• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Benim de içinden çıkılmaz bir derdim var.

Hiç allak bullak olma herşeyi oluruna bırak. ona olan bağlılığın kendine verdiğin değerin önüne geçmesin hiçbirzaman çünkü inan ki ilgisizlikle yoğrulmak zamanla karşındaki kişiden soğumana sebep olabiliyor. O yüzden sen ilişkini yaşa gerekirse sevin gerekirse üzül ama asla hiç bitmeyecek gözüyle bakma. Her zamn olumsuzlara açık bir kapı bırak. Gitmek isteyen gitsin hakkedende girsin tabiki :)

Haklısın elimden geldiğince tavsiyelerine uyacağım teşekkürler.

Sevilip sevilmediğini anlamıcak kadın yoktur.
Bunu sorgulamak bile zaten aksi bir cevaptır malesef.
3. şahıslar asla iki kişinin arasındaki duyguyu bilemez.
Şu kelimesiyle seviyor,şunla sevmiyor diyemeyiz ki...
Hani eksiklik diyorsun ya işte gerçek orada.

Ben bana duygusu olduğunu hissetmesem 4 yıl birlikte olmazdım zaten o da olmazdı ama benim eksiklik dediğim bunu kelimelere dökmemesi davranışlarıyla bildirmesi en kötü tarafı da birbirimizden uzakta olmamız.Bugüne kadar çok denemelerim oldu (bilgisayarda sahte isimlerle faceden arkadaşlık,telefonuna başka numaradan msjlar,bugün çok işim var diyip beklemediği anda telefon yada yanına gitmeler )asla bir yalanını yada yanlışını yakalamadım.Bunlar önemli şeyler ama söze dökmemesini eksiklik gibi geliyor bana onun için fikir istedim.Normal midir yoksa sadece bir alışkanlıkla devam eder mi diye yada benim sevgimi bildiği için acıdığından mı ayrılamıyor diye:(

Hiç allak bullak olma herşeyi oluruna bırak. ona olan bağlılığın kendine verdiğin değerin önüne geçmesin hiçbirzaman çünkü inan ki ilgisizlikle yoğrulmak zamanla karşındaki kişiden soğumana sebep olabiliyor. O yüzden sen ilişkini yaşa gerekirse sevin gerekirse üzül ama asla hiç bitmeyecek gözüyle bakma. Her zamn olumsuzlara açık bir kapı bırak. Gitmek isteyen gitsin hakkedende girsin tabiki :)

Çok haklısın bu söylediklerin zaten hep kafamda hiç belli olmaz ben o beni bırakır mı diye korkarken birgün pat diye ben de vazgeçebilirim ondan bunu telkin ediyorum kendime:)

canım yaa seni çok iyi anlıyorum. bu kaybetme korkusu berbat bir şey insana öyle şeyler yaptırıyorki zaten elinde olanı sırf bu davranışlar yüzünden kaybedersin.
bu yaşadığın hezeyanlar onu sana getirmez, bu korkularını ona yansıtma bir süre dil döker seni inandırmak için sonra iplemez olur sonra bunaltıyorsun beni der kaçar. kendine biraz başka meşgaleler bul, rahat ol.
seviyormu sevmiyormu bilemem ama hırçınlaşarak vs.. sana duyguğu saygıyı sevgiyi kaybedeceğin kesin.
kendini geri çekmek o aramadan aramamak merak ettirmek falan işe yarar bir taktikler ama yapabileceğini sanmıyorum zira gerçekten bu duyguyu yaşayan birisi için çok zor. fazla üstüne düşmeden içini ferah tutarak yaşa yaşayabildiğin kadarının tadını çıkar.

Bana tam da bunları söylüyor zaten haklı da sürekli dırdırı kim ister:(Elimden geldiğince gönlümü ferah tutmaya çalışıyorum ama arada duygu patlamaları yaşıyorum işte çoğunlukla hep anlayışla karşıladı beni ama beni çok yoruyorsun haberin olsun diye ihtarını yaptı yakınlarda o yüzden temkinli davranıyorum kafamda başka biri var mı diye bir kuşku yok en azından o bakımdan rahatım.Meşgalem olmasa bile ara ara msjlarına geç cvp veriyorum dışardaydım işim vardı diye.Gitmesem de arkadaşlarla çıkacağım diyorum sadece oturup onun telefonunu bekliyorum sanmasın diye o zamanlar kimlesin nerdesin daha sık arıyor soruyor işte böyle.Seviyorum ve kaybetmekten korkuyorum anın tadını çıkartmalıyım biliyorum ama arada saçmalıyorum.İlgine ve önerilerine teşekkürler

