Benim de içinden çıkılmaz bir derdim var.

Gıcık olsak da var işte böyle erkekler:(Acaba böyle davranarak yani cool daha çok peşinde koşacağımızı bildiklerinden mi yapıyorlar bunu?

iplerı onun elınden gerı alman lazım canım...bıraz da sen rahat davran bakalım noluyo aramazsa bılkı onemsızmıssın onun ıcın ama merak eder arar sorarsa o zmn gercekten yapısı boleymıs der boyle kabullenırsın onu

iplerı onun elınden gerı alman lazım canım...bıraz da sen rahat davran bakalım noluyo aramazsa bılkı onemsızmıssın onun ıcın ama merak eder arar sorarsa o zmn gercekten yapısı boleymıs der boyle kabullenırsın onu

Önerini dikkate alacağım canım teşekkürler

seni seviyorsa katlanir cefanada sefanada.biraz kostur pesinden uslanir belki.

evlenmeyi niye dusunmuyorsunuz ben onu anlamadim?
Sevmeme ile bunun baglatisini kurmak o kdr da zor degil.

seni seviyorsa katlanir cefanada sefanada.biraz kostur pesinden uslanir belki.

Herkes aynı şeyi söylüyorsa doğrusu bu demektir öneri yapanların hepsine çok teşekkürler emin olun deneyeceğim artık.Peşimden koşacak mı bakalım göreceğiz.:)

evlenmeyi niye dusunmuyorsunuz ben onu anlamadim?
Sevmeme ile bunun baglatisini kurmak o kdr da zor degil.

O maddi olarak değil benimle kimse ile evlenemez şu aralar taksit ödüyor bana gelince ben evlenip boşandım ve evlilikten çok korkuyorum hazır değilim.Aramızda baştan evlilikle ilgili bir düşüncemiz olmadığını konuştuk zaten bu konuda kartlar açıktı ve sorun yok ikimiz de bu konuda hemfikiriz

ben de aynen senin gibiydim. biz yaklasik 1 senedir cikiyoduk. ama kac kere ayrildik. 3-4 olmustur. sebep de hep o. o bitirdi. ama bugun ben bitirdim. ilgisizligine, kiskanmamasina daha fazla dayanamadim. bir de obezmisim gibi kiloma yaptigi yorumlari. eski ayriliklarda cok aglardim, ve hep ben geri aradim barisalim diye; baristik da. ne kadar gurursuzmusum. simdi elim telefona gitmiyor. beni sevmiyorsa zorlayamam ki onu beni sevmesi icin. evvelden beri aklimda, 'ben evde kalicam, evlenemicem' dusuncesi vardi. sanirim gercek olacak. neyse, hayirlisi olsun...

ben de aynen senin gibiydim. biz yaklasik 1 senedir cikiyoduk. ama kac kere ayrildik. 3-4 olmustur. sebep de hep o. o bitirdi. ama bugun ben bitirdim. ilgisizligine, kiskanmamasina daha fazla dayanamadim. bir de obezmisim gibi kiloma yaptigi yorumlari. eski ayriliklarda cok aglardim, ve hep ben geri aradim barisalim diye; baristik da. ne kadar gurursuzmusum. simdi elim telefona gitmiyor. beni sevmiyorsa zorlayamam ki onu beni sevmesi icin. evvelden beri aklimda, 'ben evde kalicam, evlenemicem' dusuncesi vardi. sanirim gercek olacak. neyse, hayirlisi olsun...

Hayırlısı olsun canım aşk bitti mi en ufakcık şeyler bile sebep olabiliyor demek ki.Hakkımızda hayırlısı herkes için tabi

