Benim de Meleğim Olsun Diyenler Buraya

slm canım ya topige baştan başlamk güzel benm için daha ayrıntılı tanışmş olrz özge ben 1 yıldr evlym 10 aydı bebiş istyrm ama daha olmadı ve reglimin 9.günündym

slm hoşgeldin özge hatice ben
üçbuçuk yıldır evliyim ist dayım çocuk için bu ikinci denememiz klomen-çatlama iğnesi kullandım beklemedeyim bugün kanda belli olur 13 gün oldu iğne vurulalı ama dr gitmeye korkuyorum bi kaç daha beklicem

slm hoşgeldin özge hatice ben
üçbuçuk yıldır evliyim ist dayım çocuk için bu ikinci denememiz klomen-çatlama iğnesi kullandım beklemedeyim bugün kanda belli olur 13 gün oldu iğne vurulalı ama dr gitmeye korkuyorum bi kaç daha beklicem
ayyyyy hadi hayırlısı canım iknci deneme derken kaç yıldır denemedesnz korundunuzmu

selamlar.. topik hayırlısı olsun.. kızlarda buraya gelsin o zaman.. google da aradım buldum sizi valla..

Günaydın kızlar hoşgeldiniz.2 denememiz canım daha önce korunmadık ama çocuk istemedik oy üzden biraz evliliğin tadını çıkaralım dedim tam olduu:1:

herkese merhaba bende 2 yıllık evliyım aralıkta korunmayı bıraktık şubatta hamile kaldım ama malesef bebegimin kalp atışları başlamadığı için aldırmak zorunda kaldım nisanda şuan ara vermek zorundayım kızlar bişe okudum internette hayıt tohumu varmış kistlere adet düzensizliğine menepoza daha geç girmenize yardımcı oluyomuş menepoza girenler içinde ateş basmalarını önlüyomuş veeee en önemlisi bizim içinde HAMİLE KALMAYI KOLAYLAŞTIRIYOMUŞ . Allahım anne olmak isteyen herkese inş en kısa zamanda anne olmayı nasip eder :49: bu arada yeni topiğiniz hayırlı olsun

slm kızLar bende geLDim...benimde meLeğim oLsun inş.üç ay sonra inş...allahım hepimize sağlıklı gebelikler nasip etsin.....

selamm hoşgeldim hoşbuldumm muhabbete devam. güzel şeylerden bahsedelim hep inşallah, yalansız dolansız. herkes ancak kendini kandırır çünkü.

hadi hayırlı muhabbetler.

selam kızlar
iki dakika toplantıya gittim geldim herşey karışmış :26:
50 tane okudum bu arada green moon Allah kabul etsin hayatım

Back
X