• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Benim de Meleğim Olsun Diyenler Buraya

çokk yağmur yağıyoo buralara:) pıtır pıtır sesi tepemde:)

hatice ve yokhhh çok mu yoğunsunuz yaa bi görünüp kayboluyosunuz. sanki ben sürekli dır dır ediyomuşum gibi yazdım ama hep burdayım:)

serpill canm sıkıldı uyku baastı yağmurun sesi ninni gibi geldi bana.:)

Ah canım sorma ne saçma insanlarla uğraşıyorum 2 saattir sinirlerim zıpladı çok fena

hoşgeldin hayırdır ?

hahaha soruşa bak korkuttun kaçırdın hatunu kızım
Eli de beline koy tek omuz hafifi düşü heh tam Bursalı oldun şimdi :60:

Ya ben geldim herkes gitmiş ne güzel harikasınız yaniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

çok yağıyor inşallah akşama kadar diner yağmur yoksa çıkışta yandığımın resmidir :37:

Ah canım sorma ne saçma insanlarla uğraşıyorum 2 saattir sinirlerim zıpladı çok fena

Eli de beline koy tek omuz hafifi düşü heh tam Bursalı oldun şimdi :60:

Ya ben geldim herkes gitmiş ne güzel harikasınız yaniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

deryaaa ben burdayımmm...
gittim geldim. artık bnde sorun var diye düşünüyorum yaa laf anlatamıyorum insanlara:D
hatice trafikte çekilmez cnm ıslanmayı geç o minübüs yolu fena oluyo böle havalarda...

ah canım sorma ne saçma insanlarla uğraşıyorum 2 saattir sinirlerim zıpladı çok fena

eli de beline koy tek omuz hafifi düşü heh tam bursalı oldun şimdi :60:

benim el hep beldedir zaten kızım çok normal bursayı sordu :60:
Kızlar ne ediyonuz bakemmm

deryaaa ben burdayımmm...
Gittim geldim. Artık bnde sorun var diye düşünüyorum yaa laf anlatamıyorum insanlara:d
hatice trafikte çekilmez cnm ıslanmayı geç o minübüs yolu fena oluyo böle havalarda...

sorma kızımya normalde çekilmiyor zaten bide yağmur yağdımı tamamdır. Maltepenin içi çok feci oluyor akşamları bide akraba gibiyiz hepimiz :60: :60: Her akşam başka bi komedi

bende çok sıkılsım bugün bu hafta bitmez bu ay bitmez anacıımm :36:

bence de bu ay hiç bitmez ayy ne gıcık bi ay yaaa hiç çekmedi beni üfff yeni yıl gelsin şans getirsin:):)

herkesler firarda. baktım kmse kalmamış bnde kendimi attım netin kollarına sörf yapıyorum:D

ben de kimse olmayınca o topic bu topic geziniyorum , bazı arkadaşlarev fotoğraflarıı paylaşmış onlara bakıyorum:)

:52::52::52::52::52:

Günlerden birgün şeytanın yolu bir köye düşmüş.
Keyfi yerinde olan şeytan sırtı...nı... bir ağaca dayamış ve buzağısı kazığa bağlı
olan ineğini sağan genç bir kadını uzaktan izlemiş.
Şeytan kadını epeyce izledikten sonra yerinden kalkıp kazığa bağlı buzağının
ipini biraz gevşetmiş.
Buzağı bu az ötede annesinin sütünün kovaya sağılmasını aç karnına izlemeye
daha fazla dayanamamış debelenmiş ve boynundaki ip çözülmüş.
Koşarak annesini emmeye giden buzağı süt kovasını devirmiş.
Sağdığı süt ziyan olunca sinirlenen genç kadın eline geçirdiği odunu
buzağıya vurunca yavru yere yığılmış.
Yavrusuna saldırılan inek kayıtsız kalamayıp bir tekmede kadını yere serip öldürmüş.
Uzaktan geçmekte olan kadının kayınpederi, ineğin ´gelinini öldürdüğünü görüp ineği tüfekle vurmuş.
Silah sesini duyan koca , karısını yerde cansız yatar babasınıda elinde tüfekle görünce silahını çekip babasını öldürmüş.
Kısa bir süre sonra gerçeği öğrenen genç adam , bu kadar acıya dayanamayıp intihar etmiş.
Bütün bu olayları bir kenardan izleyen şeytan;

"BU FELAKETİ DE BANA YÜKLERLER, BUZAĞININ İPİNİ GEVŞETMEKTEN BAŞKA BEN NE YAPTIM ŞİMDİ" demiş...)

Keyfi yerinde olan şeytan sırtı...nı... bir ağaca dayamış ve buzağısı kazığa bağlı
ipini biraz gevşetmiş.
Yavrusuna saldırılan inek kayıtsız kalamayıp bir tekmede kadını yere serip öldürmüş.
Uzaktan geçmekte olan kadının kayınpederi, ineğin ´gelinini öldürdüğünü görüp ineği tüfekle vurmuş.
Silah sesini duyan koca , karısını yerde cansız yatar babasınıda elinde tüfekle görünce silahını çekip babasını öldürmüş.
Kısa bir süre sonra gerçeği öğrenen genç adam , bu kadar acıya dayanamayıp intihar etmiş.

"BU FELAKETİ DE BANA YÜKLERLER, BUZAĞININ İPİNİ GEVŞETMEKTEN BAŞKA BEN NE YAPTIM ŞİMDİ" demiş...)

:52: :52: :35: :53: :53:

ipini biraz gevşetmiş.

gözün çıkmaya şeytan milletin yuvasını dağıttın :60::60:

Buneya böyle terk edilmiş ıssız ormanda gibiyim :60: :60: :60:

Kendim çalar kendim söylerim amannn yandannn bire mecelim var ayoll neresiniz :60: :60: :60: :60:

:21::21::21::21::21::21::21::21:

Kızlar bugün bittim ben yaaa
beyin fonksiyonlarımı yitirdiğimi hissediyorum :53:
Ve artık çıkıyorum herkese iyi akşamlar öptüm yrn görüşüürz...

Slm kızlar....

Nasılsınız ancak girebildim topike...Benden malesef kötü haber..Kadim dostum kırmızı sabah yine teşrif etti sağolsun:47:

Back
X