- Konu Sahibi haticemavi
- #11.221
nbr haticem nasıl oldun biraz iyisin inşnoluyor burda yaww serpil ayaklarım üşüdü kız banada bi patik örsene
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
nbr haticem nasıl oldun biraz iyisin inşnoluyor burda yaww serpil ayaklarım üşüdü kız banada bi patik örsene
wawwwww bu ne kız böyle ellerine sağlık çok kokoşşş işi :)
var tabi canım hemde eşimide göstereym ama geçenki bebek resmini bile zor yapıştırdm nasıl yapıcam
yakışır sana haticem çok marifetliyim allah kahretsinnn
profil düzenlemeden avatar değiştirme var canım oradan ekleniyor bi karıştır bakalım :)
nbr haticem nasıl oldun biraz iyisin inş
oraya nasıl giriliyo profil bilgilerine girdm öyle bişi yok orda ya ne zaman ögrencem ben bunları yav
yakışır sana haticem çok marifetliyim allah kahretsinnn
profil düzenlemeden avatar değiştirme var canım oradan ekleniyor bi karıştır bakalım :)
şükür canım iyiyim sen nasılsın
TEŞEKKÜR EDERİM CANIM.ŞİMDİ KUZENİMLE KONUŞUYORDUM DOĞUMDAN ÇIKTI ŞİMDİ ÇİĞDEM HANIM GELDİ.![]()
hadi gözünüz aydın canım , allah analı babalı büyütsün , çiğdem hanım hoşgelmiş dünyamıza![]()
özel mesaj göndere tıkla benim profilden sol tarafta düzenlemeler çıkacak bende oradan yapıyorum canım:)
sağol canım.ama ben göremiyorumbanada birazdan resmini göndercekler
sinir oldum ya dosyanın yüklenmesi esnasında hata oluştu diyor anlamadım gitti şunları yav
bursa da herhalde canım mis gibi koklamak vardı şimdi onu![]()
kızz bişeyi beceremedin allah iyiliğini versinbozma sinirini bırak boşver:)
yok bu çorluda canım sorma ya.dün doğum yapması lazımdı dr gitmiş eve yollamışlar bugünde sezaryanla alcaklardı gece 3 te sancısı başlamış hemen normal olarak doğurmuş gece.bi kaç hafta sonra giderim görmeye bende
ay ama cidden sinir oldum ya mailim var ordan göstereblrm tatlım
ne doktorlar var yaa sezaryan mı düşünüyordu normal olunca korkmuştur yazık kıza yaa neyse ki kurtardı , doğurdu hayırlısı ile
ben msn açamıyorum ofiste tatlımm![]()
günaydınnnnn nasılsınızz güzel anne aday adaylarıı![]()
günaydınnnnn nasılsınızz güzel anne aday adaylarıı![]()