• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Benim de Meleğim Olsun Diyenler Buraya

Adete ateşin sabitse korkma ama yarın düşerse anlaki bikaç güne gelecekler
Ya şurda kafa atan bi smiley yokmu serpilllllll baaanaa bak çağırıyosun boyna ya...
ztn istnbula gttk deli oldum kuzen var orda yeni bebeği oldu allahım nasıl tatlı topaç gibi maşllaaah
herkes bana baktı laf soktu ztn yetermiş artık biz nye bekliyomuşuz
millettle kavga ede ede bi hal oldum
pofffff...
İçimden diyorum bebğim nolur gel de şu geveze insanlara kapak olsun ya...

bende arsızlıga vururyorum kavga döüş :)))):33:

canım ya bende ona diyorum bak olmama ihtimalide olabilir ya olmazsa diyorum,,olmazsa ozaman bakarız çaresine ,ben kendimi baba olmaya hazır hissetmiyorum diyor
zaten erkekler çocuk olana kadar hissetmiyorlarmış diyorum..ama yok asla ikna olmuyor
soğucam eşşimden ondan korkuyorum,,insan neden çocuk istemezki,sürekli gezen bi tipte değiliz evlendiğimizden beri iki kere sinemaya gittik diim sen anla

dogum kontrol hapı kullanıyorum de ama kullanma benim eşimde istemiyodu bana gelen ama eşimin asla ikna olmadıgı bir yöntem :1:

bence zamana bırak çok baskı yapma, belki kendiliğinden söyler sana bebek yapalım diye biraz daha sabret, erkekler cesaretli değiller malesef bu konuda

gururu yaptım bende zaten söylemicem artık dedim..bakalım neler olacak
Bazen gerçekten o kadar tesadüfler oluyor ki bu bi işaretmi diyor insan,
İnş eşin en kısa zamanda ikna olur canım gönülden istemek lazım ciddi bir sorumluluk çünkü gerçekten
biz daha yaparken böyle zorlanıyoruz ama eminim sonrası daha da yorucu
olsun katlanırız herşeylerine ah bi gelseler...
doktorun demişti bana hiç unutmuyorum
bir kere anne olduktan sonra 1 günlüğüne izin alayım annelikten diyemiyorsun
o yüzden bugünlerinin de tadını çıkar demişti...

ne bileyim sonuçta bu duurm kaçınılmaz ,en azından istediğim zaman olsun diyorum

selam kızlar nasılsınız

dün uzun zaman sonra ilk defa alışverişe gittik of özlemişim gezmeyi yaa
bütün gece ayaklarım ağrıdı çok güzel ciciler aldık ama deydi yani

yarın için randevu aldık bebişimi görcez çok heycanlıyım belki cinsiyetini söyler doktor

bu arada ben hiç kilo almadım tam tersi kilo verdim ama hiç bi pantolonm olmuyo düğmeleri kapanmıyo
nasıl iştir anlamadım

sizin göbişler ne zaman çıktı hareketlerini ne zaman hissetttiniz

selam kızlar nasılsınız

dün uzun zaman sonra ilk defa alışverişe gittik of özlemişim gezmeyi yaa
bütün gece ayaklarım ağrıdı çok güzel ciciler aldık ama deydi yani

yarın için randevu aldık bebişimi görcez çok heycanlıyım belki cinsiyetini söyler doktor

bu arada ben hiç kilo almadım tam tersi kilo verdim ama hiç bi pantolonm olmuyo düğmeleri kapanmıyo
nasıl iştir anlamadım

sizin göbişler ne zaman çıktı hareketlerini ne zaman hissetttiniz

Hoşgeldin canım iyi olmaya çalışıyorum bugün inanılmaz bir baş ağrım var :(
Siz nasılsınızz bakalım iyisinizdir inşşş,
ohh cicileri hayırlı olsun kuzunun hadi bakalım annesi el sallar sana yarın artıkkk..

Hoşgeldin canım iyi olmaya çalışıyorum bugün inanılmaz bir baş ağrım var :(
Siz nasılsınızz bakalım iyisinizdir inşşş,
ohh cicileri hayırlı olsun kuzunun hadi bakalım annesi el sallar sana yarın artıkkk..

geçmi olsun canım
biz iyiyiz çok şükür canım ama grip olcam galiba hapşurup duruorum burnumda akıyo
2 haftadır görmüorum kuzucuğumu ultrason resmini eklerim yarın canım artık küçük bi bebek

kızlar size bişey soracağım adetten önce hiç mi akıntı gelmez yoksa kişiden kişiye değişir mi

