- Konu Sahibi haticemavi
- #13.421
saoln canlarim sizlerin varligini bilmek bana resmen guc veriyo binlerce km otede bile olsak size yazinca nasil rahatliyorum anlatamam haklisin serpilcim her ser de bi hayir vardir ama zor olcak be guzelim useniyorum artik bi daha topla bdaha yerlestr onu gectim nereye yollicaklar bakalim iyice nefret ettim su bankaciliktan ya hic stresi bitmiyo..... Evlemeden once hic bole bilmezdim ben bu isi... Nyse basa gelen cekilcek artik napalim..
Kirk yilda bi net bagldi kizlar ama uzgunum tel geldi acil cikmam gerek hepnizi opuyorum simdilik bnden haberler boyle hepinize dkendnize dikkat edin giremezsem anlayin ki baglantim bozuk hepnizi opuyorum fistiklar bana dua edin bye byeee![]()
canım iyi bak kendine üzme kendini herşeyin hayırlısı bekliyoruz seni özletme öpüyorum çok dualarım seninle

rose herşeyde bi hayır vardır tatlım sıkma canını tayin işleriyle. Sizin için herşeyin en güzeli olur inş.
Hülya çok geçmiş olsun cnm. Aman bidaha gelmesin o grip denen lanet bnde neler çektim ya hamileliğimin başından beri 4kere grip oldum. Bişide yapamıyosun. ıhlamur kasları gevşettiği için fazla içme demiştir doktor. ılık ballı su iç cnm oda rahatlatıyo insanı. Bn öksürükten ve burun tıkanıklığından viks sayesnde kurtuldum. Yatmadan önce ayaklarımın altına viks sürdüm çorap giyip yattım rahatlattı beni. Bu arada tosunumuza maşllhhh. Hep güzel haberlerini alırız inş![]()
Az önce kuzenimle görüştüm kızlar bebeğimzin değeri yine yükselmiş tekrar ışına koymuşlar bugnde çıkartmıcaklarmış3 gndür hastanede paşamız ya. Allah şifa versn. çok zor bir anne için.
ayyy allah şifa versin canım yaa minnacık daha birn önce iyileşir inş.