• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Benim de Meleğim Olsun Diyenler Buraya

cumartesi zaten dinlenemiyorum ki evin işiyle uğraşıyorum bu sefer, kadının işi biter mi hiç ,
bi ev bu kadar mı tozlanır kirlenir sanki ordu yaşıyoruz evde sinir oluyorum...

Gelmeyin yanıma ben tek de dururum siz yeter ki hamiş kalın canlarım benim
az kaldı yokh haftaya müjdeli haber alırız inş:)

Valla bizim evide .ok götüyo toz deli gibi hiç umrumda değil :37:
Doğru kadının işi bitmezzzz çilemiz bitmez bizim...
Kuzum 3 aydır aynı senaryo sırayıda bozmuyoruzki sen hatice ben şeklinde :9:
Bakalım bu ay neler olacak, pek bi değişiklik olcağını sanmıyorum :50:
Ateşim yüksek gidiyor gerçi ama aksi gibi grip oldum ya şimdi ondan da olabilir tam zamanını buldum zaten :43:
Allahın sopası yok işte :27:

valla bizim evide .ok götüyo toz deli gibi hiç umrumda değil :37:
Ateşim yüksek gidiyor gerçi ama aksi gibi grip oldum ya şimdi ondan da olabilir tam zamanını buldum zaten :43:

yarın bende çalışıyorum gerçi ben hep çalışıyorum :37:
Haketten sırayıda bozmuyoruz anca beraber arkadaşlar. Ben serpilin yanındayım o kesin arkadaşımı yalnız bırakmam :29:

şükür canım iyyim son 5 gün sen git biz serfikle oynucaz :12:

1 gün demekki aramız benimde 6 gün 24 kasım öğretmenler gnünde kırmızı bayrak sallayacam yine :72:
Nasıl tam 29 ekimde de salladım :21:
Nassıl bi vatan evladıysam artık hiç kaçırmam böyle özel günleri :60::60::60::60::60::60:

Haketten sırayıda bozmuyoruz anca beraber arkadaşlar. Ben serpilin yanındayım o kesin arkadaşımı yalnız bırakmam :29:

Siz önce bi dışlıyosunuz beni ama sonra paşa paşa açmak zorunda kalıyosunuz kucakları naaaaber :55:
amannnnnn haticem az brz umut olur insanda içimi kuruttun :25:

günayydınn güzelll dostlarım...nasılsınızz.......

sanırım bnm bulantılaırm geri geldi kızlar. akşam servsten indim başladm çıkartmaya gece 12ye kadr lavabonun başındaydım. bişide yiyemedm akşam çıkarcam die:( sabahta mide bulantısıyla kalktım.
artık biizm velet büyüdü iice mideme baskı yapıyo sanırım ondan böle oldum. babamzda gelmedi hala yarın gelcekmiş inş bi aksilk çıkmazsa.

haftanın son günü güzel olsun istiyorum ama çok yoğunum nasıl gececek bilemiom...

rosee okadr mamayı gtiripde yememezlik etme hee. yee hepsini yarasın bebeğimize.
hilalcim az kaldı bizim mart 15 gelsin die bekliyorum:) balık et bende hiç yemezdm ama hamileliğimi öğrenince başlaıdm yemeye. sende yemeye çalış cnm tıka burnunu ye alışınca devamı gelio zaten. :)

hatice ve derya alırız inş güzel haberler sizden. serpilcikdende bidahaki ay. bu ay birinizden güzel haber almalıyız artık inş.

kristal bebek gelmedi nezamndır kızlar farkındamısınız.
bizi bırakıp başka topicleremi geçtiler yoksam :)
bi çoğalıyoz bi azalıyoz yaa... kadrolular belli:D

sanırım bnm bulantılaırm geri geldi kızlar. akşam servsten indim başladm çıkartmaya gece 12ye kadr lavabonun başındaydım. bişide yiyemedm akşam çıkarcam die:( sabahta mide bulantısıyla kalktım.
artık biizm velet büyüdü iice mideme baskı yapıyo sanırım ondan böle oldum. babamzda gelmedi hala yarın gelcekmiş inş bi aksilk çıkmazsa.