4 yıl önce bir ilişkiye başladım.Ben ondan yaşça büyük biriyim.Aramızda evlilik gibi bir düşünce yok ama birlikte olmaktan çok mutluyduk.İş nedeniyle ayrı şehirlerdeyiz ve çok nadir görüşüyoruz.Benden ayrılacak diye ödüm kopuyor:(Bir süredir daha az aramaya,aradığında da daha az konuşmaya başladı.Bunu kendine açık açık sorduğumda seninle ilgili bir sorunum yok diyor ama ben sürekli kıskançlık ve hırçınlık yapıyorum elimde değil kıskanıyorum:(Bazen msjlarıma cvp vermiyor ben de kendi kendime küsüyorum aramıyorum ama dayanamıyorum yine arıyorum hiç bişi yokmuş gibi gene konuşmayı sürdürüyoruz.Sanırım ben böyle yaptıkça benden uzaklaştırdım.Nasıl bir yol izlemeliyim nasıl tartmalıyım duygularını bana bir akıl verin?Biraz önce ben arkadaşlarımla çıkıp eğleneceğim haber vereyim dedim yalandan bakalım ne diyecek diye.Tamam izin verdim diye msj attı.Arkasından yarım saat geçti nereye kiminle diye sordu beni kıskanıyor diye sevindim doğru mu düşünüyorum sizce?kıskandığından mı gerçekten...
Seni seviyorum diye msj attığımda bana aynı şekilde cevap vermesini istiyorum ama vermiyor ben huzur istiyorum huzur verdiğin sürece seninleyim yoksa keyfin bilir diye kestirip atıyor kırılıyorum ben zorladığım için mi benimle acaba diye tamam ayrılalım diyorum bir gün geçiyor bişi yokmuş gibi gene ve her defasında o arıyor hiç bişi yokmuş gibi konuşmaya başlıyoruz.
Seni seviyorum kelimesini kullanmayı sevmiyorum ne zaman serenant yaptım ben sana dedi geçenlerde haklı da ama beni sevdiğini gerçekten istediğini anlamam için tüyolarınıza ihtiyacım var

bunu en iyi sen anlayabilirsin.ama bence sen bilirsin keyfin bilir dien erkek ya sevmio yada sevgisini anlamıo.siz kesin tavırlar koymadan asla anlayamazsınız sizi sevip sevmediğini.ayrılık sonrası hiç bişi olmamış gibi davranan erkek olayı önemsemiyor demektir.

bunu en iyi sen anlayabilirsin.ama bence sen bilirsin keyfin bilir dien erkek ya sevmio yada sevgisini anlamıo.siz kesin tavırlar koymadan asla anlayamazsınız sizi sevip sevmediğini.ayrılık sonrası hiç bişi olmamış gibi davranan erkek olayı önemsemiyor demektir.

Bundan böyle kesin tavrımı koyacağım çok sağolun öneriniz için

canım bu adam evli olmasın. diğer yorumları okumadım,sadece ilk yazdığın şeyi okudum ama aynen bu durumda olan bir arkadaşım vardı. bence iyi araştır. ya diğer şehirde bir beraberliği var,boşluğu dolduruyor yada evlidir. arkadaşım yıllarca anlayamamıştı. umarım halledersiniz sorunlarınızı

canım bu adam evli olmasın. diğer yorumları okumadım,sadece ilk yazdığın şeyi okudum ama aynen bu durumda olan bir arkadaşım vardı. bence iyi araştır. ya diğer şehirde bir beraberliği var,boşluğu dolduruyor yada evlidir. arkadaşım yıllarca anlayamamıştı. umarım halledersiniz sorunlarınızı

Yok canım evli falan değil sadece odun birgün öyle birgün böyle salak etti beni.Kendime gelmeye başladım ama buraya yazdığımdan ve yorumları aldığımdan beri.Herşeyin hayırlısı çok sağol ilgine

Kızlar burada yazdıklarımız paylaştıklarımız bana büyük destek oldu hepinize teşekkürler ve şimdi ona bir mesaj yazıp gayet kararlı bir şekilde yani işine geliyorsa tarzında bir mesaj yazıp isteklerimi ve beklentilerimi bildirdim.Mesajda asla sevgi aşk sözcükleri kulllanmadım.Bu ilişkinin devam etmesini istiyorsan çaba harcamalısın çünkü ben çok yoruldum hep arayan soran olmaktan dedim.Ben seni oralarda çok merak ediyorum hayatından endişe ediyorum onun için bu kadar alttan aldım ama herşey karşılıklı olmalı ben senin annen değilim koşulsuz sevgi verecek dedim.Kendini ölç tart istediğim sadece biraz ilgi bunu yapamayacaksan bundan sonra beni arama çünkü ben bir daha aramayacağım seni dedim gönderdim.Bakalım ne cevap gelecek yada gelecek mi.Aşkımdan ölsem de bir kere tükürdükten sonra yalamam bunu çok iyi bilir.Bakalım neler olacak.Sizlerle de paylaşmak istedim.

