eviniz muhteşem olmuş yaa bayıldımm gerçekten... Rabb'im ağız tadıyla oturmayı nasip etsin inşallah. bnmde 6 ay sonra düğünüm var, 3 hafta önce evimizi aldık ve aynen sizin eski evinizin hali gibi

geçen hafta sonu fayanslarımızı kalebodurlarımız beğendik, kapılar mutfak dolapları içinde ölçü alındı renklerini beğendim felan ama inanılmaz sinir bozucu bir süreç bu. duvarlarda alçı yoktu bizim de bir ustayla anlaştık, ben salonuma alçı tavan istemiştim ve ilk iş olarak duvarlardan başlandı. geçen gün eve bakmaya gittim resmen buz gibi soğudum evden yaa hala bile ağlamak istiyorumm

(( asma tavanı bir görseniz

(( dedim bu nedir ya siz buna asma tavan mı diyorsunuz bide bana demez mi bizim elimizde bu kalıp vardı bundan yaptık diye

(( verdiğimiz para da boşa gitti. şuanda fayanlar yapılıyor ama inanın o asma tavan mevzusundan sonra eve bakmaya daha hiç gitmedim, görmek bile istemiyorum şuanda, aklıma geldikçe sinirlerim bozuluyor

( ne yapmalıyım sizce, o tavandaki herneyse artık onu söktürmeli miyim, parasını aldı hsptan düşmüyor, söktürmesem gördükçe sinirlerim bozulacak napıcamı bilemiyorum yaa :/