oyyy kuzummmmmm geldin demek , hoşgeldin sefa getirdin , sanırım iyisin hep iyi ol , kafanı dağıtmışsın ne güzel Rabbim sana yardımcı oluyor bak bi şaret belki de evinden taşınman yeni evinde meleğin seninle olur inş, uğur getirir sana , greenmoon da talındığında yeni evine hediye olarak gelecek dedim bak hamiş o da , bak gör sende hamile kalacaksın....canım benim yaaa gir de bol bol sohbet edelim seni iyi hissettim yaa çok mutluyum:):)
QUOTE]
canım benim ne güzel yazmıssın canım arkadasım benım ya serfik im...bu tatlı cümlelerin icin tesekkur ederım tesellılerın ıcın tesekkur ederım bitanem iyi olmaya calısıyorum kendımı zorluyorum napayım yoksa hıc cıkamıyorum ısın ıcınden agla sızla üzül gecmiyo kı acısı.. dogru soyluyosun kuzum herseyde bi hayır vardır taşınmak nerden cıktı nye hersey hayatımda ust uste gelıyo benım dıye ılk gunler cok sızlandım agladım ama sonradan duygusallgım azalmaya baslayınca ALLAHım bole yazdıysa vardır benım goremedıgım hayırlı bır yönü dedım kendı kendıme..böle işte kuzum hayat bu napalım Allah kımseye kaldıramayacagı yükü vermezmiş bende bole dıyorum dedıgn gıbı hem belli mi olur belkı yenı evımde yeni meleğimle olurum..gündüzleri pek vaktım olmuyo gırmeye bıtanem annemı yalnız bırakıp pc basına gecmek ıçıme sinmiyo malum aramızda 1000km mesafe var ole ha dıyınce gelıp gıdılmıyo bayramdan bayrama gorusuyoruz zaten bende gecelerı gırıp okuyorum sizi ne güzel sohbet etmişler diyorum iyi haberlerinize seviniyorum kendı evıme gıdınce inşallah daha dogrusu henuz yerı bıle bellı olmayan yenı evıme tasınınca dönebilirim anca eski günlerime o zamana kadar arada girer cıkar yazarım.. empati yetenegın cok guclu senın bunu hıssettırıyosun bana ben üzülünce üzüldüğünü ben mutlu olunca buna senınde mutlu oldugunu hıssedıyorum ya işte bu bana inanılmaz iyi geliyo su zor dönemlerımde.. Allah senın yanından da böle senın gıbı ıcten ınsanları hıc eksık etmesın bıtanem dualarım senınle hayırlısıyla bı hamiş ol halay basını ben cekıcem andım olsun kendı acımı o gün unutacagım işte bunu biliyorum!!!
cok uzattım ama gecmıs bı gunun ardından yazınca bole oluyo kızlar kusura bakmayın
hepnızı tek tek opuyorum
serfik,yokh,lugesma,haticemavi,tansel,zozdemir,hülya,greenmoon,mfalcon,erenayefe,krıstalbebek,melek......................(inş unutmamsımdr kımseyı)
Allaha emanet olun güzellikler

)