Her konuda olduğu gibi bu da kişiden kişiye değişir bence
Ama genele bakarsan ıslaklık belirtidir, sürekli ıslaksan mesela bu bi işaret olabilir adete yakın pek olmaz öyle.
Ama benim son 2 aydır adete kdr akıntım oluyor o yüzden ben ona bel bağlamayıp başka belirtiler arıyorum hahaha
Normalde nasıldın ona göre değerlendir canım.

geçmi olsun canım
biz iyiyiz çok şükür canım ama grip olcam galiba hapşurup duruorum burnumda akıyo
2 haftadır görmüorum kuzucuğumu ultrason resmini eklerim yarın canım artık küçük bi bebek

Her konuda olduğu gibi bu da kişiden kişiye değişir bence
Ama genele bakarsan ıslaklık belirtidir, sürekli ıslaksan mesela bu bi işaret olabilir adete yakın pek olmaz öyle.
Ama benim son 2 aydır adete kdr akıntım oluyor o yüzden ben ona bel bağlamayıp başka belirtiler arıyorum hahaha
Normalde nasıldın ona göre değerlendir canım.

hatırlamıyorum ki güzelim yaaa şuan ıslanıyorum sanırım son iki aydır böyleyim ben neyse bu umudumuzda bitti:):):)

hatırlamıyorum ki güzelim yaaa şuan ıslanıyorum sanırım son iki aydır böyleyim ben neyse bu umudumuzda bitti:):):)

E normal insan o kdr takip edince birbirine karıştırıyo hangi ay ne vardı
şahsen bana öyle oluyor
ama ben şurdan iyi biliyorum adetim geciktiğinde geçen ay iyice ümitlenmeme diğer bi sebep yoğun akıntıydı
baya bi ıslaktım ama gecikmeli falan derken geldi lanet olasılar :)

yokh başlayacağım ateşine yaaa yalnız kaldım kızım çekip gitti herkes çıkacağım bende görürsünüz:47:

Geldim kuzum ya bugün çok yoğun burası bi bakıp kaçıyorum hemen malesef,
Kızlar nerdeler ki...
bir baş ağrım var şuan anlatamam, akşamda cenaze evine gidicem iyice fena olmazsam iyidir
ya ben nolur nolmaz diye ağrı kesici de almıyorum hiç
çekip duruyorum bu ağrıları yaa
nereye kadar böyle
çiğ köfte de yiyemiyorum geçen ay adet olunca akşamında çiğ köfteciye attım kendimi
napim başka neyle teselli oliyim hahaha :)

Son düzenleme:
E normal insan o kdr takip edince birbirine karıştırıyo hangi ay ne vardı
şahsen bana öyle oluyor
ama ben şurdan iyi biliyorum adetim geciktiğinde geçen ay iyice ümitlenmeme diğer bi sebep yoğun akıntıydı
baya bi ıslaktım ama gecikmeli falan derken geldi lanet olasılar :)

Geldim kuzum ya bugün çok yoğun burası bi bakıp kaçıyorum hemen malesef,
Kızlar nerdeler ki...
bir baş ağrım var şuan anlatamam, akşamda cenaze evine gidicem iyice fena olmazsam iyidir
ya ben nolur nolmaz diye ağrı kesici de almıyorum hiç
çekip duruyorum bu ağrıları yaa
nereye kadar böyle
çiğ köfte de yiyemiyorum geçen ay adet olunca akşamında çiğ köfteciye attım kendimi
napim başka neyle teselli oliyim hahaha :)

boşver yokh belirti falan aramayalım ne hali varsa görsünler:):):)

vefat eden kişi çok yakının mıydı canım, minoset içebilirsin plus olmayandan ama hamilelik bilinmeden içilen ilaçlar zarar vermezmiş öyle duymuştum boşuna çekme o ağrıyı, bak canım çiğ köfte çekti:):)

boşver yokh belirti falan aramayalım ne hali varsa görsünler:):):)

vefat eden kişi çok yakının mıydı canım, minoset içebilirsin plus olmayandan ama hamilelik bilinmeden içilen ilaçlar zarar vermezmiş öyle duymuştum boşuna çekme o ağrıyı, bak canım çiğ köfte çekti:):)

Yakındı canım ya, annemin kuzeni yani dayı oğlu, mekanı cennet olsun..
Ölümlü dünya işte ne yapalım...
ben zaten geçen aydan beri hiç aramıyorum inan kasıkmasık arada sızlıyor akıntı fln geliyor elbet ama hiç yormuyorum
şöyle oldu böyle oldu diye
yoksa işin içinden çıkılmıyor, kendi haline bıraktım 2 aydır,
minoset zararsızmıymış hafif diye heralde, olmazsa alayım bari ondan canım,
Sorma felaket çiğ köfte yiyesim var kırmızılar gelsin hemen gidip yicem :))

