• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Benim de evladım olur mu birgün acaba ??

• Konu Sahibi Konu Sahibi Z P
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bizde çocuk istiyoruz ama kimseye söylemiyorum hatta dün annem uyardı bir çocuk yapın artık diye, susturduk annemi çocuğa kim bakacak diye, sırf istiyoruz da olmuyor moduna girmemek ve her ay meraklı bakışlarla karşılaşmamak için. Bence siz de öyle yapın. Bide millet için üzülmeyin.

Eski konuymuş çok şükür hamile kalmışsınız :) sağlıcakla gelsin inşallah :)
En iyisini yapiyorsunuz canim. Bir cok kisinin bilmesi negatif sonuc almanizdan daha kotu. Cunku ister istemez ailenizde bi beklenti icine giriyor ve onlarda normal olarak uzuluyorlar. En iyisi hic soylememek.

Sagol canim benim Insallah Rabbim sana ve diger isteyen butun kardeslerime nasip etsin

En iyisini yapiyorsunuz canim. Bir cok kisinin bilmesi negatif sonuc almanizdan daha kotu. Cunku ister istemez ailenizde bi beklenti icine giriyor ve onlarda normal olarak uzuluyorlar. En iyisi hic soylememek.

Sagol canim benim Insallah Rabbim sana ve diger isteyen butun kardeslerime nasip etsin
Hayırlı olsun canım :) konunu okuyordum farkettim hamile kalmışsın :anneadayı: Mutlulukla al kucağına bebeğini :nazar:

Hayırlı olsun canım :) konunu okuyordum farkettim hamile kalmışsın :anneadayı: Mutlulukla al kucağına bebeğini :nazar:
Aminn canim benim. Rabbim cumlemize nasip etsin
Insallah sag salim kucagimdada gorurum :)

Back
X