• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Benim de Meleğim Olsun Diyenler Buraya

perşembeye kadar beklemeyip bugün test alıp yarın sabah yapacam ama negatif olursa eşime hiç bahsetmeyecem :(

inşaallah çift görürüm...
5 günlük gecikme hayra çıksın Allah ımmmmmm

aaa öyle hemen ilham gelmiyor şekerim bi dur yawww kal geldi bana da şarkı türetemiyorum nazar değdi sanırsam:1:

tuttu fırlattı yumurtamııııı
ezdi üstünü çiğnediii
zamanla çatlar dedi zamanla zamanlaaaaa:24::24:

oldu mu neee:60:

Süperrrr Süperrrrrr :24::24::24::24::24:

Valla kalp kalbe karşıymış bende tam o şarkıyı dinliyodum:34:

Best Of Bebiş albümümüze bi parça da benden:

Bebişle başım dertteeeeee:24:
Ne yapsam bilmiyorummmmmmm:24:
Bi türlü gelmek bilmiyooorrrrrrrrrr:24:
İnadını kıramıyorummmmmmmmmmm:24:

:27::27::27:

kızlar herkese günaydın çok kötü bikaç gün geçirdim ama şimdi iyyim annemler yanımda geldiler.meğer ben hamileymişim düşmüş kanamam var sancım var o kadar.cuma gecesi çok sancım oldu cumartesi dr gittim.herşeyde bi hayr vardır

haticem çok geçmiş olsun tatlım şok oldum ben :53::53: üzme kendini ne olur herseyde vardır bir hayır.. anlamadığım doktorun nasıl anlamaz cuma günü doktora gidiyorsun hamile değlsin diyorlar bir gün sonra düşük yapıyorsun bunlar nasıl ş yapıyorlar böyle sinir oldum resmen bende adet olmadığım zaman kan testi yaptırdım negatif çıkmıştı doktora gittim oda kan testi yaptı ve alttan muayene etti ve rahim duvarında kalınlaşma var ded adet olacaksın dedi bana ilaç yazmıştı adet sökücümüdür nedir içmedim bende içimden gelmedi meğersem ben hamileymişim eğer içseydim bebeğimi söküp götürecekti benden senin olayınla bir alakası yok ama doktorlar nasıl anlamaz hamile olduğunu çok sinir oldum :47::47::47:

at şaşkınlığı artık kz hadi bi beste yapda senlenelim....

zuhallll nasılsın canım :3:

funda ve melek hoşgeldiniz.

ayy yazın kızlar bişiler yaa... yazamasamda sık sık okumak keyifli oluyrdu. bugünde bnm gevezeliğim üstümde.
haticeee, deryaaaaaaaa

iyim canım sen nasılsın? son 3 günüm keyfni çıkartıyorum :52::52:

s.a kızlar okuyunca şok oldum haticecm büyük geçmş olsun allahım yerini hemen doldursun hayırlı zamanda tabi inş aman dikkat et yediklerine içtiklerine düşük sonrası çok dikkat gerekyr

Süperrrr Süperrrrrr :24::24::24::24::24:

Valla kalp kalbe karşıymış bende tam o şarkıyı dinliyodum:34:

Best Of Bebiş albümümüze bi parça da benden:

Bebişle başım dertteeeeee:24:
Ne yapsam bilmiyorummmmmmm:24:
Bi türlü gelmek bilmiyooorrrrrrrrrr:24:
İnadını kıramıyorummmmmmmmmmm:24:

:27::27::27:

vayyyyyy beğendim bu besteyii
ahh ahh bu veletler bizi bestekar yaptı şu halimize bak

atın pedleri çöplere
kırmızılar içeride kalsınnn
ayrılmam ben meleğimdennnn
büyütüp beslerimmm bennn

buda hamiş arkidişlerime gelsin:60:

haticem çok geçmiş olsun tatlım şok oldum ben :53::53: üzme kendini ne olur herseyde vardır bir hayır.. anlamadığım doktorun nasıl anlamaz cuma günü doktora gidiyorsun hamile değlsin diyorlar bir gün sonra düşük yapıyorsun bunlar nasıl ş yapıyorlar böyle sinir oldum resmen bende adet olmadığım zaman kan testi yaptırdım negatif çıkmıştı doktora gittim oda kan testi yaptı ve alttan muayene etti ve rahim duvarında kalınlaşma var ded adet olacaksın dedi bana ilaç yazmıştı adet sökücümüdür nedir içmedim bende içimden gelmedi meğersem ben hamileymişim eğer içseydim bebeğimi söküp götürecekti benden senin olayınla bir alakası yok ama doktorlar nasıl anlamaz hamile olduğunu çok sinir oldum :47::47::47:

ahh zuzum ahhh sen benim halimi görsen donup kaldım ekrana öylee baktım yaniii, hayırlısı böyleymiş bende anlamadım doktor nasıl anlamadı:(

s.a kızlar okuyunca şok oldum haticecm büyük geçmş olsun allahım yerini hemen doldursun hayırlı zamanda tabi inş aman dikkat et yediklerine içtiklerine düşük sonrası çok dikkat gerekyr

as canım nasılsın iyi misin

hoşgeldin zuzu perşembe akşamı gittim canım karnımdan muayene etti kan testi negatif çıktı bide söktürücü yazdı bana ama almamıştım niye bilmem almadım.benim günüm kolay kolay şaşmaz hiç.1 haftadır çok sancım vardı kasıklarımda ben hep adet olucam diye düşünüyordum.çünkü aşırı sancılı olurum normaldede.cumartesi hastalandım ama artık ağrıya dayanamayınca gittim yine dr.cocuk hiç düşünmedim ben aklımdaki kist yada intihaptı sadece benim sizden daha çok şaşkınım bende.ben dr hatasından yaşamıştım diğer rahatsızlığımıda ilacın yan etkisi yüzünden ohss hastası oldum.rabbim nasıl biliyor ise onları öyle yapsın kime güveneceğini şaşırıyor insan dr lar böyle ise way halimize.

hoşbldm canım gerçi üzüldm haticeme ama herşeyde hayır vardr demekki kısmeti yokmş bebegn ya gerçi ben kimyasal gebelik diye düşündm ama bilmyrm çünkü onda bikaç gün sonra kanama oluyo

Haklısın cnm..Bende üzüldüm acaba tutunamadımı öyle bişey geldi benimde aklıma..Varlığını öğrenemeden kaybetmek çok zor yaa...Allah yardımcısı olsun.Sen neler yapıyorsun nasıl gidiyor hamilelik.....

Haklısın cnm..Bende üzüldüm acaba tutunamadımı öyle bişey geldi benimde aklıma..Varlığını öğrenemeden kaybetmek çok zor yaa...Allah yardımcısı olsun.Sen neler yapıyorsun nasıl gidiyor hamilelik.....

belkide ama rabbim sabrını veryr inan ya yoksa insan çıldırır ne olsun fundam ya karışık haldeym kuru bulantım var bel agrım var gerçi öncedende vardı ya bazende korkuyrm bişey olmayınca acaba bi aksilikmi oldu diye en önemlisi ilkindeki gibi agzımda fena bi acılık var berbat ya geçmyr hiç zaten ilkinde acılıktan sonra oldu olay ya ne biliyim kuruntu belkide sen nasılsın bitanem

hoşgeldin zuzu perşembe akşamı gittim canım karnımdan muayene etti kan testi negatif çıktı bide söktürücü yazdı bana ama almamıştım niye bilmem almadım.benim günüm kolay kolay şaşmaz hiç.1 haftadır çok sancım vardı kasıklarımda ben hep adet olucam diye düşünüyordum.çünkü aşırı sancılı olurum normaldede.cumartesi hastalandım ama artık ağrıya dayanamayınca gittim yine dr.cocuk hiç düşünmedim ben aklımdaki kist yada intihaptı sadece benim sizden daha çok şaşkınım bende.ben dr hatasından yaşamıştım diğer rahatsızlığımıda ilacın yan etkisi yüzünden ohss hastası oldum.rabbim nasıl biliyor ise onları öyle yapsın kime güveneceğini şaşırıyor insan dr lar böyle ise way halimize.

haticem yaaa seninki kimyasal gebelik mi yoksa normal gebelikte öyle mi düştü , doktor bişey demedi mi yaa neden düştü yani

ahh zuzum ahhh sen benim halimi görsen donup kaldım ekrana öylee baktım yaniii, hayırlısı böyleymiş bende anlamadım doktor nasıl anlamadı:(

sorma bende donup kaldım hersyde vardır tabiki hayır ama yani insan yinede sinir oluyor :47::47:

hoşbulduk canım gerçekten insan kime güveneceğini bilmiyor salaklar ya insan sağlığı ne kadar kolay geliyor onlar baştan sağma iş yapıyorlar haticem üzme sen kendini sen ilk defa hamile kaldın ve bak ne güzel hamilede kalabiliyormuşsun buda çok güzel birşey rabbim inş. en kısa zamanda dolduracak kucağını ben hissediyorum üzülme sakın :54::54:

Back
X