• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Benim de Meleğim Olsun Diyenler Buraya

bizzz geldikkk....
ama çok yorulduk..
ayy kızlar yaa artık hamileliğim her acıdan belli oluyomuş çok mutlu oldum. şirketimiz çok büyük biçok kişiyi tanımıyorum. muhasebe departmanına gittim bugün ordaki kızlar sen hamilemisin ne güzel göbeğin çıkmış, hiçde kilo almamışsın dediler okadr mutlu oldumkii... artık biz 2 kişi olarak adam yerine koyulacağız....

maşallah sana inş. tüm hamileligini bu rahatlıkta geçirirsin canım benim:46:

aminn melekcim allahım hepinize nasip etsn inş. sağlıklı hayırlı evlatlar

Sanat güneşimizzz serfikkkkkkk
Bak gör sancı çekip çekip adet olamayacaksın ! Çünkü bebiş var !
Şuraya yazıyorum hıııh:19:

ağzına sağlıkkk yokhh ne güzel demişsin bencede ölee gelmicek kırmızılar...

selam kızlar nasılsınız

dün uzun zaman sonra ilk defa alışverişe gittik of özlemişim gezmeyi yaa
bütün gece ayaklarım ağrıdı çok güzel ciciler aldık ama deydi yani

yarın için randevu aldık bebişimi görcez çok heycanlıyım belki cinsiyetini söyler doktor

bu arada ben hiç kilo almadım tam tersi kilo verdim ama hiç bi pantolonm olmuyo düğmeleri kapanmıyo
nasıl iştir anlamadım

sizin göbişler ne zaman çıktı hareketlerini ne zaman hissetttiniz

hülyacım güle güle kullan aldığın cicileri. pantalonlarının olmaması normal içine gircem diede zorlama hee kilo almasanda şişiyosun genişliyosun bi tuaf oluyosun, o şişlik gidincede göbeğin çıkıyo zaten.
bnm 2 haftadır baya büyüdü göbeğim :) ama 18 haftada çıkmaya başladı şekillendi yani.

ceylin hoşgeldin aramıza. bence eşini çok zorlama bu konuda elbet kendiside isteyecektir ama istemiyosada üstüne gitme bozma huzurunu tartışarak bence. çok yakın bi arkadaşımında eşi istemiyodu hamile kaldı kız eşi trip yaptı erkekler tuaflar yaaa.. sen hiç sinirlerini bozma bence. inşallah biran önce ister eşinde kavuşursun bebeğine...

günayydınn tatlım...
bnde uyuyakalacaktım bu sabah nerdeyse:) bn geç kalkınca serviste geç geldi beni almaya sağolsun.
çok soğuk yaaa hala ısınamadım...

günayydınn tatlım...
bnde uyuyakalacaktım bu sabah nerdeyse:) bn geç kalkınca serviste geç geldi beni almaya sağolsun.
çok soğuk yaaa hala ısınamadım...

uykucu seni geç mi yattım , valla ben akşamları eve gittiğim gibi gözlerime uyku çöküyor yemekten sonra hemen sızıyorum malum kırmızılar gelecek gece uyutmuyor:):) bende çok üşüyorum yaaa hatta donuyorum

Günaydınnnnn serfikim haticem esmammm

kızlar çok uykum var yahu ayılamıyorum bugün dünyaa kadar iş var önümde adapte olamıyorum

bide boğazım acıyo bühüüü

bitsin bugün bitsinnnnnnnnn.........

uykucu seni geç mi yattım , valla ben akşamları eve gittiğim gibi gözlerime uyku çöküyor yemekten sonra hemen sızıyorum malum kırmızılar gelecek gece uyutmuyor:):) bende çok üşüyorum yaaa hatta donuyorum

günaydınnn canımm.... başlıcam senn kırmızına heee bigünde adını anmadan başla güne:D yarında gelmez hemen bi test al yap kurtul bu işkenceden:D
geç yatmaktan değil tatlım yaa uyku düzenm değişti bu haftalarda uyuyamıyorum gece. bizim velet 10dan sonra başlıyo hoplamaya valla uyutmuyo beni:D

günaydın canlarımm

günaydınnnn canımmm:3:

