- Konu Sahibi haticemavi
- #12.401
vawww siz aşmışsınız olayıbize de günaşırı dediler hep ama ben iğne vuruldum ya dinlemeyip 2 gün üstüste birlikte olduk iğne günü ve sonraki gün şeklinde öyle tuttu işte
bu arada meleeek seninle haftalarımız aynı çizelgende 10+1 yazıyor benim bugün 10 hafta 4 günlük oldu, nasıl gidiyorbenim şimdiden karnım büyümeye başladı çok ilginç daha erken ama zayıf olduğum için öyle birden çıktı galiba, bol giyinmeye başladım, 10+2 de usg miz vardı bebiş kıpır kıpır oynuyordu çok tatlııı eli kolu vücudu hiç durmadı çok hoşuma gitti, 2 hafta sonra 2 li test ve usg var yine.. 14 haftalık gibi cinsiyet belli olur dedi dr um..
kızlaaaarr Allah ım hepinize yaşatsın bu duyguları bebişlerimizle bulışma düzenleyelim sonra, hatice, serfik, rose, yokh, unuttuğum kimse varsa özür şimdiden hepinize en kısa zamanda bebişler gelsin inşalllaaaahhhhh.... ben çok beklediğim için bekleyenleri çok iyi anlıyorum ve dua ediyorumöpüyorum hepiniziii
hilacim iyi olduğuna sevindim canım, bebişte iyi maşallah demek çok çalıştınız siz de hediyenizi de aldınız, cinsiyetini bizde merak ediyoruz biran önce belli olsun:):)
bu arada karnıı saklama şöyle gerine gerine yürü valla göbişler çıksın meydana:):) kendine iyi bak canım arada gel özletme
merhaba kızlar.....ay hepınızı cok ozledım ben yaaaa bı turlu gıremıyorum cunku yenı evımızde baglantı problemımz hala devam edıyo ttnet ten gelıcekler sozde sınır oldum arasıra tesadufen baglanıyo 10sn sonra kopuyo felan ........ ısyanlanlardayım anlayacagınız!!!!
sımdı de arkadasıma geldım ıkı dakıka gırıp yazaym dedım hazır netı bulmusken:) hepınızı opuyorum canlarım kalbım sızınle en yakın zamanda bulusmak dılegıyle benı ozleyın fıstıklar![]()
roseeee hoşgeldin kuzummm özledim seni iyisin hissediyorum:):) ttnete söyle çabuk bağlasın bol bol sohbet edelim yaaa , iyi bak kendine aramıza bekliyoruz kısa sürede:):)
selammm kızlarrrrr hber vermek istedim benim kırmızılarrrr cumartesi geldilerrrrr![]()
olsun canım yaaa bir daha ki aya inş hayırlısı diyelim