Benim de Meleğim Olsun Diyenler Buraya

hımmmm.....biraz zor bir isim...
bi mücteba bulup sormak lazım memnunmuymuş isminden:)

benim en büyük ablama çok iğrenç bir isim koymuşlar,büyük babamın annesinin adı ve cidden çok sıradışı bir isim

ablam 23yaşında adını değiştirdi ve o günden bu yana hep yeni ismiyle hitap ediyoruz ona..
eski ismini özleyen yok

ben mücteba ismini çok begeniyorum ama kime söylesem begenmiyo sizce nasıl

sağol tatlım
ayrıca sana ve eşine çok geçmiş olsun..Allah bir daha yaşatmsın ve sağlıkla kucağınıza alacağınız yeni bebişleriniz gelsin inşallah:)her işte bir hayır vardır derler ya..belkide böylesi hayırlıydı...inşallah
sendende yakın zamanda hamile haberlerini alırız:)

bak buna katılırım işte :13:

kızlar isim konusunda destekleriniz için sağolun

green moon hayatım ne yaptın gittin mi doktora merak ettik sizi

iyi dileklerin için sağol canım yaa
amin hepimize versin sağlıklı bebekler
zaten artık bende öle diyom böylesi hayırlıymışş allahım kimseye yaşatmasınn
inşallah zaten doktor takibine başlıcamm hayırlısı bakalım

hoşgeldin esmacım keşke ssk sabahtan gitseydin çok sıra olur bu saaten sonra zor.

cnm halledttim geldim işlerimi.... :)

selam kızlar
hülya benim geçti bulantılar 13 yada 14. hafta geçti tam olarak bu arada ben de girmem genelde yalnızken banyoya

bu arada oğluşum olacakmışşşş kızlar

mfalcın hayırlı olsun tosunun. sağlıkla kucağımıza alalım inş bu paşaları.

kızlarrrrr renkli dooplerı çektirdik harikaydı yaaaa... gördüm oğlumun heryerini. ağzını burnunu çokk güzell yaaa. uyuyodu uyandırmak için yapmadığımz şey kalmadı biraz hırpaladı bizi doktor amcamız. maşallah hiçbir sorunumuz yokmuş çok şükür rabbime. hepimize sağlıklı evlatlar nasip etsn mevlam inş. resmini ekleyebilirsem eklicem size....

bugünlerde çok hzlı yaşıyorum yaa bi ordayım bi burda. kafam döndü valla 2 gündür. herşey aniden oluyo:)

maşallah allah kucağına almayı nasip etsin canımm
eklede görelimm oğluşunu

mrb kızlar herkes iyidir inşallah bayadır açmıyordum sayfayı,bu ay da bebiş yok regli oldum, herhalde o yüzden hiç açasım gelmedi..umarım sizde güzel haberler vardır..taze hamilelerimiz çoğalmıştır inşallah..ben de umutla ve sabırla beklemeye çalışıyorum..

mrb canımm hoşgeldiin umutlarr bi dahaki aya

iyiyim ya, 2 gündür hafif bulantım var, bi de bu sabah biraz baş dönmesi oldu, 6 hafta 2 günlük şuan.. ultrasonda 5 hft 5 günlükken 13 mm kese ve içinde yolk sac ı gördüler o yolk sac ın yanında bir nokta, muhtemelen burda ve büyüyecek dedi arkadaş, çarş veya perşembe tekrar gideceğim 7. hafta dolacak kalp atışı bakıcaklar çok endişeleniyorum ya duyamazsak diye

lugesmaa ne güzel bebişini görmüşsün ayrıntılı, Allah bağışlasın, kucağında da görürsün inşallah öper koklarsın doya doya, mfalcon oğlun olacakmış sağlıkla gelsin inşallah, e artık alışveriş yapabilirsin cinsiyet te belli

topıgın halıne bak in cin top oynuyor
MFALCON cnmm topıkımız pasalarla doldu masallah yaaa desenıze bu sene erkek senesı topıgımızın adını degıstırıp kızlar gıremezmı yapsak hıc kız ugramaz oldu
HULYAA hadı bakalım bellımı olur kızları bız patlatırız benımde mıgde bulantılarım arttı yıne puuufff gecenın 2 sınde bıle cıkartıyorum artık bı bıtse su cıkarmalarda hamılelıgımızın tadını bız cıkarmaya baslasak
ama ama ama kızar nerdesınız yaaaaa

benmde sağı solu belli olmuyo midemin bigün çok iyiyim ertesi gün yatıorum hep canım ama eskiye göre iyiyim çok şükür
bu sene çok erkek var başka topiklerede bakıorum hep erkek olucak diyolar
ben çarşamba gidicem dr inş belli olurr ya
bana herkes kızın olucak diyo erkek çıkarsa çok şaşırırız babamızda kız hissediyo

bide şöyle birşey var eşimin ailesinde hiç kız yok
eşim 3 kardeşler erkek eltimin 2 oğlu var
eşimin teyzesinin torunları var 5 tane hepsi erkek

hepsi kız diye deliriyo

yarın 12 haftamız bitiyo 13. haftaya girioruz zaman ne kadar çabuk geçiyo ya
hamileyimm diye yazdığım dün gibi aklımda

Merhabalar kızlar bende gözde :)
Bende hamile kalmaya çalışanlardanız bakalım Rabbim hayırlısıyla nasip eder inş.Hamilelerimizede Maşallahhh bir avazzda sağlıkla kucaklarına almayı nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…