Benim de KK'dan arkadaşlarım olsun :(

canım allah mutlyuluğunu daim etsin ve hayırlı ewlatlar versin tatlım sana inş. ewet canım çalışmamn en doğrusu ben anneme bıraksam bile aklım kalıyo meleğimde çok sewiyorum çocukları bide benim yavrum olunca daha çokkk böyle sevgimi büyütmekte istemiyorum aslında allahım beni belki bu büyükj aşkımla sınav eder diye ama napim seviyorum ben hep dua ediyorum diyorumki bu bana bi amanet ona iyi bakacağım diye böyle düşünmek daha doğru kızlar fazla üstüne aşırı düşmemek gerekir bence

iyi geceler canım allah rahatlık versin

tabi ya çok da üstüne düşmemek gerekir..o günleri bize de göstersin Rabbim.ama daha çook yolumuz var.yapacagımız o kdrr çok şey var ki.

tabi ya çok da üstüne düşmemek gerekir..o günleri bize de göstersin Rabbim.ama daha çook yolumuz var.yapacagımız o kdrr çok şey var ki.

vardır canımda fazlada erteleme ya bence bak biz ewlendik balayına gidemedik ewlendikten 8 ay sonra hamile kaldım ama biraz üzülmüştüm zamansız oldu diye bende hep eşimle başbaşa tatile gitmeyi düşünürdüm ama olmadı inş. sana nasip olur gidersiniz ama inan alya yı kızımı kucağıma alınca hepsini unutturdu iyiki olmuş diyorum ve hergün hiç usanmada rabbime şükrediyorum

çok güzel ...sen çalışıyormusun ev hanımımısın ? yada yazdın ben unuttum kusura bakma ya böylede bir hafızam var işte

albümüne baktım canım çoookk güzel bir bebek ayla maşallah maşallahhh.sana benziyor sanki.yanaklarını tam ısırmalıkkk

hahah geç uyudular tabi hiçbiri yok akşam gelirler artık

ayyy kızlar keşke aynı şehirde olsaydık bir koşu getiridim sıcak sıcak. ilk aşure denememdi ve hakkıyla becerdim siz yapmıyor musunuz?

Ben hiç yapmadım güzel oldu mu
Hazıra konmak daha güzel

ayy canım bizde mutlaka yapılır aşure ayında. ben koca bir kazan boyutunda tencereyle yaptım şimdi bir kase kaldı sadece evde. konukomşu akraba herkesle paylaşıyorsun ne güzel. aşurenin hazırını hiç sevmiyorum. bolulu hasan ustada bir yiyeim dedim hiç beğenmedim. birde yeni pakette çıkmış dr.otkerin onuda denemedim. herşeyi kendim haşlayıp yaptım. böylesi daha güzel emek verip yapmak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…