Benim de KK'dan arkadaşlarım olsun :(

Böcüüüm nerde

böcüğün yesin seniiii çok yoruldum bu gün sakopcamm dipli bucaklı bir temzlik yaptım. akşam 8di bittiğinde. yemek bile yapamadım bizde pizza söledik sonrada kızım nerde diye bir dizi varmış ona takıldım elişi yapıyordum biryandan. (kayınvalideme balık pulu modelinden şal örüyorum) bir baktım saat bu saat olmuş. neyse çok konuştum biraz geziniyim bakıyım. sen kesin uymuşsundur kuzucum tatlı rüyalar sana

iyiyim tatlım bnde ders çalışıyordum ara verdim sen napıosun

iyiyim canım çok yorgunum ama bu gün büyük bir temizlik yaptım. sadece öğle arası yemek için mola verdim. temizlik bittiğinde bende bitmiştim. sigara çay içmeyince molada vermiyorum allah ne verdiye dalıyorum eve ya sana bi özeniyorum ki ne güzel keşke fırsat olsada bende bir daha okusam üniversitede. çok özlüyorum o günleri

ayyy bana hiç özenme valla şekerim üniversite hayatı yaşayanlara özen.benim ömrüm çürüdü bu bölümde bıktım artık kaç sene oldu bitsin şu oıkul.sinir krizleri geçiriyorum.bugün bende eşime patladım valla bissürü şey söyledim derslere olan sinirimden.bıktım bıktım.bende evimle ilgilenmek ev işi yapmnak ne biliyim öyle boşş boşş kaygısız düşüncesiz oturmak evde kocamı beklemek istiyorum.sürekli kafamda bi düşünce bi düşünce.düşünmeden durmak istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…