Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
gunaydın kahvaltım bişey yoktu ,kızımla koşuşturma ben zaten kahvaltı ezelden beri pek yapmam yapsamda öğlen olur,bir kaç zeytin bir iki domates yedim midem boş olmasın diye,öğlen ilk öğünde pizza yedim margarita 3 dilim ,sade soda ,bol su ve kahveGünaydın kızlarBenim kahvaltım klasik: haşlama yumurta, domates, salatalık, biraz yeşillik, zeytin, 2 küçük dilim ekmek ve 1 tatlı kaşığından az çikolata
Hadi biraz daha aktif olalım kızlar, sporumuzu ve öğünlerimizi paylaşalım ki birbirimize motivasyon olalım
G gulaysedeniz
M Mavistez
aylinnn1980
I ipekcigim
Z zeynobt
ohkpln
Bir motivasyon için,kızı uyuttum odada 10 dk pamela reif killer sixpacks setini yaptım 10 dk 10 dk dırGünaydın kızlarBenim kahvaltım klasik: haşlama yumurta, domates, salatalık, biraz yeşillik, zeytin, 2 küçük dilim ekmek ve 1 tatlı kaşığından az çikolata
Hadi biraz daha aktif olalım kızlar, sporumuzu ve öğünlerimizi paylaşalım ki birbirimize motivasyon olalım
G gulaysedeniz
M Mavistez
aylinnn1980
I ipekcigim
Z zeynobt
ohkpln
Olur canım ama aktif olabileceksen gel her gün akşam 23.59 ay kadar yiyip ictigin her şeyi yazman yeterli kaçamaklar dahil. kalabalık değiliz zaten henüz 7 kişiyizBende katılabilir miyim
Tamam tartılıyor muyuzOlur canım ama aktif olabileceksen gel her gün akşam 23.59 ay kadar yiyip ictigin her şeyi yazman yeterli kaçamaklar dahil. kalabalık değiliz zaten henüz 7 kişiyiz