• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Benim de Meleğim Olsun Diyenler Buraya

İnşallah kızlar ama ne bileyim yaaaa yine ümidim yokkk..Tabi allah bilir yinede...

hayırlısı olsun canım yaa stres yapma kendine dah 5 gün var , Rabbim sağlıklsını hayırlısını versin , bugün otobüsle işe geliyorum iki tane koskoca delikanlı çocuk anneleri başında ikizler belli ikisi de özürlü görünce fena oldum Allah ım sen sağlıklısını ver evlatlarımızla sınama bizi diye dua ettim geç olsun ama sağlıklı olsun fundacım boşver

hayırlısı olsun canım yaa stres yapma kendine dah 5 gün var , Rabbim sağlıklsını hayırlısını versin , bugün otobüsle işe geliyorum iki tane koskoca delikanlı çocuk anneleri başında ikizler belli ikisi de özürlü görünce fena oldum Allah ım sen sağlıklısını ver evlatlarımızla sınama bizi diye dua ettim geç olsun ama sağlıklı olsun fundacım boşver

Çok haklısın canım...Rabbim öncelikle hayırlısını versin.Çok istediğimiz bişey bizim için hayırsız olabilir...

Oyyy oyyy damar şarkılar açtım psikopata bağladım uleynnnnnn...

Seni severdim, hüznün koynundaaa....
Seni severdimmm, hem uyanık, hem uykumda.....

Yaaaaaaaaaaaaaaa
nerdesinizzzzzzzzzzzzzzzzzzz
dağıttırmayın bu topiği banaaaaaaaaaaaaaaa
adamıııııııııııı dellendirmeyinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
hunim nerdeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
bastılar beniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii yetişiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnn:52::52::52:

Yaaaaaaaaaaaaaaa
bastılar beniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii yetişiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnn:52::52::52:

yettimm gariii sakinn olll anamm ne bu hiddet...
sana diomda benide bastı afakanlar daraldımm ayyy:) yukardada psikolojik destek hattı reklamı çıkıyo arasam bi diye düşündüm:D

Oyyy oyyy damar şarkılar açtım psikopata bağladım uleynnnnnn...
Seni severdim, hüznün koynundaaa....
Seni severdimmm, hem uyanık, hem uykumda.....

bi dans edesim geldi onun da simgesi yok :1:

Yaaaaaaaaaaaaaaa

anammm dur coşma al anam hunini

$huni-1.webp

Bugün herkessssss isyan bayraklarını çekti valllaaa
böğür kuzum böğür dök içini :)))
vallaa resmen dakika sayıyorum niye 6 olmuyor bu saat halaaaaa:47:

çenemi yorduğuma da değse , bıktım bu insanlardan artık bahane üstüne bahane bugün değil cuma , cuma gelir pazartesi ,pazartesi olur bayram bahaneleri
yeter leynnnnnnnnnnnnnnnnnnn yeterrrrrrrrrrr:52::52:

çenemi yorduğuma da değse , bıktım bu insanlardan artık bahane üstüne bahane bugün değil cuma , cuma gelir pazartesi ,pazartesi olur bayram bahaneleri
yeter leynnnnnnnnnnnnnnnnnnn yeterrrrrrrrrrr:52::52:

Heeh hep aynı geyikler bilmez miyim
zaten bi bayram bi tatil olmasın 20 gün önceden moda girerler
bayramdan sonra şey edelim şimdi tatil var bilmem ne
püfffffff :27:

Heeh hep aynı geyikler bilmez miyim
zaten bi bayram bi tatil olmasın 20 gün önceden moda girerler
bayramdan sonra şey edelim şimdi tatil var bilmem ne
püfffffff :27:

başım ağrıyor yokhh sevmiyorum aysonlarını yaaa ,
beni neşelendir yokhhh ühühühüüüü ağlamaklıyım

Back