Kızlar burada yazdıklarımız paylaştıklarımız bana büyük destek oldu hepinize teşekkürler ve şimdi ona bir mesaj yazıp gayet kararlı bir şekilde yani işine geliyorsa tarzında bir mesaj yazıp isteklerimi ve beklentilerimi bildirdim.Mesajda asla sevgi aşk sözcükleri kulllanmadım.Bu ilişkinin devam etmesini istiyorsan çaba harcamalısın çünkü ben çok yoruldum hep arayan soran olmaktan dedim.Ben seni oralarda çok merak ediyorum hayatından endişe ediyorum onun için bu kadar alttan aldım ama herşey karşılıklı olmalı ben senin annen değilim koşulsuz sevgi verecek dedim.Kendini ölç tart istediğim sadece biraz ilgi bunu yapamayacaksan bundan sonra beni arama çünkü ben bir daha aramayacağım seni dedim gönderdim.Bakalım ne cevap gelecek yada gelecek mi.Aşkımdan ölsem de bir kere tükürdükten sonra yalamam bunu çok iyi bilir.Bakalım neler olacak.Sizlerle de paylaşmak istedim.

Veeeee mutlu sonnnnn:)çok mutluyum içimdeki tüm acabalar gitti.Hep bu taktiği uygulamak istemiştim ama korkuyordum.Sizlerin önerileri sayesinde biran önce güçlü durmam gerektiğini anladım ve kazandım.Ben o beni bırakmasın derken meğer o benden daha çok korkuyormuş bundan ve aklında bu işi evlilikle sonuçlandırmak planları yapıyormuş doğu görevi biter bitmez yani 5-6 ay sonra bu arada da benim sabrımı deniyordu sanırım:)Benim için evlenmek çok acil ve mutlaka olması gerekli bişi değil ama bunu onun ağzından duymak gururumu okşadı tabi ki:)Şen ve esen kalınız katkıda bulunan herkese teşekkürler...