evet erkek arkadaşını veya eşini insan ölümüne sevebilir..ama ben bir kadın olarak ve evli bir kadın olarak her zaman güçlü ve kendinden emin bir tavır sergilemenin erkekleri daha çok cezbettiğini öğrendim..başkasını kıskanana kadın zaten kendiyle barışık olmayan kadındır buda erkeğin kadına bakış açısını değiştirir..sende umursamaz ol..ilişklerde hafifi mantık her zaman işe yarar armut gibi aşık olmak bir süre sonra hem senş hem onu yorar niye korkuyorsun seni terketmesinden ..asıl o korksun ne demek onsuz yapmam evet çok seviyor olabilirsin ama insan aşık bile olsa kontrolünü sağlayabilmeli..bu tavır her zaman kazandırır..ilişkilerde oyun oynmayıda sakıncalı buluyorum...gerek yok

Benimki başka bir kadını kıskanma değil sadece bana çok ilgi göstersin istiyorum ama heran ölümle burun buruna bir hayatı var benden sadece huzur istediğini söylüyor çok yoğun çalışıyor ve boş kaldığında sıkıntıdan kendini uykuya veriyor ben de ayrı şehirlerde olduğumuz için bunu ilgisizlik olarak görüyorum telefon elimde sürekli konuşmak istiyorum olmuyor tabi ki bu defa da kavga çıkarıyorum,ben de senden gelecek bir haberi bir msjı bekliyorum ben de haklıyım diye.ona asla sen beni bırakırsan yaşayamama ölürüm gibi hissettirmiyorum ama onu ne kadar çok sevdiğimi biliyor.Yarına çıkacakmıyız belli değil anın kıymetini bil diyor bana her zaman.O fazla gerçekçi ben de fazla duygusalım çocuk ruhluyum.Sanırım benim bu halim aşırı ilgim gururunu fazla okşuyor ama o aynısını yapmıyor yada yapamıyor bana.Haklısın oyun oynamak tam tersi bir şekilde ilişkimi zedeleyebilir

Arkadaş bu erkeklere o kadar sevgını bellı etmeyeceksın sonra arkadan atlılar koşturuyo. Biraz duygularınızı kontrol altına almaya çalışın bılırım kolay değildir ama işin kuralı bu.

"Bağlanmayacaksın birşeye öyle körü körüne
Çok sevmeyeceksin mesela;
O daha az severse kırılırsın!..."

Dediğim gibi benim sevgimden ve ilgimden memnun mutlu mesut o.Benim derdim o da benim gibi olsun sürekli canım cicim desin ama olmuyor işte:(

Tabıkı 3.kişiler olarak biz bunu senden iyi bilemeyiz hiçbi zaman ama 4 yldır da birlikteyseniz seviyodur bence yaaa:) Bazıları söylemez öyle işte.. Ama bence de rahat davran kıskançlık yapma... yanı yapma demekle olmuyo bunu en iyi ben bilirim ama içinden kıskansan da ona bellı etme sakın. Gerçekten bak işe yarıyor, o da şaşırcak bi süre sonra ben yasadm bunu ve cok keyıflı oluyo şaşırmasını görmek:) bide benm artk gerçekten de brz gecti sonuçta 4 yıl olmuş neyini kıskanayım dıyorum benim zaten dıyorum, sen de öyle düşün:)

Harikasın içimi ferahlattın deneyeceğim sağol:)

Hakikaten içinden çıkılmaz bir dertmiş.Papatya falı gibi seviyor,sevmiyor,seviyor,sevmiyor...

Açıkcası yaş farkını merak ettim. 2-3 yaş fark değildir. Ancak siz 30 ların ortaları o ise 20 li yaşların başı ise hem uzak şehir, hem nadir görüşme bilemiyorum. Hoşlanmasa birlikte olmaz ama sevgi farklı birşey, sevgide gelecek hayali kurarsın.

