• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Benim de Meleğim Olsun Diyenler Buraya

nasıl mercimek sefcim ben bu kasıktaki şişlik mevzusun birtürlü anlamıyorum yanı yağ bezesi gibi bişede elinlemi hissediyosun çok zekice bu işler yaaa:9:

bende anlamıyorum ki bugün bi kendimi yoklayayım dedim, uzandım bacaklarımı bağdaş yaptım yine kk da okumuştum, kasıklarımı kontrol ettim sağ elime yani parmağıma minik bişey değdi yuvarlak batıyor hiç yağ bezem de olmadı ki bilmiyorum nasıl olduğunu ama mercimek büyüklüğünde bişey sol kasıkta yok ama

bende anlamıyorum ki bugün bi kendimi yoklayayım dedim, uzandım bacaklarımı bağdaş yaptım yine kk da okumuştum, kasıklarımı kontrol ettim sağ elime yani parmağıma minik bişey değdi yuvarlak batıyor hiç yağ bezem de olmadı ki bilmiyorum nasıl olduğunu ama mercimek büyüklüğünde bişey sol kasıkta yok ama

hımm anladım bende kasıklara takıyorum eklımı sürkli elimle yokluyorum ama ben mercimekten daha büyük şeyler hissediyorum her ay sonra tuvalete çıktıntan sonra geçiyo:26:gögüslerimde batma bendede var bıçak gibi saplanıyo çıkıyo bana daha var ama bilemiyorum hayırlısı hakkımızda:1:

hımm anladım bende kasıklara takıyorum eklımı sürkli elimle yokluyorum ama ben mercimekten daha büyük şeyler hissediyorum her ay sonra tuvalete çıktıntan sonra geçiyo:26:gögüslerimde batma bendede var bıçak gibi saplanıyo çıkıyo bana daha var ama bilemiyorum hayırlısı hakkımızda:1:

bende yokluyorum sanki hamile olunca kasıklardan anlıcam hemen öyle bi düşünce yer etmiş işte gögüse bıçak saplanması gibi seyler bendede var ama bana daha var senin kaç gün var reglye

benim 5. ayım canım , adetim bittiği günden beri nedense hep kendimi hamile hissettim içimde bir heyecan mutluluk vardı, batıma az kaldı sabırla bekliyorum bu ay çok çalıştık:1: inş meyvesini alacağız, ilk defa göğüslerim böyle oluyor anlamadım bayrama kasığım çok ağrıdı ama şimdi ağrımıyor sadece bazen zonkluyor o kadar akıntım biraz sarı ama adete yakında oluyor bende , hayırlısı Allah tan inş bu ay hamile kalırız , Rabbim sağlıklısını hayırlısını versin

yaa arkadaşlar ben size birşey danışıcam benim bu ay adetim geçikti 6 gün ve bugün test yaptım olmadı erkenmi yaptım bebiş çook istiyoruz eşim okuldan aradı benii sonuçç ne diyee oda merak etti hamile olabilirmiyim test negatif çıktı ama adet de olmadım

benim 5. ayım canım , adetim bittiği günden beri nedense hep kendimi hamile hissettim içimde bir heyecan mutluluk vardı, batıma az kaldı sabırla bekliyorum bu ay çok çalıştık:1: inş meyvesini alacağız, ilk defa göğüslerim böyle oluyor anlamadım bayrama kasığım çok ağrıdı ama şimdi ağrımıyor sadece bazen zonkluyor o kadar akıntım biraz sarı ama adete yakında oluyor bende , hayırlısı Allah tan inş bu ay hamile kalırız , Rabbim sağlıklısını hayırlısını versin

amin canımm inş. hamilelik belirtileri arasında hamile oldugunu hissetmekte varmış biliyomusun hadi inş.. hayırla inş..

yaa arkadaşlar ben size birşey danışıcam benim bu ay adetim geçikti 6 gün ve bugün test yaptım olmadı erkenmi yaptım bebiş çook istiyoruz eşim okuldan aradı benii sonuçç ne diyee oda merak etti hamile olabilirmiyim test negatif çıktı ama adet de olmadım

canım reglini 6 gün geçti ise kan testinde çıkar evde yapılan idrar testleri negatifse yanıltıcı olabiliyomuş kan testi yaptır ve kesin sonucu ögren derim ben inş.. hamilesindir sahsen ben deil 6 gün 2 gün geçse solugu doktorda alırım :1:

evet ama ben tek başıma çıkamıyorum eşimde sürekli okulda yarın 7.gün kadın doğumcuyu arasam bir faydası olurmu aceba eşimin arkadaşıı utanıyorumda biraz ne yapsam inş hamileyimdir çook istiyoruz 2 senelik evliyim

kan testi yaptır bence sağlık ocakları da yapıyor ben olsam koşa koşa giderdim:)

amin canımm inş. hamilelik belirtileri arasında hamile oldugunu hissetmekte varmış biliyomusun hadi inş.. hayırla inş..

artık ne hissedeceğimi şaşırdım yaaa ama bu ay farklı benim için çok çalıştık yaa umudum var işte:):):)

kan testi yaptır bence sağlık ocakları da yapıyor ben olsam koşa koşa giderdim:)

artık ne hissedeceğimi şaşırdım yaaa ama bu ay farklı benim için çok çalıştık yaa umudum var işte:):):)

cümleten hayırlısı bende bu ay çok çalıştım bakalım batım 19 inş. gelmezde bakıcaz artık:32:

inş herkesin bebişi olur allahım hiç kimseyi bebişsiz koymasın hiçbir anne adaylarının kucaklarını boş koymasın isteyipde olmayanların inş..

bende ilk kez çatlatma iğnesi oldum dün akşam:)önümüzdeki 3 gün çok önemli bizm için:)

umarım hayırlısıyla kavuşuruz bebişlerimize:)

bayramda akraba ziyaretlerinde"eeee artık vaktidir yapın bitane " diyenlere bitane yapıştırıcaktım ama

neyseee :52:

sanki vakti geldi de ne demek ??çalar saatmiiyiz biz vakti gelinde çalalım:1:

Allahım ne zaman kısmet ederse ozaman gelecek,zaten gelsin diye bitap düşüyoruz kocamla:9:

mrb kızlarrr

bugün kötüyüm.. ne zaman iyiyim desem ertesi gün hep kusuorum
1 haftadır birşey yoktu bugün kustum yine :25::25:

mfalcon canımm senn mide bulantıları devam edio mu ne zaman tamamen bitecek ya

çok iyiydim bugün yine başladıı
o kadar da sevindim bitti diye

Back
X