- Konu Sahibi haticemavi
- #12.181
Aynen cnm gördük kırmızıyı yine...Amannnn ne yapayım canı isterse gelsin ne diyeyim..

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynen cnm gördük kırmızıyı yine...Amannnn ne yapayım canı isterse gelsin ne diyeyim..![]()
yaaa herkes bi yamuldu bugün
halbuki güne ne güzel başlamıştıkkkkkkkkk
akşam olsun öf akşama da misafirim var bana bugün karada huzur yok arkadaşlarrrrrrr
kafam kazan gibi oldu
öff karda yuvarlansam belki kendime gelirim
Ne izini serpilya bizde ölüyom desen izin yoktur yawrum
amann boşver valla bende artık umursamıyorum ne hali varsa görsün tepem atıyor bazen
evet ne güzel başladık kötü bitiryoruz ve ben kötü olmaya devam ediyorum yanma başladı hafiften iltihap desem akıntım kokulu değil ki ilişkide de yanma olmadı çığlık atacağım şimdi yaa
yokhhh atın beni denizlere diyorummmm..............
öff karda yuvarlansam belki kendime gelirim
Ne izini serpilya bizde ölüyom desen izin yoktur yawrum
yaaa herkes bi yamuldu bugün
halbuki güne ne güzel başlamıştıkkkkkkkkk
akşam olsun öf akşama da misafirim var bana bugün karada huzur yok arkadaşlarrrrrrr
kafam kazan gibi oldu
Yangın varr yangın var ben yanıyorumm yetişin a dostlar tutuşuyorumm heyyyy![]()
Yangın varr yangın var ben yanıyorumm yetişin a dostlar tutuşuyorumm heyyyy![]()
ne gaddarlar heeee, ne çare bulsak ki sana şimdi üfff niye yanıyorsun sen böyle akıntı felan var mı gelen giden
yavrum takılma o kdr akıntı olması normal, şimdi dikkat ettiğin için böyle geliyo
sizin partona da selamımı söyleee delimi ne
canım benim yaaaa git elini yüzünü yıka azcık
yavrum takılma o kdr akıntı olması normal, şimdi dikkat ettiğin için böyle geliyo
sizin partona da selamımı söyleee delimi ne
kızım bizde böyle patron bile sabah serum yer öğlen işe gelir izin istedimi 30 karış surat yapar küser konuşmaz laf sokar falan
doktoru arıcaktın ne oldu
içimde dozerler çalışıyor anammm kasıklarım nedir bu halim yaa kesinlikle iltihap başlangıcı sürekli wc ye gidiyorum
Dövelim mi haticemmm
noluyozz kızlarr herkesler bi tuaflaştı. Serpil yine başladı iltihap başlangıcı falan demeye allam yaa hastalığa zorla davetye gönderiyo bu kız:)
haticem normaldede olurmu böle şeyler sende. Bazılarında regl yaklaştıkca ateş basmaları olurmuş diye biliyom.
Bnmde şimdi canım sıkıldı kızlaar. Babamız karabüke gitti sabah akşama gelecekti şimdi aradı gelemeyebilirim dediçok mutsuz oldum ben yaaa...
noluyozz kızlarr herkesler bi tuaflaştı. Serpil yine başladı iltihap başlangıcı falan demeye allam yaa hastalığa zorla davetye gönderiyo bu kız:)
haticem normaldede olurmu böle şeyler sende. Bazılarında regl yaklaştıkca ateş basmaları olurmuş diye biliyom.
Bnmde şimdi canım sıkıldı kızlaar. Babamız karabüke gitti sabah akşama gelecekti şimdi aradı gelemeyebilirim dediçok mutsuz oldum ben yaaa...