Benim de bir derdim var :(

• Konu Sahibi Konu Sahibi joey
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ben şuan nişanlıyım.hani insan evliliğe yaklaşınca illaki düşünüyo bunları ama bende şuan istemiyorum.benm korkularım var bide yapmak istediğim şeyler var.onlar olmadan bi çocuk oolması sanki yapacaklarıma engelmiş gibime gelio...bence nişanlınında bunun gibi düşünceleri olabilir.bak sana bi tavsiye sakın niaşnlını bu konuda sıkıştırma.hani ben kendimden bilyrm insan daha bi soğuyo çocuk fikrinden.nişanlımda sürekli çocuklardan bahseder hemen olsun ister ama bu sadece onun değil ikimizin kararıyla olabilecek bişey.
aklında şüphede kalmasın olunca öle bi sevilirki bebek sen bile şaşar kalırsın nişanlının haline:))))

Çocuk istemeyen istemez yani...
Geçerli sebepleri vardır belki...
Belki kendini hazır hissetmiyordur baba olmaya belki sorumluluk almak istemiyordur çocuk konusunda..
Belki hayatını yaşamak istiyordur( yani çocuk olunca zor oluyor ya herşey o bakımdan)
Çocuk istemeyen birini çocuk için zorlamak bana çok saçma geliyor.. İnsanı daha çok soğutur gibime geliyor zoraki yapılan şeyler...

ben şuan nişanlıyım.hani insan evliliğe yaklaşınca illaki düşünüyo bunları ama bende şuan istemiyorum.benm korkularım var bide yapmak istediğim şeyler var.onlar olmadan bi çocuk oolması sanki yapacaklarıma engelmiş gibime gelio...bence nişanlınında bunun gibi düşünceleri olabilir.bak sana bi tavsiye sakın niaşnlını bu konuda sıkıştırma.hani ben kendimden bilyrm insan daha bi soğuyo çocuk fikrinden.nişanlımda sürekli çocuklardan bahseder hemen olsun ister ama bu sadece onun değil ikimizin kararıyla olabilecek bişey.
aklında şüphede kalmasın olunca öle bi sevilirki bebek sen bile şaşar kalırsın nişanlının haline:))))

üstüne gitmiyorum zaten. abisinin eşi doğum yapacak, konu ondan açılınca biraz muhabbet oluyor o kadar. yoksa sürekli çocuk istiyor musun istiyor musun diye başının etini yemiyorum Şeniz

bakalım, bekleyip görücem :1ninca:

benim eşimde hemen çocuk istemiyordu ileriye atıyordu en az 5 yıl istemiyordu hatta ömür boyu yapmasan ısrar bile etmezdi. Benim yiğenim geldi bizde kaldı 3,5 aşında onla çok vakit geçirdi keşke bizimde olsa evin neşesiymiş dedi. Şimdi hamileyim ve benden çok meraklı birazda sıkıntılı geçiyor benim adamcağız sen doğurana kadar başımda siyah saç kalmayacak diyor.

Önemli olan aslında hiç çocuk istememsi yada ertelemesimi. Hiç istemiyorsa sorun var ama ilerde istiyorsa gayet normal.

benim eşimde hemen çocuk istemiyordu ileriye atıyordu en az 5 yıl istemiyordu hatta ömür boyu yapmasan ısrar bile etmezdi. Benim yiğenim geldi bizde kaldı 3,5 aşında onla çok vakit geçirdi keşke bizimde olsa evin neşesiymiş dedi. Şimdi hamileyim ve benden çok meraklı birazda sıkıntılı geçiyor benim adamcağız sen doğurana kadar başımda siyah saç kalmayacak diyor.

Önemli olan aslında hiç çocuk istememsi yada ertelemesimi. Hiç istemiyorsa sorun var ama ilerde istiyorsa gayet normal.

hayatımı garantiye almadan istemiyorum diyor. e bende evlenip yarın doğuracak değilim. evlendikten sonra 5 sene olmaz zaten diyorum. birşey demiyor. sanırım "ya çocuğuma iyi bir gelecek sağlayamazsam" korkusu var. ama zaman zaman da sevmediğini söylüyor. cidden karışık, benim de kafamı karıştırdı. bir gün gelecek planlarımızda çocuğun varlığından bahsediliyor, öbür gün istemiyor. belki de bu kadar fazla düşünmemeliyim üzerinde :1no2:

ben çocukları hıç sevmem, daha doğrusu çocuklardan özellıkle bebeklerden korkuyorum. bebeklerın yakınımda olmalarına dayanamıyorum. Kuzenlerım vs. var ama onları da sevemıyorum. bır bebeğın bana dokunduğunu düşünmek bıle çok korkutuyor benı! ve ılerıde çocuk sahıbı olmaktan da korkuyorum ve ıstemıyorum şu an itibariyle açıkçası.
bebek görünce kaçan bı ınsanım :)
ama ılerıde bu sorunları aşabılırsem (ve sağlık problemlerım de olmazsa) 1 çocuk sahıbı olmayı düşünürüm yıne de.. hayatın bır gerçeğı bu sanırım.

bence sızın yeğen doğduğunda nışanlınızın tepkısıne bakın bakalım. eğer yıne değışme olmazsa bu konuyu cıddı cıddı konuşmalısınız...

Canım benim sevgilimde çocukları hiç sevmiyo çocuk veya bebek görsün kaçar.
Ama kendi bebeğim olsun severim diyo kafamçokkarıştı
Bence şimdiden buna takılmayın bebek olunca öyle bir severkiyerimseniben

Back
X