• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Benim de Meleğim Olsun Diyenler Buraya

benimde son adet günüm 22 eylül daha öncesinde adet düzensizlikiğim hep vardı. doktor cyclo-pronovia verdi onu kullandım ilaç bitti 2 gün oldu sanırım 3-4 gün sonra adet olunuyormuş.benim 2 günüm kaldı beklemedeyim şimdi. ama bunun yanında kasıklarımda ağrılar çok fazlalaştı, birkaç gündür bulantım da var, idrar koyulaşmam çok fazla... psikolojk olmasından korkuyorum acaaba en ii cevabı kaç gün daha beklemem gerekecek?

off içim daralıyo kızlarrr ya çok kötü bulantıyla uyandım bide gece burnum kanadı..

sabaha kadar sayıklamışım.. hava çok kapalı.. ağlayasım varrr:31::31:

evim iyice battı ahh evi temizleyen kadın oluverse ne iyi olcak

bugün çok mutsuzum

off içim daralıyo kızlarrr ya çok kötü bulantıyla uyandım bide gece burnum kanadı..

bugün çok mutsuzum

Aaa cnm burnun niye kanadı ki bişeyemi sıkıldın sen öyle sayıklamalar fln,
aman dikkat et kendine,
bugün herkes mutsuz heralde ya ne berbat bigün
bende iyice fena oldum nefes alamıyorum eve gtmek istiyrroum acilen :(

aman dikkat et kendine,

burnum niye kanadı bilmiorum canım birşeyede sıkılmadım ama
bugün çok kasvetli bi gün ya

bende evdeyim otur otur bıktım

aman dikkat et kendine,

burnum niye kanadı bilmiorum canım birşeyede sıkılmadım ama
bugün çok kasvetli bi gün ya

bende evdeyim otur otur bıktım

merhaba aranıza yeni katıldım bende tesadüf dün doktora gittim öksürmekten akciğer filmi çekecekti adetimde 1 gün geçiyordu belirttim doktor test yapalım dedi ve test sonucu 414 HCG çıktı gebesin dedi orda kendimi tutamadım ve inanamadım rabbim tüm isteyenlere nasip etsin.
Yarında tekrar bi test yapcak hcg yükselir 2 gün de dedi.. sizceee ne olur bana dua edin !

merhaba aranıza yeni katıldım bende tesadüf dün doktora gittim öksürmekten akciğer filmi çekecekti adetimde 1 gün geçiyordu belirttim doktor test yapalım dedi ve test sonucu 414 HCG çıktı gebesin dedi orda kendimi tutamadım ve inanamadım rabbim tüm isteyenlere nasip etsin.
Yarında tekrar bi test yapcak hcg yükselir 2 gün de dedi.. sizceee ne olur bana dua edin !

hakkında hayırlısı olsun canım bebegini sağlıkla sıhhatle alırsın kucagına inş.:nazar::nazar:

Kızlar bugün çok facia bigün ya,
Berbat haldeyim iyice yakaladı beni grip kafam düşüyor :(

bebek isteğin için okuyoruz di mi canım. ben kaç tane okuyayım

ben yokh un niyeti için 54 kere tefriciye okudum Allah kabul etsin inşallah.

Evet canım bebek için niyet ettim, sağolasın ağzına sağlık allah inş dualarımızı kabul etsin
Seninde niyetini gerçekleştirsin inş

Ne güzel bir sürpriz olmuş sana, iyi ki akıl edip baktırmışsın allah korusun rontgene girsen bide
Korunuyomuydunuz sanırım planlı olmamış,
2 gnde 2 katı artması gerkiyor artış devam ederse korkulcak bişey yok,
allah kucağına almayı nasip etsin sağlıkla..

kızlar nerdesiniz niye kimse yokk :43:

Haticem ben çok hastayım masanın başında uyukuluyorum resmen saatten alamıyorum gözümü,
Biran önce eve gidip yatmam lazım aksi gibi de arkadşlar gelcek akşama dünden sözleşmiştik.
Artık gayret edicem :43:
Bitsin artık bu hafta :(
Kızlarda yok piyasada herkes oflayıp puflayıp kaçtı :37:

herkese iyi akşamlar kızlar hala bişe gelmedi dilerim allahtan bebegim benimledir. bana dua edin arkadaşlar rabbim dileyen isteyen herkese nasip etsin inş. grsrz:18::18:

Allah sağlıkla hayırlısıyla kucağına almayı da nasip etsin inşallah canım. Darısı bizim başımıza :)

allah razı olsun

Hepimizden canım

herkese iyi akşamlar kızlar hala bişe gelmedi dilerim allahtan bebegim benimledir. bana dua edin arkadaşlar rabbim dileyen isteyen herkese nasip etsin inş. grsrz:18::18:

İnşallah melek. Ümidini boşa çıkarmasın Rabbim
Allah sana da bana da tüm dileyenlere de hayırlısıyla nasip etsin

yokhben 35 tefriciye daha okudum.

kızlarr ben geldimm...
yokh dediğin gibi berbat bi gün tatlım okadr yoğun ve stresliyimki. yükleme yapmamız gerekiyor yarına ama atölyelerde binbir türlü sorun var gittim ama bi işe yaramıcak sanırım. çok gerildim çok...
rezervasyon yaptırdık gümrükte sanki mal yüklenecek gibi :x

bugün çok mutsuzum

hülyacım burun kanamaları normal şeyler tabi aşırı olmadığı sürece. vücudundaki kan dolaşımı artıyor kan üretiminde faazlalaşıyor. basınc arttığı için kılcal damarlarından sızıntı yapıyor oda burundan oluyo. bnmde yaklaşık 1 aydır sabahları kanıyo ince ince. dert etme. dişetlerimde kanamaya başladı dişlerimi fırçaladığım an manzara berbat....olabileceğini bilmesem koştura koştura giderim doktora o derce yani oluk oluk kan boşalıyo ağzımdan.

Back
X