• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Benim de Meleğim Olsun Diyenler Buraya

bu topic bugün dağıldı , yokh seni geberteceğim resmen gittin kızım yaaa ,
esma da yoğun ,
haticem de kaçtı
üfff ama neden böyle oldu yaaa :(

kızlar tekrar ben geldim.. işleri devrediyorum ya biraz yogundum şimdi iyim yani kız devam ediyor şimdi boştayım sizinleyimmm.. buarada benim tosunum çok büyüdü teyzeleri:nazar::nazar: geliyor kaburgamın altına giri veriyor bende oturamıyorum remen hissediyorum kafasını orda hep sag tarafımda artık erkek oldu iyice tekmeleride iyice arttı sert vuruyor sıpa:nazar::nazar: melecim bana da yazmışsın ama cvp yazamadım yogunluktan biz iyiz ssen nasılsın?

kızlar tekrar ben geldim.. işleri devrediyorum ya biraz yogundum şimdi iyim yani kız devam ediyor şimdi boştayım sizinleyimmm.. buarada benim tosunum çok büyüdü teyzeleri:nazar::nazar: geliyor kaburgamın altına giri veriyor bende oturamıyorum remen hissediyorum kafasını orda hep sag tarafımda artık erkek oldu iyice tekmeleride iyice arttı sert vuruyor sıpa:nazar::nazar: melecim bana da yazmışsın ama cvp yazamadım yogunluktan biz iyiz ssen nasılsın?

hoşgelidn zuzuummmm , teyzesi yesin onun tekmelerini kocaman oldu benim teom maşallah paşamaaaa:nazar:

anladım canım maşallah kuzuma ne olsun be zuzucum işte agızdaki acı tatla boguşuyrm bende çok şükür iyiym

$imagesCATYSYE9.webp

bundan 5 çift ördüm zuzuya, esma ya , mcalfon, hülya ya bide hilal e sankim erkek olacak:)

$imagesCA0CGTR8.webp

bundan da iki çift ördüm tansel e ve melek e kızları olabilir çünkü

hadi güle güle giyin yeğenlerim:1::54:

Son düzenleme:
Back
X