yazılanların tamamını okuyamadım ama kendımce bır kac sey yazmak ıstedım. bosanma donemınde basladgın bu ılskıde sanrm cok dık duramamıssın. erkeklerde öyle bır ayar var kı canım, ne cok ılgılı olup baycaksın onları ne de uzak kalıp ıtıceksn. benım esım de ılk zamanlar böyleydı. hatta evlılıgımızın ıkıncı gunu yanına gelıp basımı gogsune koydugumda allahn odunu ya 'hep böyle yapısık ıkızler gbı mı olcaz' demıstı hıc unutmuyorum!! ben o donemler nasıl asıgm ama zıle bastgnda resmen heyecanlanıordm kapıyı acarken ama baktm adam odun. hep hedıye alıorm yemekler mum ısıgı falan... anlayan var mı ortada yok! ben de o donem calsmıorm daha dogrusu calstrmıo mecbrn adama odaklandm hayatmn merkezı oldu. en buyuk aptallagmmıs, sevgyle bogmak!!! konussan da anlamıyor. ben buyum yapım bu deyıp cıkıyor ısın ıcınden. bu bır havalara grdı ben de sen mısın böle davranan dedm cektm kendımı, kestım ılgıyı. tartstgmzda her zaman ben gıderdm barsmak ıcın dayanamazdm falan. ama tuttm kendımı. benm de bır gururum vardı. artk esfmanlarla karsılayıp yemekte menemenler yapmaya basladım. evet erken bıttı romantzm uzulrm buna hala ama adamna gore muamele gerek.bence ıhtıycı oldgnda yannda ol gereksz konsuup uzatma sevgı dılencısı modundan da cık.kacan kovalanıo malm her daım. ıs hayatı su an streslı dıosn erkeklerde bu onemlı bır durum ama bence sana olan konsmaları cok kaba.ınsan sevdıgı ozledgı bırıne böyle muamle etmez. bak bır evlılık bıtrmssn senn karsnda daha ınce kıymetnı bılen bırı olmalı bence kı yaralarnı sarabılesn. benm sana tavsym bıseylerle mesgul ol bılmıorm calısıormusn ama hayatnn merkezne koyma onu. bıseylerle ılgılen. hıcbsey yapamıyorsan stklara gıt gonullu olarak bır suru calsma yapablrsn ruhnu öyle tatmın edıosn kı hıc de ıhtyc duymuosn takozlarn sevgsne. yenı seyler dene. guzel guzel kıyftler al fıstk gıbı ol gonder fotolarnı ona ıcı gecsn ama sen ulasılmaz ol. ne bılıım bı enstrman calmayı dene bı kursa basla vs vs ypmak ısteyene mesgale cok. sen ne kadar dık durursan emın ol sana o kadar cok gelmek ısteyecekr.ve bı sure tut kendını. evet zor oluo hele de severeken ama dogru kararı verebılmek ıcın sabret bıraz baska seylerle ılgılen. telne kontr alma sayet kontrluyse ıradene hakm olmaya calıs. kız arkadslarnla zaman gecrmeye bak. onu aramak ıstedgnde baskasnı ara.bı sekılde engel ol ıste. ama sakın senı ezmesne ızın verme. bız kadnlar kendımızı acık bufe halne getrmemelyz bence. o olmasa baskası cıkmayacak mı sankı senı sevecek? ya da onsuz hayat bıter mı hayr. bagmlı hale getrme kendını derm ben.daha da olmadı cevrene bı bak belkı senı uzmeden sevecek bska bırılerı vardr:) unutma sorunun hıc de ıcınden cıkılmaz bır durum degl sadece cok kılıtlenp kalmıssn onda. söyle bı sılkın ve kendıne gel. kımse vazgeclmez degl unutma.

hahaha:) ben son kısmı sımdı okudum. sevndm senn adına canm umarm kıymetnı bılır. senı uzmesne ızın verme sakın:)

Ben de çok mutluyum canım inş devam eder böyle ama yazdıkların benim için çok önemli harfiyen uygulayacağım bu sözlerini esas şimdi başladı ilişki diye düsünüyorum evet onu çok seviyorum ama hayatımdaki vazgeçilmez değil bunu kafama yerleştirdim iyice:)

Ben de çok mutluyum canım inş devam eder böyle ama yazdıkların benim için çok önemli harfiyen uygulayacağım bu sözlerini esas şimdi başladı ilişki diye düsünüyorum evet onu çok seviyorum ama hayatımdaki vazgeçilmez değil bunu kafama yerleştirdim iyice:)

Evlenme vs kelimeleriyle seni oyalıyorda olabilir bazen erkekelr ellerindeki kadını kaybetmemek için evlenme lafını ortaya atıp gerisini hiç getirmeye bilirler .4 yıldan bahsediyoruz hiç mi evlenelim seviyorum vs demedi .Ayrılık tehdidide ilişkiyi bir yere kadar götürür.

Yok çok büyük yaş farkı yok sadece ben evlenip ayrıldım o bekar.3 yaş fark var aramızda ama zaten ben çok minyon tipliyim ondan 3-4 yaş küçük bile gösteriyorum.32 yaşında çok genç değil çok yaşamış zaten o yaşlardayken artık her gece bir başkası ile olacak bir kızın günlerce peşinde koşacak yaşta ve durumda değil.Hatta kız görecek durumda bile değil işi gereği doğunun çok ücra noktalarında o bakımdan rahatım:)

hiçte birşey değilmiş, yazıya öyle bir giriş yapmışsınız ki :))))))) hem evlenip ayrılsanız ne farkeder.

şimdi son bölümü okudum , güzel olmuş herşey gözün aydın

Son düzenleme:
Back
X