haftanın son günü güzel olsun istiyorum ama çok yoğunum nasıl gececek bilemiom...

hilalcim az kaldı bizim mart 15 gelsin die bekliyorum:) balık et bende hiç yemezdm ama hamileliğimi öğrenince başlaıdm yemeye. sende yemeye çalış cnm tıka burnunu ye alışınca devamı gelio zaten. :)

hatice ve derya alırız inş güzel haberler sizden. serpilcikdende bidahaki ay. bu ay birinizden güzel haber almalıyız artık inş.

Sen doğurana kadar başaracaz bu işi inş esmam :)))

ne umudu kızım ya leylekler getirip karnıma koymıycana göre boşversene biliyoz herhalde :60:

Her şey vatan için diyosun yani :72: :60: :60: :60:

Hee vatan için tabi gerisi boşşşşşşş,
Başbakanın gözüne sallıcam bayrağı 3 çocuk yapın diyo ya allll sanaa bu birincisiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii ay lı hilal li :60:
pouhahaha :60:
ay sinirlerim bozuldu :37:

Sanırım bnm bulantılaırm geri geldi kızlar. Akşam servsten indim başladm çıkartmaya gece 12ye kadr lavabonun başındaydım. Bişide yiyemedm akşam çıkarcam die:( sabahta mide bulantısıyla kalktım.
Artık biizm velet büyüdü iice mideme baskı yapıyo sanırım ondan böle oldum. Babamzda gelmedi hala yarın gelcekmiş inş bi aksilk çıkmazsa.

Haftanın son günü güzel olsun istiyorum ama çok yoğunum nasıl gececek bilemiom...

Rosee okadr mamayı gtiripde yememezlik etme hee. Yee hepsini yarasın bebeğimize.
Hilalcim az kaldı bizim mart 15 gelsin die bekliyorum:) balık et bende hiç yemezdm ama hamileliğimi öğrenince başlaıdm yemeye. Sende yemeye çalış cnm tıka burnunu ye alışınca devamı gelio zaten. :)

hatice ve derya alırız inş güzel haberler sizden. Serpilcikdende bidahaki ay. Bu ay birinizden güzel haber almalıyız artık inş.

esmacım hoşgeldin canım paşam artık kocaman oldu maşallah.allah yardımcın olsun ılık şerbet denedinmi hiç koyu koyu o benim bulantımı keser. Yokh bize halay çektircek inşallah

Sen doğurana kadar başaracaz bu işi inş esmam :)))

biliom ben başaracaksınız. yeni bebekler lazım tabikide bizmkiler abi olcaklar :) ondan bekliyo sizin veletler(:
eee tabi biz erkek analarınada gelinler lazım demi...
ben, zuhal, mfalcon, hülya toplam 4 gelin lazımm ona göre doğurun:d
tansel ve melek cnsiyetleri belirlensin hayırlısıylada bakalım kaç geline ihtiyac var:D

esmacım hoşgeldin canım paşam artık kocaman oldu maşallah.allah yardımcın olsun ılık şerbet denedinmi hiç koyu koyu o benim bulantımı keser. Yokh bize halay çektircek inşallah

Ohooo birimiz zinciri kıralım hele bırak halayı amuda bile kalkarız ulen :60::60::60:

Son düzenleme:
biliom ben başaracaksınız. yeni bebekler lazım tabikide bizmkiler abi olcaklar :) ondan bekliyo sizin veletler(:
eee tabi biz erkek analarınada gelinler lazım demi...
ben, zuhal, mfalcon, hülya toplam 4 gelin lazımm ona göre doğurun:d
tansel ve melek cnsiyetleri belirlensin hayırlısıylada bakalım kaç geline ihtiyac var:D

