- 26 Ağustos 2010
- 7.456
- 991
- 248
- 36
- Konu Sahibi balbocugu_85
-
- #1.221
boooşver koyver gitsin benim eşim hiç atanmayı hayal etmiyor bile
ay başka bi topikte de vardı su peri biliorum ordanda hiç yazışmadık onla
maaşallah öğretmen bolluğu var topikte.dersane mi kursak naapsak:))
i am here =) doğru mu yazdım =))) su peri nin türevleri çok fazlaymış topikte.bende yeni yeni görüyorum.memnun oldm canım ...
yok ona alınmadım canım topiğin bende sahibiyim banane banane banae =) çok kıskancım ya uff =) bende gidip topik açacam
i am here =) doğru mu yazdım =))) su peri nin türevleri çok fazlaymış topikte.bende yeni yeni görüyorum.memnun oldm canım ...
peki geri alıyorum yazdığımı burada sohbete dahil olan içten samimi her paylaşıma dahil KK kızları bu topiğin sahibidir
ce şimdi senin iştahını kabartık değilmi şşimdi peride başlar tansiyonum düştü diye
ben de koyvermiş gitmiş durumdayım daha hiç denemedn kopya falan bezdirdiler de yne de biyerden başlamak lazım yeni yılda çalışcam:)) eşin ne öğretmeni cnmm
peki geri alıyorum yazdığımı burada sohbete dahil olan içten samimi her paylaşıma dahil KK kızları bu topiğin sahibidir
ewet canım ama benim nevalem her zamanli gibi hazır. yaş pasta kola
:):) bende bugun keyf yapacam bende fazla bişey yok ama cipsimi kolamı cerezimi ve meyvemi hazırladım idare eder bu gecelik :)))
bencede bencedeeeee. bende size öğle araları pastalara poğaçalara börekler yapar getiririm
kızdınmı balımmmmmmmmmmmm yaaaaaaa
e bende artık sizin filimlerinizi çekeyim :))))
ne filmi kız ne filmiiiii
sinama filmi :) kız ben röntgen teknisyeniyim başta senin filimlerini cekecem momografiden başlarız:))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?