• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Benim de Meleğim Olsun Diyenler Buraya

günaydın canlarım benim
şükür bugün daha iyyim.akşam dr gittim muayene etti karnımdan sonra çatala yatırdı filmlerdeki gibi
bu şekilde çatalda ilk kez muayene oldum komikti
bi sorun bulamadım dedi niye kanama olduğunuda bilemiyorum dedi rahim filmi istedi onu çektir sonra görüşelim dedi

günaydın canlarım benim
şükür bugün daha iyyim.akşam dr gittim muayene etti karnımdan sonra çatala yatırdı filmlerdeki gibi
bi sorun bulamadım dedi niye kanama olduğunuda bilemiyorum dedi rahim filmi istedi onu çektir sonra görüşelim dedi

günaydın haticem merak ettik ya
oh iiyi hadi bişey yokmuşşş

günaydın canlarım benim

günaydın canımcımmm, şükür bişey yokmuş ohh rahatladım , anamm çatala yeni mi çıktın ben artık kaşarlandım hopp atlıyorum çatala gidince:):):)

günaydın canımcımmm, şükür bişey yokmuş ohh rahatladım , anamm çatala yeni mi çıktın ben artık kaşarlandım hopp atlıyorum çatala gidince:):):)

hahaha :60:
hakkaten kız hatice sen pek geri kalmışın ben bile kaç kere çıktım yani kıdemli oldukkkk
uzat ayakları kızım öne kay kızım iğğğğğğş
bigün uzandım ama çarşafı öyle bi dolamışımki kadın bu ne amma paketlemişin kendni dedi :60:

günaydın canlarım benim

esmacım kusura bakma tel çekmiyordu seni tam olarak duyamadım.servisteydim aşağıda o yüzden

cnm önmli bişi çıkmaması çok iyi. çektirmişmiydin daha önce sen rahm filmi? bu filimden sonra hamile kalanda çok var biliyosun demi hatice...
telde önemli bişi demedim nerdesin sen merak ettik nasılsın dedim sadece:D

hakkaten kız hatice sen pek geri kalmışın ben bile kaç kere çıktım yani kıdemli oldukkkk
bigün uzandım ama çarşafı öyle bi dolamışımki kadın bu ne amma paketlemişin kendni dedi :60:

:60::60::60: benim doktorun çatalı küçücük hoppp otruyorum hemen :) canım doktorum yaa iki aydır görmüyorum yılbaşından sonra hiç ayrılmayacağım ondan cnaım benim:16:

hastanede yatarken orda bakılıyordu.
bülent beyde öyle bişey yok vajinadan muayene oluyorum sürekli ama yatarak canım ultrason cihazıyla bu eliyle baktı :17:

bende öyle bi geriye oturmuşumki öne kay diye diye helak oldu adam ay çok komikti çokk düşündükçe gülüyorum

hatice inş güzel sonuç alırsın bu filmdende.
bu konuda çok sanslıyım bn demekki kimse bi yerimi görmedi daha:D alttan hiç muayene olmadım kmse mıncıklamadı beni. doğumda gelen geçen görür böle dedim ya:D

Bu konuda çok sanslıyım bn demekki kimse bi yerimi görmedi daha:d alttan hiç muayene olmadım kmse mıncıklamadı beni. Doğumda gelen geçen görür böle dedim ya:d

benide görmeyen kalmadı bu konuda :))))

yalnız filmi çektirmek için bu ara izin alamam bakalaım ne zaman izinli olursam o zaman çekitcez yani :37:

bu konuda çok sanslıyım bn demekki kimse bi yerimi görmedi daha:D alttan hiç muayene olmadım kmse mıncıklamadı beni. doğumda gelen geçen görür böle dedim ya:D

sen en alasını yaşayacaksın güzelim heç öyle mıncıklanmadım deme bakıp bakıp duracaklar :1:

s.a kızlar yine kaynatıyosunuz allah bozmasın bende dedm gireym hayırlı cumalar diyeym dedm kızlara rabbim bu mübarek günün hayrına topigimizde olmayanlara hayırlı saglıklı evlatlar nasip etsn

sorma cnm ya ahh ahha düşündükce aklım çıkıyo ama ozaman kimin baktığı pek umrumda olmz bnde bakım falan derim herhalde:D

aklın çıkmasın canım zaten dediğin gibi umrunda olmayacak görümcemden biliyorum sancılar yetecek sana Rabbim bir avazda doğurmayı nasip etsin inşallah:)

s.a kızlar yine kaynatıyosunuz allah bozmasın bende dedm gireym hayırlı cumalar diyeym dedm kızlara rabbim bu mübarek günün hayrına topigimizde olmayanlara hayırlı saglıklı evlatlar nasip etsn

a.s canım benim nasılsın
amin inşallah canım Rabbim dualarımızı kabul etsin bize de tez zamanda evlat sahibi olmayı nasip etsin

Back
X