Benim de Meleğim Olsun Diyenler Buraya

benim 2 aralıktı bat'ım hala adet olmadım....test için erkenmi pazartesiye kadar bekliyeyyim diorum :))

iyi akşamlar :) bence 10 günü doldur öyle yap testi benim 10.gün silik çizgi olmuştu.9.gün tek çizgiydi çok üzülmüştüm canım ama şimdi yap 10 gün dolunca tekrarla negatif olursa :)

günaydın güzellerim:)

dün bağlantılarımızda sorun oldu okuyamadım yazdıklarınızı neler kaynatmışsınız yaaaaa:) allah sizin iyiliğinizi versin sayenizde güne gülerek başladım.

benim 2 aralıktı bat'ım hala adet olmadım....test için erkenmi pazartesiye kadar bekliyeyyim diorum :))

kkristal bebekkk bu güzel bi haber inş bebeiş vardır. test yap bizide haberdar et. hep geç geliyosun ya keşke fırsat olsada gün içinde katılabilsen sohbetlere. güzel haberlerini bekliyoruz cnm...

bu arada yarın kuzenim doğum yapcak. 2. kez teyze olcam:)
ilk hamileliğinde hiç bir sorun yaşamadı ama ikincisi ızdırap oldu resmen kaç haftadır iğnelerle bekletiyolar erken doğum olmasın diye. artık dayanma gücü kalmadı neseki zamanınıda tamamladı sayılır. paşamız enine yatıyomuş ve o yüzdende baskısı fazlaymış:) çok şükür kurtulcak. kaldı 3 ayımız tam 3 ay vardı aramızda:) 15 gn önce doğum yapmış olcak:)

günaydın kızlar,

huzursuz ve gergin başladım güne , gece uyuyamadım,
benden sümüksü sarı akıntı geliyor, bariz kasık ağrım var özellikle akşam
koltuğa uzanınca
daha çok artıyor uyuşuk gibi sanki bişey var orda kazı yapıyor saçmasapan bi iekilde
yine umutlanmaya başladım oysaki bu ay herşeye hazırdım adete yakın yine bu saçmalıklar
hamile olmadığımı biliyorum peki bu yaşadıklarım iltihap var desem kokulu akıntı yok kaşıntı yok ağrı sızı yok ilişkide,
üşüttüm desem ben üşütmelerin en alasını yaşadım böyle sarı akıntı ilk defa görüyorum , sabaha karlı uyandım açlıktan midem
bulanıyor yemekte istemiyorum döndüm durdum , şimdide bulnatı var hafiften sabahta öğürdüm , biran önce adet olmak istiyorum
çok mutsuzum

canım merhabaa nasılsın dicektim :))) pek iyi değilsin sanırım merak ettim serpilcim bat ne zaman dı?

canımmmm arkadaşında bahsettiği gibii 10 geçsin öyle yapıcam çünkülüm her iki seçeneğede alışık değilim şuan psikolojimmm hazır deil

serpilim iltihap falan yok bnce. inş iyiye işarettr bunlar. sen rahat ol düşünme bence hiç belirtileri. son 1 hafta de kırmızılarında adını anma. hayırlısı olsun hakkında

canım merhabaa nasılsın dicektim :))) pek iyi değilsin sanırım merak ettim serpilcim bat ne zaman dı?

kritall günaydın hoşgeldin cnm... sen nasılsn güel haberler ver bize hazır batta geçmiş:)

günaydın canım nasılsın, gördüğün üzere ben pek iyi değilim, bat en geç 14 ü 30 u geçmez döngüm adete 10 gün kala bana bişeyler olmaya başladı zaten ama umutlanmak istemşiyorum bu ay üzülmeyecektim aklımdan silmiştim herşeyi

canımmmm arkadaşında bahsettiği gibii 10 geçsin öyle yapıcam çünkülüm her iki seçeneğede alışık değilim şuan psikolojimmm hazır deil

senn psikolojini yiyim:) yap bi test yaa 2. hamişimiz ol:)
gerçi herkeste farklılık gösteriyo bu olay bnm bata 5 gün kala çıktı teste:) kiminn 10 gn geçince kiminin hemen çıkıyo. hayırlısı ne diyelim...

günaydın hoşbulduk tatlışımmmmmm :)) haftaya kadar peklicem pazartesi diş dolgum var onu yaptırayım salı gidebilirim doktora:))))
eeee tabii hastaalanmazsammmm

ağlamak istiyorum esma, o kadar gerginim umutlanmayacağım istemiyorum ama eşimi dün görsen sarı akıntıyı görünce birden hamile olabilirim dedim gözleri güldü resmen dedim öyle olsa ne yaparsın dünyaları yıkarım dedi, ben kocamı mutlu etmek istiyorum ama

