- Konu Sahibi haticemavi
-
- #9.661
ben kayra diyorum eşim düşünelim diyo k.peder kendi ismi konulsun istiyo k.valide başka bi esim bulmuş onu söylüyo
siz ne düyorsunuz bakalım kızlar
ben kayra diyorum eşim düşünelim diyo k.peder kendi ismi konulsun istiyo k.valide başka bi esim bulmuş onu söylüyo
allah gönlünce versin canım duru güzel isim benceeee
ayyy ağzım sulanıyoooooooo
bende hamile kalıp kocamla isim için beşik için vs için kavga etmek istiyommmm
kayra güzel isim de kayınpederin ismi nee bu birincisi
kayınvaliden ne isim bulmuş bu ikinci
onlara neymiş bu üçüncüsü
bi dşünelim bakalım bizde maydanoz olalım
ay en güzel tarafıda alışveriş yapmak olsa gerek
geçen baktık ama cinsiyet belli olmayınca alamıosun birşey
Serffffffffiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiikkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
canım alışveiş için erken biraz ama bende hamileyken çok almak istedim aldırmadılar iyiki de aldırmamışlar 20. haftada kaybettim bebeğimi eğer eşya almış olsaydım düşünemiyorum bakarr bakar ağlardım 1 çift çorap almıştım hala bakr bakar iç geçiririm
allah vermesin ama herşey bizim için inşallah sağlıkla kucağına alırsın bebeğiniiii
bende ilk kez çatlatma iğnesi oldum dün akşam:)önümüzdeki 3 gün çok önemli bizm için:)
umarım hayırlısıyla kavuşuruz bebişlerimize:)
bayramda akraba ziyaretlerinde"eeee artık vaktidir yapın bitane " diyenlere bitane yapıştırıcaktım ama
neyseee
sanki vakti geldi de ne demek ??çalar saatmiiyiz biz vakti gelinde çalalım
Allahım ne zaman kısmet ederse ozaman gelecek,zaten gelsin diye bitap düşüyoruz kocamla
k.pederin ismi mustafa k.valide ihsan diyo ailede de yok hani nerden aklına gemiş bilmiyorum
ben ailede olmayan bir isim olsun istiyorum o yüzden ikinci isim için de çok olumlu bakmıyorum benim amcamın ismi eniştemin ismi mustafa sıcak bakmıyorum
ama asla koymam demem o da hayatta herşeye bir ihtimal verdiğim için ama ihtimali 1000de 1
kayra ggüzel isim değil mi anlamı da güzel
kız maydonoz ne demek beğenirsem koyarım tabii
ay canım üzüldüm ya allah bidaha yaşatmasın 20. haftada ne oldu doktor ne dedi
aslında en iyisi almamak 7. aydan sonra almak
k.pederin ismi mustafa k.valide ihsan diyo ailede de yok hani nerden aklına gemiş bilmiyorum
ben ailede olmayan bir isim olsun istiyorum o yüzden ikinci isim için de çok olumlu bakmıyorum benim amcamın ismi eniştemin ismi mustafa sıcak bakmıyorum
ama asla koymam demem o da hayatta herşeye bir ihtimal verdiğim için ama ihtimali 1000de 1
kayra ggüzel isim değil mi anlamı da güzel
ihsan ismi bikere çok itici sevmedim
Mustafa ismine gelince ülkemizde metrekareye zaten 5 mustafa düşüyor,bide çocuğa Musti Mustiii diye çağıracak millet
çocuk sizin,bence kimseyi karıştırmadan kendi zevkinize göre ismini koyun
sonuçta o bebiş sizin zevkinizin eseri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?