- Konu Sahibi iAmSoSorry
-
Bu kadar sene dir bi tutturamadim;Makinaya atinca ne cins uyku yastiklari topaklanmaz diye,deli olucam.Yatagi duzeltiyorum,tertemiz yastiklari diziyorum ama bi terslik var;yataga bakinca noterdamin kaburu gibi yastiklar bana bakiyor.Bana bir yardim ci olurmusunuz lutfen, ne cins yastiklar iyi birer uyku yastigidir (yikanabilir tabiki).Simdiden ilginize cok tesekkur ederim. Sevgilerimle
fazlamı takıntılı birisin.... hem ne yıkamayla uğraşıyorsun yastıkları ki... her yastığa nevresimden önce bir kılıf geçir oda içini rahatlatmıyorsa iki kılıf geçir nevresim takımlarının öyle tak kullan.. kirlenince iç kılıfları da değiştir yıka.... yastık yıkamaylamı uğraşılır.....
oylemiyim sence ! ... :bbo: bilmiyorum ama yillardir boyleyim artik degismez bundan sonra senin bir onerin varmi topaklanmayan yastiklar icin ?Ayrica kullandikcada topaklanan lari biliyorum ben.
Boncuk elyafmış yahu pardon sırnaşık şey
yastiklari kurutma makinesinde tenis toplariyla kurutucaksiniz o döve döve kuruycak ve topaklanmiycak
yastiklari kurutma makinesinde tenis toplariyla kurutucaksiniz o döve döve kuruycak ve topaklanmiycak
Wow ciddi bir kaynak tesekkurler denemeliyim !...
ama dedigim gibi her yastik girmez kurutma makinesine
etiketine bakmayi ihmal etmeyin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?