- Konu Sahibi haticemavi
- #10.041
slmn alykm tatlişkolarım serpilcim güne yine bomba gibi başlamışsın
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sana bişey yapmam kaçma bebeğim
sen niye doktora gideceksin bakiyim
hayırlısı canım gelirse gelsin boşver , umursadıkça inadına geliyorlar baksana
Öff İnşş gelmezlerr artık bebek haberine ihtiyacımz var![]()
yok zaten umursamamda yinede bi ümit hiç olmucakmış gibi hissetmeye başladıgımdan beridir herseye ragmen tek bir umut beslemişimdir bakalım nasipte yoksa napıcaksın
inş. canım herseye ragmen umudum var :)
İyice mortladım hayatım sabah bi uyandım boğazım acıyo kulaklarım tıkalı öksürük tıksırık nefes alamıyorum
bi ilaç yazsın bari bişey yapsın diye gidiyim dedim böyle geçmiyo kendi kendine :26:
yok zaten umursamamda yinede bi ümit hiç olmucakmış gibi hissetmeye başladıgımdan beridir herseye ragmen tek bir umut beslemişimdir bakalım nasipte yoksa napıcaksın
inş. canım herseye ragmen umudum var :)
belli belli serpilcim korktum inan ya bugün senden bulaşmayayımmı napayım sanasen şifayı bayağı kapmışsın güzelim git doktora ilaç al , bende yumurtlama zamanı temmuz ayında aşırı grip olmuştum korktum ilaç içmeye doktorum benical iç demişti
aleyküm selam canım, bugün çok cadıyım melekcim süpürgem elimde
hakkında hayırlısı canım , hep ümütleniyoruz sonu hüsran bak benim halime hırçın bir kişilik olarak çığlık ata ata dolaşıyorum buralarda:):)
A.s canım hoşgeldin, naber
İnş canım o umudu kaybetmediğimiz sürede birgün olacak.
sen şifayı bayağı kapmışsın güzelim git doktora ilaç al , bende yumurtlama zamanı temmuz ayında aşırı grip olmuştum korktum ilaç içmeye doktorum benical iç demişti
hoşgördm tatlım ne olsun işte doktor güünümüzü beklyrz yarın inş allah izin verrse kalp atışına gitçem sen nasılsın hastamısın tatlım
belli belli serpilcim korktum inan ya bugün senden bulaşmayayımmı napayım sana
Ah cnm inş kalp atışlarını duyup pıt pıt sevinçten uçacaksın,
maşallah bebeğimize
bende grip gibiyim işte öksürük fln boğuşuyorum canım.
inş canım ya duanızı esirgemeyin kıyamam sana allah şifa versn canım ya dikkat et tam bozuk havalar çayına limon kat tatlım iyi gelir
ayy kızlar gözlerim yarı kapalı dosya hazrlıyorum. nedir bu ağırlık anlamdım ya. başımda dönüyo bugün sanırım tansiyonum yine alt taraflarda kaldı
melekcim hoşgeldin. inş yarın güzel haberlerini alırız.
yokh bal ye kuzum boğazlarına iyi gelir. öksürük içinde gece yatarken ayaklarının altına viks sür güzelce çorap giy yat sabaha kesilir. biran öce atlatrsn inş.
serpilll bnm sesimi çıkarmaya halim yok bugn senn enerjine hayran oldum valla.vur, kır, parçala
melek 2828 umudunu yetme sakın. elbet birgün gelecek meleğin...o kırmızılar gelmez inş güzel haberlerle enerjim yerne gelir:)
haticeee sen nasılsın bi göründün bi kayboldun benm gibi.
ayy kızlar gözlerim yarı kapalı dosya hazrlıyorum. nedir bu ağırlık anlamdım ya. başımda dönüyo bugün sanırım tansiyonum yine alt taraflarda kaldı
yokh bal ye kuzum boğazlarına iyi gelir. öksürük içinde gece yatarken ayaklarının altına viks sür güzelce çorap giy yat sabaha kesilir. biran öce atlatrsn inş.
serpilll bnm sesimi çıkarmaya halim yok bugn senn enerjine hayran oldum valla.vur, kır, parçala
melek 2828 umudunu yetme sakın. elbet birgün gelecek meleğin...o kırmızılar gelmez inş güzel haberlerle enerjim yerne gelir:)
haticem tefriciye 30 eklermisin
Dualarımız seninle canım, güzel haberleriniz bekliyorz..
Sağol canım içiyorum baya bişeyler ssıcak bol limonlu inş şifa olur.
sen şifayı bayağı kapmışsın güzelim git doktora ilaç al , bende yumurtlama zamanı temmuz ayında aşırı grip olmuştum korktum ilaç içmeye doktorum benical iç demişti
aleyküm selam canım, bugün çok cadıyım melekcim süpürgem elimde
hakkında hayırlısı canım , hep ümütleniyoruz sonu hüsran bak benim halime hırçın bir kişilik olarak çığlık ata ata dolaşıyorum buralarda:):)
[QUOT E=serfik;21721804]size zararım dokunmaz canlarım , sadece azcık dürterim o kadar[/QUOT dokunsa nolur gelicekse tatlımda gelsn ya
allah razı olsun tatlım koru kendini aman bebek istsn sen kızımızı dicektm kızınmı olck senn ne yani bebegin için saglıklı ol