• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Benim de derdim var...

hypatia1982

Guru
Kayıtlı Üye
4 Eylül 2009
343
8
316
İstanbul
merhaba kızlar,

bende dert çok ama en önemsiz olanı danışmak istiyorum.bana kışa girince bir şeyler oluyor.evimden dışarı çıkmak istemiyorum.hiç bir yere gitmek, kimseyle görüşmek istemiyorum.üzerime kışlık hiçbir şeyi yakıştıramıyorum.kendimi iyi de güzel de hissetmiyorum.çok kadınsı buluyorum ve kadınsı olmak hoşuma gitmiyor.çalıştığımda da işe zorla gidip geliyorum.eve hapis ediyorum kendimi.buna nasıl çözüm bulabilirim?

mevsimsel depresyon herhalde, tabii ki bunun üstüne giderek çözüm bulabilirsin, aktif oldukça bu defada evde oturmaktan çok sıkılcaksın. Bide neden seni kış rahatsız ediyo bunu bilmen lazım
şimdiye kadar bu konuda rastladığım yazılarda güneş ışığı görmemenin depresyona yol açıtığı yazıyordu ayrıca

canım bende senin gibiyim ...
kışın evden dışarı çıkmak istemem ,soğuk ve üşüyorum ...
normalde zaten kimselere gitmem ,görüşmem ,bir komşum dışında...
temizlik ve yemek yapmak bile bu soğuk havalarda öylesine zor geliyor ki...
ama benim aynalarla bir sorunum yok ...
bence ara ara at kendini dışarıya,sürekli ev de de oturmak olmuyor..hfta da bir de olsa cık mutlaka...

zorluyorum kendimi haftada bir çıkıyorum.aslında elim yüzüm düzgün ama kışlık kıyafetlerimi sevmiyorum.çok kadınsın oluyorum.şimdi saçlarımı da kısacık kestirdim.garip bir tip oldum.benim sorunum aynalarla herhalde kışdan çok.

bakım yap kendıne kıyafet cılt bakım kıslık ama zarıf cok guzel seyler var bence ben her ayı sevıyorum kendını sev hayat cok degerlı calısıyorsan ıstegını alabılırsın zevkıne gore ben yana yakıla ıs arıyorum

Back
X