Yok çok büyük yaş farkı yok sadece ben evlenip ayrıldım o bekar.3 yaş fark var aramızda ama zaten ben çok minyon tipliyim ondan 3-4 yaş küçük bile gösteriyorum.32 yaşında çok genç değil çok yaşamış zaten o yaşlardayken artık her gece bir başkası ile olacak bir kızın günlerce peşinde koşacak yaşta ve durumda değil.Hatta kız görecek durumda bile değil işi gereği doğunun çok ücra noktalarında o bakımdan rahatım:)

Aşktan gözün kor olmuş senin canım benim adam seninle gercekten sevgili olsa 4 yılın sonundabir sey yapabilirsin kendini böyle sorumsuz biri icin izme yol yakinen ayril gitsin erkek kadinin pesinde koşar kadın değil sende iki kelimeden olusan seni seviyoru
Cümlesini söylemiyorsa daha bekle onu

Yaa kalbimi kırma benim bu kadar acımasız kestirip atabilir misin sen olsan:(Ben çok örnekler duydum seni seviyorum diyor kafanı çevirdiğinde başka birisinin peşinden gidiyor.Hemen nasıl da koruyorum onu dimi içgüdüsel olarak:)Seviyorum aşığım kabul biraz gözüm kör ama o da benim peşimden koşuyor sayılmaz mı mızmızlıklarıma katlanarak:)

Yok çok büyük yaş farkı yok sadece ben evlenip ayrıldım o bekar.3 yaş fark var aramızda ama zaten ben çok minyon tipliyim ondan 3-4 yaş küçük bile gösteriyorum.32 yaşında çok genç değil çok yaşamış zaten o yaşlardayken artık her gece bir başkası ile olacak bir kızın günlerce peşinde koşacak yaşta ve durumda değil.Hatta kız görecek durumda bile değil işi gereği doğunun çok ücra noktalarında o bakımdan rahatım:)

İlk okuduğumda ergen mesajı okuduğumu zannetmiştim.Sen evlenip ayrılmışsın çocuğunda var sanırım.(Profilinde öyle yazıyor).Yaşında 35 olmalı bu durumda.Yani aşktan sevgiden çok daha olgun bir ilişki düşünmelisin bence.Çok kolaymış gibi söylediğimin farkındayım ama bu böyle.
Yanlız şunu kesinlikle söylemeliyim ki doğuda görev yapmış biri olarak.Orada zaten yanlız ve kimsesiz oluyorsun,bir dost bir arkadaş sesi duymak için telefonu elinden bırakamıyorsun.Yani arkadaşının seni eğer ki asker olup ta gece nöbeti tutma gibi bir olayı yoksa daha çok araması gerekir.

Hakikaten içinden çıkılmaz bir dertmiş.Papatya falı gibi seviyor,sevmiyor,seviyor,sevmiyor...

yahu insanlar ne enteresan
benim böyle bir derdim vardır, berikinin annesiyle sorunu vardır, öbürü patronunun tacizine uğrar. bunlar derdim var diyen kişinin yaşantısıyla ruh dünyasıyla alakalı
bir kişinin sorunu size küçük (!) geldi diye nasıl böyle bir yargılamada bulunursunuz.
ne yapmalı yani?
kimse kimsenin derdini beğenmiyor. bari bir liste yapın "dikkate alınacak dertler" diye insanlar o listeye baarak sıkıntılarını paylaşsınlar

insanlar buraya sıkıntılarını yazıyor (ne olursa olsun), amaç akıl danışmak, rahatlamak, bir fikir edinmek
başlığı ve içeriğini beğenmediyseniz yazmazsınız olur biter

kimse kimsenin hayatı hakkında tasarruf sahibi değil:47:

İlk okuduğumda ergen mesajı okuduğumu zannetmiştim.Sen evlenip ayrılmışsın çocuğunda var sanırım.(Profilinde öyle yazıyor).Yaşında 35 olmalı bu durumda.Yani aşktan sevgiden çok daha olgun bir ilişki düşünmelisin bence.Çok kolaymış gibi söylediğimin farkındayım ama bu böyle.
Yanlız şunu kesinlikle söylemeliyim ki doğuda görev yapmış biri olarak.Orada zaten yanlız ve kimsesiz oluyorsun,bir dost bir arkadaş sesi duymak için telefonu elinden bırakamıyorsun.Yani arkadaşının seni eğer ki asker olup ta gece nöbeti tutma gibi bir olayı yoksa daha çok araması gerekir.

Ben yazdığım gibi çocuk ruhluyum biraz.Evliliği yaşadığım için belki de tekrar evlenmek gibi bir acelem yok hatta korkutuyor evlilik beni ama aşka her zaman ihtiyaç duyuyor insan yaşı kaç olursa olsun ve daha önce evlenmiş de olsa aşkı yaşamamışsa aşka aç oluyor.Sanırım yanlış anlattım derdimi benimle hiç konuşmuyor hiç arayıp sormuyor değil ama çalışma saatleri çok uzun ve yoğun ayrıca da nöbet de tuttuğu için işi bittiğinde eve geldiğinde evet boş ama yorgunluktan bittim diyor doğrudur masa başı iş değil sonuçta polis kendisi.hep kötü olaylarla iç içeler.Siz de doğuda çalıştığınıza göre memursunuz sanırım anlarsınız memurun halinden bir de geçim derdi taksitle araba almıştı onun ödemeleri de yoruyor tabi.Ben her derdimi anlatırım çözüm için yardım isterim ve çok yardımcı olur bana ama o pek anlatmak istemez boşver sen sıkılma ben hallederim diye aradığımda güzel şeyler bahsetmek istiyorum ama burada kapana kısılmış gibiyim hiçbirşey yapmıyorum diyor.İş,ev,uyku üçlüsü içinde gidip gördüğüm için biliyorum abartmadığını

