Benim de KK'dan arkadaşlarım olsun :(

Allah iyiliğini vermesin kısss

ya bende eşimle birlikte alıyorum ona hediye falan
ama asla her doğum gününde pastasını eksik etmemişimdir o hep hazırdır...
sonra hediye gibi değilde doğum günü döneminde gideriz alırız birlikte birşeyler
hediye gibi gelir kocama o zaman

Sizde azıcık romantik olun rabbena hep bana olmaz

ben sorunluyum bu konuda aslında şikayetçiyim de kendimden.romantizmden hoşlanmıyorum.hani o da romantik bişeyler yapsa çok da önemli olmaz ne biliyim mum ışığı müzikler falan .pek hoşlanmam.tek ben mi böyleyim ? aranızda böyle olan varmı

bak mesela arkadslarını toplayacaksan arkadslarına haber verıceksın sonra bı arkadsını ayrlıcan dıcenkı arasın gel surda bulusalım falan gıbısınden sonra o gelıcek alıcak esını sonra dıger arkadslarınız gelıcek eve sen caldırıcan esını hayatım mısafır geldı yada arkadasına dıcen cagrı atınca hadı sıze gıdelım cay ıcelım gıbısınden o eve gelınce ceee butun herkez suprız yada tek ısenız vas basa mınık notlar yaza bılırsın esıne kapıda baslayıp ne bılım mısal oturma odasında bıtıtcek am dıger notlarda balonlarda olucak yatak odasına dogru :d romatık takılırsanız egerkı:d eger begenmedım der ısen devam edım demokrasıde cagreler bıtlıde suprızler bıtmez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…