Merhaba kizlar.. o kadar doluyum ki. Belkide bugünlerde biraz duygusalım bilmiyorum hep farkindaydim ama şu dönem fazlaca aklima takildi. Ben evliyim henuz cocugumuz yok. Ugrasiyoruz bi asilamam oldu negatif suan ara verdim. Eşimle ortak arkadaslarimiz vardi ailecek görüsüyorduk çiftlerle biri yeni evli digerinin 1 cocugu vardi. Yanliz bu diger iki cift birbirini tanimiyor biz gorusuyoruz sadece farkli arkadaslarimiz. Ikisi de bebek sahibi olmak istiyorlardi. Bende istiyorum tam kafa dengiydik kizlarla. Hatta ben biraz tecrubeli oldugm icin hep bana soruyolardi birseyleri. Yeni evli olan hamile kaldi bagını kopardı. Digeri de her gun arardi beni nerdeyse konusurduk bana sorardi nasil oluyo falan biseyler. O da hamile kaldi.. ve suan ikisiyle de gorusmuyorum. Hic bi problem yasamadik. Sadece kendilerini çektiler. Bu benim o kadar zoruma gidiyor ki.. en son hamile kalan arkadasimizin eşide bizim doktorlara gittigimizi bildigi halde eşimle gorustuklerinde surekli "emel gibi oldun göbegin cikti kanka, oğlumun sünnetinide burda yaptircam, erkek babasiyiz, emeli doktora goturcem, oğlumun bugün .... gördük" vb surekli cocukla ilgili konular 2. Ccocuklari bu arada.. ama görmemisin oglu olmus gibi. Kiskanmiyorum asla kiskanmak degil eşimde kiskanmaz hic ama artik oda onun etkisi altinda kaliyor sanirim bugun telefonda konusurken hastalandigimi soyledim sen anca hastalan millet oglunun seyini gorms dedi.. o kdr kirildm ki belli etmedim ama eve gelince cok kirildigimi soyledim.ben onu kotu anlamda demedim askim vs fln aciklamalar yapti biliyorum oda onun etkisi altinda kaliyo. O kadar ozendiriyoki insani. Bizim ugrastigimizi bilmiyormus gibi sanki.. ve eşleriylede gorusmuyorum dedigim gibi. Sanki benimle isleri bitmiste birakmislar gibi hissediyorum. Cok kiriliyorum. Cocuksuz insanla ne yapicaklar diyorum ne konuscaklar diyorum.bilmiyorum düzgün anlatabildim mi ama içim aciyor artik. Esime diyorum bizi ne yapacaklar bizle isleri bitti artik hamile arkadas bulurlar kendilerine diyorum. Icimden ağlamak geliyor hemde hiçkira hiçkira.. sabir diyorum allahim bizimde yuzumuzu guldurecek insallah sakın isyan etme diyorum kendi kendime. Eşimde diyor verende allah alanda bizim elimizden birsey gelmez diyor sabir edicez uzulme diyor.. offf gercekten üzülüyorum artık.. rabbim en kisa zamanda bizede nasip etsin hayirli bi evlat insallah isteyen herkesede nasip etsin biraz uzun olmus olabilir yazim ama dedigim gibi iç dökme bunlari kimseye anlatmak istemiyorum kiskaniyo fesatlaniyo sanarlar diye.. smdiden okuyan ve yorum yazan herkese tesekkurler.