mesajlara gec cevap veren arayıp sormayan aklına geldıgı gbı rahat davranan erkek modelıne gıcık oluyorum
eger hayatında bırı varsa ona gore davranacaksın kardesım ne demek msj atmamak aramamak dengesızlıktır bu

yahu insanlar ne enteresan
benim böyle bir derdim vardır, berikinin annesiyle sorunu vardır, öbürü patronunun tacizine uğrar. bunlar derdim var diyen kişinin yaşantısıyla ruh dünyasıyla alakalı
bir kişinin sorunu size küçük (!) geldi diye nasıl böyle bir yargılamada bulunursunuz.
ne yapmalı yani?
kimse kimsenin derdini beğenmiyor. bari bir liste yapın "dikkate alınacak dertler" diye insanlar o listeye baarak sıkıntılarını paylaşsınlar

insanlar buraya sıkıntılarını yazıyor (ne olursa olsun), amaç akıl danışmak, rahatlamak, bir fikir edinmek
başlığı ve içeriğini beğenmediyseniz yazmazsınız olur biter

kimse kimsenin hayatı hakkında tasarruf sahibi değil:47:

Çok çok çok teşekkür ederim.Ben mi alınganım acaba diye düşünmüştüm saygısızlık olmasın diye bişi diyememiştim ama hislerime tercüman olmuşsunuz.Ne diyeyim harikasınız:)

gorustugu birisi olabilir yada sizi yedekde tutmak istiyordur, bilemeyiz.Butun ilgiyi bir anda uzerinden cekin.Artik senin bana ilgi gosterdigin kadar yanindayim deyin.Bakin ustunuze dusuyormu ve sizi kaybetmek istiyormu istemiyormu..sizi geri kazanmak icin biseyler yapiyorsa sizi seviyordur.tam tersi hic tinlamiyorsa ve bu durum hosuna gidiyorsa halinden memnundur, demektir..biraz o sizin pesinizde kossun derim.tek tarfli ilgi biktirir bir zaman sonra..

Son düzenleme:
gorustugu birisi olabilir yada sizi yedekde tutmak istiyordur, bilemeyiz.Butun ilgiyi bir anda uzerinden cekin.Artik senin bana ilgi gosterdigin kadar yanindayim deyin.Bakin ustunuze dusuyormu ve sizi kaybetmek istiyormu istemiyormu..sizi geri kazanmak icin biseyler yapiyorsa sizi seviyordur.tam tersi hic tinlamiyorsa ve bu durum hosuna gidiyorsa halinden memnundur, demektir..biraz o sizin pesinizde kossun derim.tek tarfli ilgi biktirir bir zaman sonra..

Bunları açık konuşabildiğim bir ilişkim var.Eğer kendimi tutup kavga etmeden söyleyebilirsem anlayışla karşılıyor ve daha dikkat edeceğim deyip sözünü de tutuyor ama diyelim ki birgün bunu yapmadı ben hemen saldırıya geçiyorum o zamn buna katlanamıyor hele bir de onun da sorunlu bir günüyse işine gelirse deyip kestirip atıyor ben de teli falan kapatıyorum küslük ama en fazla 24 saat sürüyor %95 dönüp gene o arıyor naber nasılsın diye ama kaldığım yerden devam etmiyorum ben de hiç bişi olmamış gibi konuşuyorum aynı konuda takılıp kalırsam asla taviz vermez kapatır yüzüme biliyorum.İpler onun elinde bizim ilişkide otoriter çünkü

mesajlara gec cevap veren arayıp sormayan aklına geldıgı gbı rahat davranan erkek modelıne gıcık oluyorum
eger hayatında bırı varsa ona gore davranacaksın kardesım ne demek msj atmamak aramamak dengesızlıktır bu

Gıcık olsak da var işte böyle erkekler:(Acaba böyle davranarak yani cool daha çok peşinde koşacağımızı bildiklerinden mi yapıyorlar bunu?

Back
X