Herkeslere Günaydın, mUtlu günlerrr, uzun nickli arkadaşınız yasemin geldi, ayy ne güldüm sana nurdamlacım öpüyorum seni, o dediğin ben oluyorum

tam yarım saattir geçmişi okudum maşallah kaynatmışsınız ayy işim gücüm aksadı yahu sizi bırakmaya gelmiyor, mutlaka günde 2-3 kere girmem gerekecek artık birikmesin yazılar diye. hergün akşam iftar davetlerindeyim onun için girip bakamıyorum akşamlarıda, ama neyse bakıcam bi şeklde artıkın

Şimdi cevaplarıma geçeyim ;
Hilalcim maşallah minik kızına demek sana ilk gülücüğünü attı, oyy maşallah

bizim olmayan bebişlerde inşallah bize ilk çift çizgilerini gösterirler en kısa zamanda

elimde tesbih, elimde kuran, dilimde dua her an böyleyim bu sıralar ALlah kabul eder inşallah, 5 ağustosu bekliyorum bakalım.
Burcum canım benim ayy mide bulantıların da artmış oy oy oy gerçek hamile olduğun bak şimdi anlaşılıyor işte

korkma gerçekten Allah onu öyle bir yerde saklıyor ki, O istemeden atlasanda zıplasanda ona bişeycik olmaz, Allahım korusun ikinizide inşallah
Özlemcim hoşgeldin, Allah şifa versin en kısa zamanda inşallah en güzel haberi alırsın ve sağlıkla kolaylıkla dolu bir hamişlik geçirip kucağına alırsın tatlım.
Gül Allah yardımcın olsun gerçekten yaa bu sıcaklarda hamişlik ççok zor olmalı, vantilatör klima gibi bişeyler varsa en düşük ayarda çalıştır bari kendine vurdurmadan, ben öyle yapmasam uyuyamıyorum hemde hamiş olmadığım halde, senin durumun daha fena 2 canlısın

afferim eşine uyarıyormuş seni bak, benimkinin ruhu bile duymaz ne tarafıma yattığımı hissetmez heralde
Tümay'cım sen istanbulun neresinde oturuyorsun yada işyerin nerde ona göre yakın yerlerde bildiğimiz varsa önerelim
Deryaa, ah tatlım ya hayırlısıyla hiçbişeye gerek kalmadan hepimiz şu hamişliği becerebiliriz inşallah, dr lar sıkıntı veriyor insan git gel psikoloji filan kalmıyor yani, olacağı varsada stresten sıkıntıdan olmuyor, Allahım sanada en kısa zamanda şifa versin inşallah.
Tatlım geçen güzn yazdıklarımız silinmiş, adını hatırlayamadım o yüzden kusura bakma

ayy keşke benimde aklıma gelseydi berat kandilinde hacet namazı kılmak ne güzel bir fikirmiş yaa, bende çok kuran okudum dua ettim filan inşallah hepimizinki kabul olmuştur. bu arada o hatırlayamadığın uzun nick benim hayatım ayy ne güldüm Allah senide güldürsün inşallah tez vakitte, beni 5 ağustosta senide 9 unda inşallah

Herkesleri öpüyorum