Benim de bir sorunum var !

iAmSoSorry

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Temmuz 2010
4
0
36
İzmir
Bu kadar sene dir bi tutturamadim;Makinaya atinca ne cins uyku yastiklari topaklanmaz diye,deli olucam.Yatagi duzeltiyorum,tertemiz yastiklari diziyorum ama bi terslik var;yataga bakinca noterdamin kaburu gibi yastiklar bana bakiyor.Bana bir yardim ci olurmusunuz lutfen, ne cins yastiklar iyi birer uyku yastigidir (yikanabilir tabiki).Simdiden ilginize cok tesekkur ederim. Sevgilerimle

fazlamı takıntılı birisin.... hem ne yıkamayla uğraşıyorsun yastıkları ki... her yastığa nevresimden önce bir kılıf geçir oda içini rahatlatmıyorsa iki kılıf geçir nevresim takımlarının öyle tak kullan.. kirlenince iç kılıfları da değiştir yıka.... yastık yıkamaylamı uğraşılır.....

oylemiyim sence ! ... :bbo: bilmiyorum ama yillardir boyleyim artik degismez bundan sonra senin bir onerin varmi topaklanmayan yastiklar icin ?Ayrica kullandikcada topaklanan lari biliyorum ben.

oylemiyim sence ! ... :bbo: bilmiyorum ama yillardir boyleyim artik degismez bundan sonra senin bir onerin varmi topaklanmayan yastiklar icin ?Ayrica kullandikcada topaklanan lari biliyorum ben.

vallah 3 yılı devirdim. öokda fazla kumaşdan kıldan tüyden anlamam... ben beyaz yazstık kılflarını nevresim takımından önce takıyorum sonrada nevresim takımını.. altdaki kirlenincede yıkıyorum... ya birde bayanların eve bu derece takıntılı olmalaını anlamıyorum... bırak biraz topaklansın dapılsın tozlansın.. elinde bez heryeri temizleyeceğim diye hayatın tadını kaçırma... çünkü çok bayan tanıyorum.. elinden bez düşmeyen saattlerce temizlik yemek derken kendine vakit ayırmayan.... eşi geldiğindede çok yorgun ve bitap düşüp eşini mutlu edemeyen. evet erkekler düzen ve temizlik ister ama yüzeysellik yeter dip bucak erkek için çok önemli değildir... erkek eve geldiğinde canlı neşeli bir bayan ister.. yatak odasındada yastıklara eminimki takılmaz:))))) rahat ol...

Bilye silikon mu ne onlar topaklanmıyor, yıka yıka kullan..
Benimkiler 2 yıldır hala pufuduk gibi.

Yataşın yastıklarını kullanıyorum 10 yılı aşkın zamandır..ayda bir makineye atar yıkarım, eşimin terleyen bir yapısı var..çok memnunum.. notr damın kamburu hiç olmadı.yerimseniben.diğer silikonlu yastıklarda böyle sorun var yaşadım..

yastığı dırek atıp yıkamam ben..3-4 ayda bır cıkarırım yunlerını ıcınden havalandırırım kumasını ıse makıneyev atarım yıkarım,sonra dıker kaldırırım kullanacagımı nevresıme gecırırım tamam ıste ..sureklı makıneye atıldıgını yastıkların hıc duymadım..

Aaaaa ben de hep yıkarım yastıkları..
Ama hiç sorun yaşamadım..
Nedir ne değildir bilemicem..

Bwn yastığın içini yıkamam ama ara sıra içini boşaltırım bir havalandırırım. O zaman içteki kılıfını da yıkarım. Normalde de kullanırken 2 kat yastık kılıfı kullanırım ki en içteki kılıf çok fazla kirlenmesin. Benim yastığım mesela normal elyaf bildiğim kadarıyla. Ve belki 10 senedir kullanıyorum ne Notre Dame oldu ne de başka bir şey. :))

zemuszemus HeheHe Kizlar Hepiniz supersiniz parmaklariniza saglik cok tesekkur ederim verdiginiz bilgiler cok faydali oldu dogrusu .Notre dame nin kamburu nu da benim mia'ya (kedim) yeni bi yatak yapayim bari kaydirigubbakcemile3

yastiklari kurutma makinesinde tenis toplariyla kurutucaksiniz o döve döve kuruycak ve topaklanmiycak

bende de yastık yıkama alışkanlığı vardır her nevresim değiştiğinde yıkarım yastıkları şimdi boncuk elyaf kullanıyorum ayrıca elyafı fermuarlı yastık kılıfına doldurdum yıkarken kılıfı çıkarıp yıkıyorum elyafı havalandırıyorum çok güzel oluyor.

ama dedigim gibi her yastik girmez kurutma makinesine
etiketine bakmayi ihmal etmeyin

Zaten benim yastıklarım silikon.. hemen hepsi makinaya giren cins.. ama bu bilgi gerçekten iyi oldu puf puf çıkar kurutmadan :hulya:

Ay çok iyi yaa tek derdin yastıkların topaklanması olsun :dance: Yastıktır bu topaklanır. Her yastığın başına gelir :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…