Günaydınnnnn serfikim haticem esmammm

kızlar çok uykum var yahu ayılamıyorum bugün dünyaa kadar iş var önümde adapte olamıyorum

bide boğazım acıyo bühüüü

bitsin bugün bitsinnnnnnnnn.........

günaydın şeker,

benim de karnım çok ağrıyor , donuyorum vs vs......:):)

ıhlamur iç güzelim yumuşatsın boğazını

serfikkkkkk ateşin kaç bugün

36.5 canım sabitlendi kaldı, 3-4 gündür böyle ondan önce 36.3 ve 36.4 dü bir iki böyle devam etti , düşmüyor ama benim hiç umudum yok , bide size saçma gelecek belki kızlar ama hadi kasığımda mercimek var demiştim yaa o biraz büyüdü elimle daha iyi hissediyorum sizce kist mi?

günaydın şeker,

benim de karnım çok ağrıyor , donuyorum vs vs......:):)

ıhlamur iç güzelim yumuşatsın boğazını

Çok soğuk hava ya sabah uçuyodum az kalsın rüzgar var baya,
Doğru dedin, içiyim ıhlamur akşam içtim iyi gelmişti,
Aman üşütme kuşum dikkat et ayaklardan alıyoruz hep soğuğu..
Ya şu ayak ısıtıcıları varya ufonun fln onlardan alasım var :))

günaydınnn canımm.... başlıcam senn kırmızına heee bigünde adını anmadan başla güne:D yarında gelmez hemen bi test al yap kurtul bu işkenceden:D
geç yatmaktan değil tatlım yaa uyku düzenm değişti bu haftalarda uyuyamıyorum gece. bizim velet 10dan sonra başlıyo hoplamaya valla uyutmuyo beni:D

günaydınnnn canımmm:3:

hahaha:):) kırmızı kırmızı kırmızı :21::21: gelir güzelim gelir yarın gelir hatta bugün bi başlangıç dahi yapabilir:):)

vayyy fırlama demek akşmları uyumuyor neyse şimdi uyumasın doğunca akşamları uyusun annesi , yerim onu yaa ne tatlıdır:emir_bebek::emir_bebek:

36.5 canım sabitlendi kaldı, 3-4 gündür böyle ondan önce 36.3 ve 36.4 dü bir iki böyle devam etti , düşmüyor ama benim hiç umudum yok , bide size saçma gelecek belki kızlar ama hadi kasığımda mercimek var demiştim yaa o biraz büyüdü elimle daha iyi hissediyorum sizce kist mi?

serpill sopalıksın heeee... hee o mercimek kist ve büyüyooo napcan şimdii.... sopa geliyo heeeee....
bnce o mercimek dediğin şey döllenmiş yumurtn senn ateşinde düşmediğine göre var bu işte bişi hem senn bat 16 değilmiydi bugün 15 ateşinn düşmesi gerekirdi:D
sus bakım bekle gününüü kurma yine bişiler kfanda gecen ay neler yaşadın onu düşün ve pozitif ol.:22::22:

Ateşin yükselmiş ve 4-5 gündür sabit öylemi?
E bu süper bi haber,
bugün falan hasta olmana imkan yok,
bak ben sana söyliyim ya hamilesin bu ateş düşmediyse boşuna değil ben çok örnek gördüm 2 aydır araştırıyorum bu konuyu
yada gecikiceksin ateşin düşmeden regl olman çok mümkün değil :)

neden kistmi adetmi diyip duruyosun belki bi melek konmuştur göbişine kasıkta şişlik hamilelik belirtisi canım benim

kızlar herkese günaydın sabah sabah serfık yazdıklarını okuyunca direkt cvp yazdım bendede var regl belirtileri ama bekliyorum çıkmadık candan umut kesilmez misali pozitif düşün lütfenn:52:

neden kistmi adetmi diyip duruyosun belki bi melek konmuştur göbişine kasıkta şişlik hamilelik belirtisi canım benim

kızlar herkese günaydın sabah sabah serfık yazdıklarını okuyunca direkt cvp yazdım bendede var regl belirtileri ama bekliyorum çıkmadık candan umut kesilmez misali pozitif düşün lütfenn:52:

Sopalık bu kız da ondan canım, ne yapsak halaaaaaa kırmızı diyor başka şey demiyor..
Neyse en azından biz onun adına olumlu düşünüyoruz belki rabbim bizi duyarrr meleklerimizi gönderir..

Back
X