Yakındı canım ya, annemin kuzeni yani dayı oğlu, mekanı cennet olsun..
Ölümlü dünya işte ne yapalım...
ben zaten geçen aydan beri hiç aramıyorum inan kasıkmasık arada sızlıyor akıntı fln geliyor elbet ama hiç yormuyorum
şöyle oldu böyle oldu diye
yoksa işin içinden çıkılmıyor, kendi haline bıraktım 2 aydır,
minoset zararsızmıymış hafif diye heralde, olmazsa alayım bari ondan canım,
Sorma felaket çiğ köfte yiyesim var kırmızılar gelsin hemen gidip yicem :))

offf üzüldüm canım mekanı cennet olsun....

arama boşver bende aramayacağım diyorum didik didik arıyorum gıcık oluyorum kendime:):)

minoseti hamilelerde içiyor canım, etsiz çiğ köfte ye canım kendine eziyet etme:)

offf üzüldüm canım mekanı cennet olsun....

arama boşver bende aramayacağım diyorum didik didik arıyorum gıcık oluyorum kendime:):)

minoseti hamilelerde içiyor canım, etsiz çiğ köfte ye canım kendine eziyet etme:)

Etsiz olunca bişi olmaz dimi sahi öyle yapiyim bari
hem daha bilmiyorum bişey var mı yok mu ne yapsam mübahtır :p
bi kutuda minoset alayım bari
evet sefrikim aramayalım artık bişey ben 10 gün boyunca ağzımı açmiycam bak söylüyorummmmmmmm

Etsiz olunca bişi olmaz dimi sahi öyle yapiyim bari
hem daha bilmiyorum bişey var mı yok mu ne yapsam mübahtır :p
bi kutuda minoset alayım bari
evet sefrikim aramayalım artık bişey ben 10 gün boyunca ağzımı açmiycam bak söylüyorummmmmmmm

yok yaa ne olacak bulgurdan şişersin o kadar:):))
bana minoset iyi geliyor alıştırdım kendimi önceden daha etkili ilaçlar içiyordum...
tamam ağzını açmayacaksın benim yaptığım hatayı yapmak yok anlaştık, benim de kırmızlar çarşamba falan gelir ondan sonra yoluma devam ederim:):)

yok yaa ne olacak bulgurdan şişersin o kadar:):))
bana minoset iyi geliyor alıştırdım kendimi önceden daha etkili ilaçlar içiyordum...
tamam ağzını açmayacaksın benim yaptığım hatayı yapmak yok anlaştık, benim de kırmızlar çarşamba falan gelir ondan sonra yoluma devam ederim:):)

Ya normalde majezik fln bile kesmiyo bazen benim ağrımı
ama şimdi 3 aydır bebek sevdasına kestim ilacı fln bazen kendiliğinden geçiyor
bazende tuttum mu bırakmıyor uyutuyorum kendimi unutmak için zorla :)
en kötü ihtimal minosete alıştırrım bari bünyeyi..
anlaştık kuzum 1 2 3 tıp :)
İnş gelmez diyorum yine inşşşşşşş
ben bu ay çok heyecanlıyım çok çalıştık çünkü, şimdiye kdr hiç bu kdr disiplinli çalışamamıştık...

Ya normalde majezik fln bile kesmiyo bazen benim ağrımı
ama şimdi 3 aydır bebek sevdasına kestim ilacı fln bazen kendiliğinden geçiyor
bazende tuttum mu bırakmıyor uyutuyorum kendimi unutmak için zorla :)
en kötü ihtimal minosete alıştırrım bari bünyeyi..
anlaştık kuzum 1 2 3 tıp :)
İnş gelmez diyorum yine inşşşşşşş
ben bu ay çok heyecanlıyım çok çalıştık çünkü, şimdiye kdr hiç bu kdr disiplinli çalışamamıştık...

bende majezik kullanıyordum ama minosete alıştım sende öyle yap şekerim ;)
bende gelecek diyorum kırmızılar , sanırım disiplin suçu işledim bu ay ödül yerine ceza alacağım:):):)

Yaaaaaaaaaaaaaaaaaa
sistemden sorun var diye iki defadır tüm yazdıklarım gidiyo
sinir geldi

Çok belim ağrıdı bugün benim yaa sırtıma kadar kopuyo sanki
9 gün yattıktan sonra sandalye tepesi pek sarmadı beni :))

Back
X