Benim de Derdim Var

Haklısınız... Kesinlikle aynı şeyleri yaşayacağım... Büyük kavga ederek, Allah belasını versin diyerek ayrılalım isterdim... O zaman hiç kararsızlığa düşmezdim... Hiç umurumda olmazdı... Telefonda konuşuyoruz bazen,bana karşı hala çok iyi...
Iyi olması bi sey degistirmiyor fakat. Benzerini yaşadım üstelik bi seylerin düzelteceğimizi karşılıklı olarak konuştuk. Ama noldu ? 2 3 gün sözünde durdu. Böyle dengesiz tiplerden uzak duralım. Banada derdi bi sonunu göremiyorum diye düşünürdüm neyin sonu diye de sonra açıkladı evlilik sorumluluğu ona göre çok agirmis ki bir gun bile ben evlenelim dememistim. Kendi kendine kurmuş.
Böyle tipler uzak dursun aman. Problemliler.

Iyi olması bi sey degistirmiyor fakat. Benzerini yaşadım üstelik bi seylerin düzelteceğimizi karşılıklı olarak konuştuk. Ama noldu ? 2 3 gün sözünde durdu. Böyle dengesiz tiplerden uzak duralım. Banada derdi bi sonunu göremiyorum diye düşünürdüm neyin sonu diye de sonra açıkladı evlilik sorumluluğu ona göre çok agirmis ki bir gun bile ben evlenelim dememistim. Kendi kendine kurmuş.
Böyle tipler uzak dursun aman. Problemliler.

Çok haklısınız dengesizlikte... Ne çok varmış böyle tipler... Dün bir üye daha yazmıştı... Neden böyleler ki?..

Back
X