Benim de Meleğim Olsun Diyenler Buraya

kızlar dün öyle topiclerde gezinirken okudum defalarca tüp bebek deneyen bir arkadaş denemiş ve hamile kalmış ona da yaşlı bir teyze önermiş, ilişkiden sonra hiç kalkmadan ya sağa ya da sola doğru yatıp yarım saat yatmak gerekiyormuş , bu arkadaş hamile kalmış bu şekilde ve kalanlarda yazmış o topice denesek mi ne yapsak:):):)

esma da söylüyodu onu sağa sola yatın diye
ben düz yatıyorum valla yada eğer salondaysam tv sağ tarafta ona bakarken sağa yatıyorum ondan bi halt olmuyo
çünkü benim genelde sol yumurtalığın sızlıyo heralde ordan iş çıkıyo bana bi daha soluma yatacam

allah seni ne yapmasın tv karşısında diyor bide koptum yaaa
benimde sağ sızlar hep bu ay bişeyler yaparsak saıma yatayım bari

allah seni ne yapmasın tv karşısında diyor bide koptum yaaa
benimde sağ sızlar hep bu ay bişeyler yaparsak saıma yatayım bari

Heee ne vaaaaaa tv karşısı işte daha sexi oluyo

s.a ben geldmmmm serpil delirdm ya sanki bugün heryer bana inat resmimi koymayayım diye mailim bile inat etti ama koydum bakablrsn

hoşgeldin canımmm
resim gözükmüyo baba beni okula gönder var hala :S

Merhaba hanımlar nasılsınız.....

Selam hoşgeldin funda'cım, iyiyiz sen nasılsın?

s.a ben geldmmmm serpil delirdm ya sanki bugün heryer bana inat resmimi koymayayım diye mailim bile inat etti ama koydum bakablrsn

amannn gördüm seni maşallah size pek yakışmıssınız , güzel kız seni ptırcık yaa:):)

Heee ne vaaaaaa tv karşısı işte daha sexi oluyo

hoşgeldin canımmm
resim gözükmüyo baba beni okula gönder var hala :S

Selam hoşgeldin funda'cım, iyiyiz sen nasılsın?

Allah ım bu kız beni öldürecek gülmekten
çocuk belki istemiyor tv olayını başka formul dene şekerim

ya hiç sorma deryacm bitürlü kaydedemedm ya o yüzden maile koydum göndereymmi mailimi ordan bak

Gönder kuzum bişiler yap göreyim seni artıkınnnnnn

isteyecekkkkkkkkkkkk saçını başını yolcam zati onun bi gelsin

hadi ya bilirm yaglı fena olur muz ye yada patates beyaz makarna ye iyi gelr tatlım benmde kociş geldi yemek yedi birazda dalaştık tartışma filan laf attık çıktı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…