öteki hamiş kim kısssss yeni birisimi kaldı:) bende seni yirimmm yavrimmmm:)) benim oğlanda 8 gün geçmişti çıkmıştı:)

az kalmışşş canımm belki geçmi bilmiorum ama yumurtaların çatlamışta olabilirmi* hani gün aşırı ilişkiyi kaçırma derim ben...ve birde hiç aklına getirme..şöyle düşün amann çocuk olsa şunu yapamıcam bunu yapamıcam şöyle edemicem gibi şeyler düşün..belki biraz rahatlarsın kzum..biliorum çok istiosun ama işte strrste çok yapıosun sen...biraz pasiflora alsana eczaneden...sağlık bakanlığı onaylı tamammen bitkisel bi antidepresan ilaç...hiç bi yan etksi yok bifraz rahatlarsın canım yaaa

öteki hamiş kim kısssss yeni birisimi kaldı:) bende seni yirimmm yavrimmmm:)) benim oğlanda 8 gün geçmişti çıkmıştı:)

dilek arkadaşımızda hamiş bnde 10 gün sonra çıktı diyen.:) inş güzel haberler verrsin bize. heryer hamiş dolsun..:)

bebemm ama neden böle yapıyosunki anlıyorum seni inan hemde çok iyi anlıyorum. ama kendini düşün bunalım yapma sakın. erkekler çok daha güçlüler bu konuda en büyük destekcilerimiz oluyolar. dünyaları yıkar yeni dünyalarda kurar yavrusu için bundan kuşkumuz yok ama sabır etmek lazım. senn daha 6 ayın oldu, bn 1sene bekledim haticem 3 senedr bekliyo daha niceleri var yıllardr bekleyen.rabbim aratmasın çok fazla. lütfen toparla kendini unut gitsin bz hep burdayız bekleriz veletlri:) mesela annemn bi arkadaşı var aynı sene evlenmişler annem torun sahibi olcak ama onun daha bebeği 5 yaşında. senelerce beklemiş uğraşmış. rabbim bekletiyosa vardır bildiği.
bnmde en çok söylediğim laftı eşime söylediğim bn seni mutlu edemicem sana çoçuk veremicem bırak bni git diyodum bu psikolojiye girme lütfen hem kendini hem eşini çok üzersin. yaşamış biri olarak kesinlkle böle düşünme diyorum. çünkü eşine sen lazımsın...

canım ben bu ay çok çok rahattım özel bi çalışma içine hiç girmedim bebek için çünkü ocaktan sonra doktora gitme planım var saldım kendimi o yüzden, çatlama dersen ateş ölçüyorum bi site var değerleri girince çatlamanı gösteriyor ilk olarak 16.güne çekti çizgiyi sonra ateş değerine göre 20. günü çatlattı , hiç zannetmiyorum bu vakte kadar kalacağını hiç şaşmaz adetim bekleyeceğim bakalım ne gösterecek zaman zaten böyle giderse antidepresan almak şart oldu bana resmen dalga geçiyor hormonlarım benimle

canımmm ben zaten bebek fikrini kafamdan attım biliyorsunuz yemin ederim yaaa ama bu akıntılar kasığımdaki hareketler umutlandırıyor beni umutlandığım içinde kendime kızıyorum hep adete yakın böyle oluyor bişey çıkıyor ve ben umutlanıyorum

Günaydınnnnnnnnnnnnnnnnn
naber kızlar
hayırdır sabah sabah isyan bayraklarını çekmişizzzzzzz
bana bakınnnnnnn bugün cuma tadını çıkarınnnn haaaaa bırakın bebem mebek şimdi

hmm hayırlısı o zaman tatlımm beklicez ve görecez:)) bak ne güzel yeni yıla doktorla giricen belki doğumla gelen yılıda bitirirsin canım benimmmm

Günaydınnnnnnnnnnnnnnnnn
naber kızlar
hayırdır sabah sabah isyan bayraklarını çekmişizzzzzzz
bana bakınnnnnnn bugün cuma tadını çıkarınnnn haaaaa bırakın bebem mebek şimdi

hoşgeldinn yavruuuu.... hee şöle yaa evet bugün cumaa...istanbulda sarı sarı parlıyo güneş. ama soğuk

kızlar bu arada 20lik dişim patlamış çıkıyo sanırım çok tuaf ya hiç hissetmedm senelerdr şişer inerdi şimdi yeri delinmiş uç vermiş filizleniyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…