- Konu Sahibi balbocugu_85
-
hoşgeldin nazzz senide bebegin uyandırdı herhalde.saat 4 olmuş yaa.heralde ben yine sabaha kadar durucam.biz bahsettik diğer sayfaalarda ama söyliyim ben öğrenciyim 7 aylık evliyim çocugum yok.öyle işte.annelik en güzel şey evet.bende çocugumu büyütürken çalışmayı düşünmüyorum.sürekli onla ilgilenmek her anını görmek tarifsiz olsa gerek ...
ayyy kızlar dışarıyı sel götürüyor. Şimşek çakıyooorben çok korkarım gökgürültüsünden. Kızlar bana müsade nolur kusuruma bakmayın ellerim titredi valla korkudan. Gidip sokuluyum aşkıma Su-peri samimi sıcak sohebtin için teşekkürler. İrtibatımızı koparmayalım inşallah. yarın bakarım yazdıklarınıza. öpüyorum kocaman hepinizi iyi geceler. Çooook teşekkür ederim hepinize
canım allah mutlyuluğunu daim etsin ve hayırlı ewlatlar versin tatlım sana inş. ewet canım çalışmamn en doğrusu ben anneme bıraksam bile aklım kalıyo meleğimde çok sewiyorum çocukları bide benim yavrum olunca daha çokkk böyle sevgimi büyütmekte istemiyorum aslında allahım beni belki bu büyükj aşkımla sınav eder diye ama napim seviyorum ben hep dua ediyorum diyorumki bu bana bi amanet ona iyi bakacağım diye böyle düşünmek daha doğru kızlar fazla üstüne aşırı düşmemek gerekir bence
tabi ya çok da üstüne düşmemek gerekir..o günleri bize de göstersin Rabbim.ama daha çook yolumuz var.yapacagımız o kdrr çok şey var ki.
çok güzel ...sen çalışıyormusun ev hanımımısın ? yada yazdın ben unuttum kusura bakma ya böylede bir hafızam var işte
ewlendikten sonra işimi bıraktım canım muhasebec,iydim ew hanımıyım yani
çok güzel sen neden uyumadın ayla yamı uyandın
ben geldim kızlaraşure yap konukomşuya dağıt, misafir ağırla derken daha yeni oturabildim pc başına.
ayyy kızlar keşke aynı şehirde olsaydık bir koşu getiridim sıcak sıcak. ilk aşure denememdi ve hakkıyla becerdimsiz yapmıyor musunuz?
Ben hiç yapmadım güzel oldu mu
Hazıra konmak daha güzel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?