• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Benim de Meleğim Olsun Diyenler Buraya

sana bişey yapmam kaçma bebeğim:27::27:
sen niye doktora gideceksin bakiyim

hayırlısı canım gelirse gelsin boşver , umursadıkça inadına geliyorlar baksana

yok zaten umursamamda yinede bi ümit hiç olmucakmış gibi hissetmeye başladıgımdan beridir herseye ragmen tek bir umut beslemişimdir bakalım nasipte yoksa napıcaksın

Öff İnşş gelmezlerr artık bebek haberine ihtiyacımz var :23:

inş. canım herseye ragmen umudum var :)

slmn alykm tatlişkolarım serpilcim güne yine bomba gibi başlamışsın

A.s canım hoşgeldin, naber

yok zaten umursamamda yinede bi ümit hiç olmucakmış gibi hissetmeye başladıgımdan beridir herseye ragmen tek bir umut beslemişimdir bakalım nasipte yoksa napıcaksın

İnş canım o umudu kaybetmediğimiz sürede birgün olacak.

İyice mortladım hayatım sabah bi uyandım boğazım acıyo kulaklarım tıkalı öksürük tıksırık nefes alamıyorum :(
bi ilaç yazsın bari bişey yapsın diye gidiyim dedim böyle geçmiyo kendi kendine :26:

sen şifayı bayağı kapmışsın güzelim git doktora ilaç al , bende yumurtlama zamanı temmuz ayında aşırı grip olmuştum korktum ilaç içmeye doktorum benical iç demişti

slmn alykm tatlişkolarım serpilcim güne yine bomba gibi başlamışsın

aleyküm selam canım, bugün çok cadıyım melekcim süpürgem elimde:27:

hakkında hayırlısı canım , hep ümütleniyoruz sonu hüsran bak benim halime hırçın bir kişilik olarak çığlık ata ata dolaşıyorum buralarda:):)

sen şifayı bayağı kapmışsın güzelim git doktora ilaç al , bende yumurtlama zamanı temmuz ayında aşırı grip olmuştum korktum ilaç içmeye doktorum benical iç demişti

hakkında hayırlısı canım , hep ümütleniyoruz sonu hüsran bak benim halime hırçın bir kişilik olarak çığlık ata ata dolaşıyorum buralarda:):)
belli belli serpilcim korktum inan ya bugün senden bulaşmayayımmı napayım sana

Kaptım vallaa kuzum, bende şimdi malum gebelik arifesindeyim :60:
ay çok gülüyorum ya kendime :37:
herneyse İlaç almaya fln korkuyorum ondan dedm gidiiiiym doktor amca versin hafif bişiler:1:
Benicali bi araştırim bakim neymiş.

hoşgördm tatlım ne olsun işte doktor güünümüzü beklyrz yarın inş allah izin verrse kalp atışına gitçem sen nasılsın hastamısın tatlım

Ah cnm inş kalp atışlarını duyup pıt pıt sevinçten uçacaksın,
maşallah bebeğimize :nazar:
bende grip gibiyim işte öksürük fln boğuşuyorum canım.

Ah cnm inş kalp atışlarını duyup pıt pıt sevinçten uçacaksın,
maşallah bebeğimize :nazar:
bende grip gibiyim işte öksürük fln boğuşuyorum canım.

inş canım ya duanızı esirgemeyin kıyamam sana allah şifa versn canım ya dikkat et tam bozuk havalar çayına limon kat tatlım iyi gelir

ayy kızlar gözlerim yarı kapalı dosya hazrlıyorum. nedir bu ağırlık anlamdım ya. başımda dönüyo bugün sanırım tansiyonum yine alt taraflarda kaldı:D

melekcim hoşgeldin. inş yarın güzel haberlerini alırız.
yokh bal ye kuzum boğazlarına iyi gelir. öksürük içinde gece yatarken ayaklarının altına viks sür güzelce çorap giy yat sabaha kesilir. biran öce atlatrsn inş.
serpilll bnm sesimi çıkarmaya halim yok bugn senn enerjine hayran oldum valla.:D vur, kır, parçala:D
melek 2828 umudunu yetme sakın. elbet birgün gelecek meleğin...o kırmızılar gelmez inş güzel haberlerle enerjim yerne gelir:)
haticeee sen nasılsın bi göründün bi kayboldun benm gibi.

inş canım ya duanızı esirgemeyin kıyamam sana allah şifa versn canım ya dikkat et tam bozuk havalar çayına limon kat tatlım iyi gelir

Dualarımız seninle canım, güzel haberleriniz bekliyorz..
Sağol canım içiyorum baya bişeyler ssıcak bol limonlu inş şifa olur.

ayy kızlar gözlerim yarı kapalı dosya hazrlıyorum. nedir bu ağırlık anlamdım ya. başımda dönüyo bugün sanırım tansiyonum yine alt taraflarda kaldı:D

yokh bal ye kuzum boğazlarına iyi gelir. öksürük içinde gece yatarken ayaklarının altına viks sür güzelce çorap giy yat sabaha kesilir. biran öce atlatrsn inş.
serpilll bnm sesimi çıkarmaya halim yok bugn senn enerjine hayran oldum valla.:D vur, kır, parçala:D
melek 2828 umudunu yetme sakın. elbet birgün gelecek meleğin...o kırmızılar gelmez inş güzel haberlerle enerjim yerne gelir:)

Havadan da olabilir cnm yaa direkt uyku modu yani.
Bide oğluşun var yükün ağır sen uuyumada kimler uyusun :)
aaa vicks e şaşırdım ayağa sürünce iyi gelmesine tmm cnm bugün alıp yapayım onu hemen.

inş canım ya allah razı olsun

bebeğin sana geldiği zaman hatırlıcakmısın acaba şu kötü günlerden bir tanesini hiç sanmıyorum:19:

içimdeki sıkıntıyı bi şekilde böyle atıyorum bugün nedense bi tuhafım kuzum yaaa içime ata ata doldum şimdi de havai fişekelr patlatıyorum

[QUOT E=serfik;21721804]size zararım dokunmaz canlarım , sadece azcık dürterim o kadar:1:[/QUOT dokunsa nolur gelicekse tatlımda gelsn ya

canımsınnnnn:48::48::48:

allah razı olsun tatlım koru kendini aman bebek istsn sen kızımızı dicektm kızınmı olck senn ne yani bebegin için saglıklı ol

Valla hep kısçelerde aklım da belli olmaz tabi yinede :)
Ay allah söyletmiş olsun canım o yeterki gelsin ben iyi olmam mı hiçç:55:
ilaç fln almıyorum o yzden böyle bitkisel geçiştiricez bakalım olmazsa.
Son 1 hafta dırın dırın dırın :51::51::51:

Back
X