Vallaaa topicte maşallah erkek egemenliği altındayızzzzzz milleeeet uyanın, güya kadınlar klübündeyiz :1:
tanselin bence kızı olcak meleki daha erken tahmin edemiyorm ama haticenin erkek serfikle benimde kızım olcak gibi me geliyo
bu durumda 5 erkek 3 kız bir de belirsizimiz var, durum bu :1:

şükür canım iyyim son 5 gün sen git biz serfikle oynucaz :12:

istemiyorum seni tamam mı bi rahat bırakmadın:4:

Valla bizim evide .ok götüyo toz deli gibi hiç umrumda değil :37:

benim ateş o gün 36.5 di yaa ertesi gün 36.2 ye düştü canım şuan sabit devam ediyor demek ben 36.2 de adet oluyorum bunu anladım daha öncede böyle olmuştu,
ateşi takma kafana kişiden kişiye değişir canımcım:)

dibimden ayrılma hatice istemiyorum kızımm yaaaa :1:

esmacım günaydın , bulantıların başlamış inşallah uzun sürmez kuzum...beni boşverin ben 2 ay kendimi dinlendireceğim beni istemeyen veleti bende istemem:1:

şerbeti deneyim bi cnm bnde hiç denemedm sevmemde öle şeyleri ama denemekte yarar vaar ilaç niyetine:)
inş alırız güzel haberler haticem ya. yokhdanda sendende alalım. halay çekelim

istemiyorum seni tamam mı bi rahat bırakmadın:4:

benim ateş o gün 36.5 di yaa ertesi gün 36.2 ye düştü canım şuan sabit devam ediyor demek ben 36.2 de adet oluyorum bunu anladım daha öncede böyle olmuştu,
ateşi takma kafana kişiden kişiye değişir canımcım:)

esmacım günaydın , bulantıların başlamış inşallah uzun sürmez kuzum...beni boşverin ben 2 ay kendimi dinlendireceğim beni istemeyen veleti bende istemem:1:

Ben de 36,3 le adet oluyorum geçen ay öyle olmuştu, öffff herşeyi de bilmesek...
2 gündür 36,8 de takıldı ama gribim de etkiliyo olabilir gerçi bu yöntemde yüksek gidip son gün bile düşebiliyo pat diye
Şimdiden bi yorum yapılamaz ...
Öf cahil olmak istiyorum ya :27:

Vallaaa topicte maşallah erkek egemenliği altındayızzzzzz milleeeet uyanın, güya kadınlar klübündeyiz :1:
tanselin bence kızı olcak meleki daha erken tahmin edemiyorm ama haticenin erkek serfikle benimde kızım olcak gibi me geliyo
bu durumda 5 erkek 3 kız bir de belirsizimiz var, durum bu :1:

çak bebeğim:13: bende kısçe istiyorum Alllah biliyor yaaa içine mi doğdu neee hadi bakalım inş mini mini kısçeler doğururuz:):)
sevgili hamiş canlarım siz çin takivimine baktınız mı tutuyor mu bebişlerin cinsiyeti hemen tansele de melek e de bakalım:):)

ben de 36,3 le adet oluyorum geçen ay öyle olmuştu, öffff herşeyi de bilmesek...
2 gündür 36,8 de takıldı ama gribim de etkiliyo olabilir gerçi bu yöntemde yüksek gidip son gün bile düşebiliyo pat diye
şimdiden bi yorum yapılamaz ...
öf cahil olmak istiyorum ya :27:

ben de cahil olmak istiyorum herşeyi bilmek zorundayız sanki :47:

çak bebeğim:13: bende kısçe istiyorum Alllah biliyor yaaa içine mi doğdu neee hadi bakalım inş mini mini kısçeler doğururuz:):)
sevgili hamiş canlarım siz çin takivimine baktınız mı tutuyor mu bebişlerin cinsiyeti hemen tansele de melek e de bakalım:):)

Olleyyyy :13: Gelsin kısçelerimizzzzz :32:
Evt ya o hikaye doğru çıkıyomu, kesin bakmştırlar bence kaçarmı :27:

Back
X