benim de derdim var

missowl

Üye
Kayıtlı Üye
30 Ağustos 2012
14
0
16
İstanbul
selam kızlar
ben 20 yaşındayım iki senedir çıktığım biri var birbirimizi çok seviyoruz. birlikte olmaya başladığımız andan itibaren onun hayatımdaki son erkek olacağını anlamıştım oda beni çok sevmiş olacak ki daha üç ay olmadan bana evlenme teklifi etti ailem daha liseyi bitirmediğim için izin vermedi evililiğimizin üniversiteyi bitirdiğimizde olması gerektiğini anlattılar tabiki bu kadar kibar değillerdi. bu arada üniversiteye başladım erkek arkadaşımın ailesi de aynı şeyleri söylemişti. evliliği 3 4 sene kadar erteledik ama erkek arkadaşım genelde yalnız gezmeme dışarı çıkmama izin vermiyordu bende pek sorun etmiyordum yaklaşık 1ay kadar önce bir arkadaşım başka bir şehirden bize kalmaya geldi erkek arkadaşımıda çağırdım gel birlikte bu akşam bi kaç saat dışarı çıkalım diye gelmiycem sende çıkmıycaksın dedi arkadaşımı kırmak istemediğim için 1 saat dışarı çıktım o sırada erkek arkadaşım beni aradı tartıştık beni terk etti yaklaşık bir hafta sonra konuştuk ve yeniden denemeye karar verdik ama artık benimle evlenmek istemiyor bu konuyu kesinlikle açmamı istemiyor. ben onunla evlenmeyi birlikte uyanmayı ona yemekler yapıp acısıyla tatlısıyla bir hayatı paylaşmayı çok istiyorum kızlar ben ne yapıcam

İncir çekirdeğini doldurmayacak bir konu için seninle evlenmekten vazgeçtiyse, hiç birşey yapma. Bence bir kez daha düşün böyle biriyle gerçekten evlenmek istermisin...

İncir çekirdeğini doldurmayacak bir konu için seninle evlenmekten vazgeçtiyse, hiç birşey yapma. Bence bir kez daha düşün böyle biriyle gerçekten evlenmek istermisin...

çok seviyorum tamam onunda haklı olduğu bir yer var çıkıcaksam kusura bakma ben gidicem demeliydim fakat bilmiyorum ben onla yaşlanmak istiyorum

gercek ask bu degıl canım ...

evlensnız bıle ileride bu senı eve hapseder kesın.. cok sıkar senı..

bence hıc konusma onunla.. yoıluna devam et..

Son düzenleme:
Pes doğrusu!!!
Ayol anan baban dışarı çıkmana izin vermese cıngar çıkarırdın ama sevgilin evlenmekten vazgeçti diye üzülüyorsun!!!

çok seviyorum tamam onunda haklı olduğu bir yer var çıkıcaksam kusura bakma ben gidicem demeliydim fakat bilmiyorum ben onla yaşlanmak istiyorum

Onunla barışınca hapiste yaşlanacağını görmüyorsun galiba...

O izin vermeyip dışarı çıktın diye onun gözünde namussuzluk yapmış oldun
Seninle evlenmeyi gözden çıkardığına göre.Ben bunu anladım valla
Saçmalığa bak evlenince bu seni balkona kapıya pencereyede çıkarmaz
Hakkında hayırlısı bence

mesaj tekrarı.........

Son düzenleme:
Sevgilin kır dizin otur evde demiş bir kadın hiç erkeksiz sokağa çıkabilir mi ki hatta erkeğiyle ile çıkmamalı biz bitkiyiz ya evde fotosentez yapmalıyız tee allahım ya. :37:

küstüm ben oynamiyorum gibi olmus
yasin cok genc daha cok evlilik hayalleri kuracagin erkek cikar
ne istadigini tam bildigin zaman
helede unv basliyorsun flört zamanlari aslinda ayni zamanda
yasinin keyfini cikar
evlilik nasilsa olacak
sonra aklin kalmasin bekarlikta :)

küstüm ben oynamiyorum gibi olmus
yasin cok genc daha cok evlilik hayalleri kuracagin erkek cikar
ne istadigini tam bildigin zaman
helede unv basliyorsun flört zamanlari aslinda ayni zamanda
yasinin keyfini cikar
evlilik nasilsa olacak
sonra aklin kalmasin bekarlikta :)

en olumlu yorum yapan sen oldun canım bende öyle yapacağım olacağına varır bundan sonra teşekkür ederim

Erkeğinin sözünden dışarı çıkma canım. Lütfen ne diyorsa onu yap bak yoksa tamamen ayrılır senden ortada kalırsın öylece.

bence sen de evlilik düşünme
sadece onunla değil şu anda kimseyle
üniverteyi kazanmışsın bitir iş güç sahibi ol
evlenmek için deli olan kadın imajı vermişsin adama
erkek arkadaşının oraya buraya gitmene karışması zaten başlı başına yanlış
ama madem seviyorsun ki kadınlar böyle hastalıklı karakterleri çok sever çünkü acı çekmeyi sever kadınlar

ilişkini devam ettir
ama sen de evlenmeyi düşünmediğini belirt açıkça
bu arada evlenmeyi düşünmediği bir kızla başka şeyler de yaşamasın beyimiz

Yoo deme gibi bir zorunluluğun yok ki. Böyle zamanlarda kesin ben suçluyum psikolojisi oluyor tabii dışarıdan bakamadığınız için. Birde onca senedir berabersin, onca emek vermişsin, bu kadar zaman sadık kalmışsın vs. bunları görmedi ve sadece o an yaptığını gördü. Evlenirsen bile ömür boyu saçını süpürge et, bir anlık birşeye kızıp seni terketmeyeceği ne malum?

Erkeğinin sözünden dışarı çıkma canım. Lütfen ne diyorsa onu yap bak yoksa tamamen ayrılır senden ortada kalırsın öylece.

Erinin sözü namustur tabii ama ortada bırak evli olmayı nişan bile yok. Ne hakla?

gözünü korkutuyor senin..bak bundan sonra dediğimi yapmazsan terk ederim diye.sen de çok küçük değilsin ama "sevgilim de sevgilim diye"ısrarcılardansın belki ki,geçmiş olsun şimdiden,ömür geçmez bu adamla

bu tarz ilişkilerde en nefret ettiğim şey bi yere giderken izin alma verme. evli olsanız bi nebze anlayacağım. bu sebepten dolayı ayrılıyorsa sen de yol ver.. gerçekten incir çekirdeğini doldurmayacak bi durum

erkeğin sözünden dışarı çıkma nasıl bir kelime napıcaksın vuracak sovecek kızacak canını yakacak sen tamam değip başını önemi eğeceksin saçmalık tamamen ayrılsın gitsin gereği yok zarar veren adamın ortada kalmak da ne seven bırı mutlaka cıkar senı senı kaybeden derdıne yansın.

erkekleri biz bu hale getiriyoruz sanırım. fazla yüz verince havalara giriyorlar malesef. bence o seni gözden çıkarabiliyorsa sen de üstüne düşmemelisin. kimse bulunmaz hint kumaşı değil nihayetinde. şimdiden bu kadar ölüp bitersen sonra seni çok daha fazla üzebilir. evliliği düşünüyorsan da ben ciddi düşünüyorum eğer sen öyle düşünmüyorsan ona göre çizelim yollarımızı diyebilirsin.

Back
X