4 yıl önce bir ilişkiye başladım.Ben ondan yaşça büyük biriyim.Aramızda evlilik gibi bir düşünce yok ama birlikte olmaktan çok mutluyduk.İş nedeniyle ayrı şehirlerdeyiz ve çok nadir görüşüyoruz.Benden ayrılacak diye ödüm kopuyor

Bir süredir daha az aramaya,aradığında da daha az konuşmaya başladı.Bunu kendine açık açık sorduğumda seninle ilgili bir sorunum yok diyor ama ben sürekli kıskançlık ve hırçınlık yapıyorum elimde değil kıskanıyorum

Bazen msjlarıma cvp vermiyor ben de kendi kendime küsüyorum aramıyorum ama dayanamıyorum yine arıyorum hiç bişi yokmuş gibi gene konuşmayı sürdürüyoruz.Sanırım ben böyle yaptıkça benden uzaklaştırdım.Nasıl bir yol izlemeliyim nasıl tartmalıyım duygularını bana bir akıl verin?Biraz önce ben arkadaşlarımla çıkıp eğleneceğim haber vereyim dedim yalandan bakalım ne diyecek diye.Tamam izin verdim diye msj attı.Arkasından yarım saat geçti nereye kiminle diye sordu beni kıskanıyor diye sevindim doğru mu düşünüyorum sizce?kıskandığından mı gerçekten...
Seni seviyorum diye msj attığımda bana aynı şekilde cevap vermesini istiyorum ama vermiyor ben huzur istiyorum huzur verdiğin sürece seninleyim yoksa keyfin bilir diye kestirip atıyor kırılıyorum ben zorladığım için mi benimle acaba diye tamam ayrılalım diyorum bir gün geçiyor bişi yokmuş gibi gene ve her defasında o arıyor hiç bişi yokmuş gibi konuşmaya başlıyoruz.
Seni seviyorum kelimesini kullanmayı sevmiyorum ne zaman serenant yaptım ben sana dedi geçenlerde haklı da ama beni sevdiğini gerçekten istediğini anlamam için tüyolarınıza ihtiyacım var