- Konu Sahibi haticemavi
-
- #9.681
ben mücteba ismini çok begeniyorum ama kime söylesem begenmiyo sizce nasıl
bak buna katılırım işte :13:
sağol tatlım
ayrıca sana ve eşine çok geçmiş olsun..Allah bir daha yaşatmsın ve sağlıkla kucağınıza alacağınız yeni bebişleriniz gelsin inşallah:)her işte bir hayır vardır derler ya..belkide böylesi hayırlıydı...inşallah
sendende yakın zamanda hamile haberlerini alırız:)
hoşgeldin esmacım keşke ssk sabahtan gitseydin çok sıra olur bu saaten sonra zor.
selam kızlar
hülya benim geçti bulantılar 13 yada 14. hafta geçti tam olarak bu arada ben de girmem genelde yalnızken banyoya
bu arada oğluşum olacakmışşşş kızlar
cnm halledttim geldim işlerimi.... :)
mfalcın hayırlı olsun tosunun. sağlıkla kucağımıza alalım inş bu paşaları.
kızlarrrrr renkli dooplerı çektirdik harikaydı yaaaa... gördüm oğlumun heryerini. ağzını burnunu çokk güzell yaaa. uyuyodu uyandırmak için yapmadığımz şey kalmadı biraz hırpaladı bizi doktor amcamız. maşallah hiçbir sorunumuz yokmuş çok şükür rabbime. hepimize sağlıklı evlatlar nasip etsn mevlam inş. resmini ekleyebilirsem eklicem size....
bugünlerde çok hzlı yaşıyorum yaa bi ordayım bi burda. kafam döndü valla 2 gündür. herşey aniden oluyo:)
mrb kızlar herkes iyidir inşallah bayadır açmıyordum sayfayı,bu ay da bebiş yok regli oldum, herhalde o yüzden hiç açasım gelmedi..umarım sizde güzel haberler vardır..taze hamilelerimiz çoğalmıştır inşallah..ben de umutla ve sabırla beklemeye çalışıyorum..
topıgın halıne bak in cin top oynuyor
MFALCON cnmm topıkımız pasalarla doldu masallah yaaa desenıze bu sene erkek senesı topıgımızın adını degıstırıp kızlar gıremezmı yapsak hıc kız ugramaz oldu
HULYAA hadı bakalım bellımı olur kızları bız patlatırız benımde mıgde bulantılarım arttı yıne puuufff gecenın 2 sınde bıle cıkartıyorum artık bı bıtse su cıkarmalarda hamılelıgımızın tadını bız cıkarmaya baslasak
ama ama ama kızar nerdesınız yaaaaa
yarın 12 haftamız bitiyo 13. haftaya girioruz zaman ne kadar çabuk geçiyo ya
hamileyimm diye yazdığım dün gibi aklımda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?