• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Benim de Meleğim Olsun Diyenler Buraya

Burdayız canım burda anma şunun adını artık sinirlerimiz bozuluyor:47:

Bencede tatlım anmaya gerek yok artık.

Almanya'da olduğu da meçhulki bu şahsın, daha ne yalan dolanlar var acaba. artık ne zıkkımsa ne hali varsa görsün.
Sakin ol canım bebişini düşünnnnnnnnnn:66:
Nası motive ediyorum ama :1:
Ee nasıl gidiyo? Biz ağustos çalışmalarına dün akşam itibariyle başladık hadi hayırlısı :)
Siz artık batları bekliyorsunuz değil mi, allah sabırlar versin
:74:

SABRI ARTIK DEDLİLİĞE VURDUM BEN VALLA YAPACAK BİŞİ YOK ŞAFAK 6 :92:

hoşgeldin canım aldık bile geçmiş olsun bat tarihlerimiz aynı inşallah gelmicem o kırmızı gil ailesi :36:

benim de aynı canım gelmesin o kırmızlar bana gelecek ama size gelmesin bari:(

oyyy sevdiğime takılırım ben bebeim ama sevdiğimden:16:

öptüm o zaman :54: bide sarılıyım :70:

ayy inşallah ayrılırsın çok bile durdun ne bu bee herkes ailesini bilsin hayatını yaşasınn allam yaa:19:

yaaaa dimii ahh ah kardeş tatlı oldukları kadar yaramaz olmasalar:emir_bebek:

hoşgeldin canım :3:
üzüldüm bebeğin için ama malesef bazen böyle durumlar yaşanıyor umalımda bir daha olmasın..inşallah bu ay dileğin olur:71:

Bencede tatlım anmaya gerek yok artık.[B][/B]

sormaa ne haldeyim...sormaa kederdeyim....sormaa nöbetlerdeyim başım dumannn:24:
yok yaaa gidip almanyayı karış karış arayıp şu IP nin olduğu adresi bulup şu şahsı bir güzell dövsemm yineede hırsımı alamıcam:4::57::41:

Almanya'da olduğu da meçhulki bu şahsın, daha ne yalan dolanlar var acaba. artık ne zıkkımsa ne hali varsa görsün.
Ee nasıl gidiyo? Biz ağustos çalışmalarına dün akşam itibariyle başladık hadi hayırlısı :)
:74:[/QUOTE

bekliyoruz canım , senin için de hayılrısı olsun]

Bencede tatlım anmaya gerek yok artık.[B][/B]

sormaa ne haldeyim...sormaa kederdeyim....sormaa nöbetlerdeyim başım dumannn:24:
yok yaaa gidip almanyayı karış karış arayıp şu IP nin olduğu adresi bulup şu şahsı bir güzell dövsemm yineede hırsımı alamıcam:4::57::41:

:74:

hamileyimde haberimmi yok aşkolsun sana kısss hamile olduğumu bana nie sölemion sen bakiimm:27:

kızlar sancım var çokk fenayım kıvrandırıor

geçmiş olsun canım yerleşirken olabilir öyle ağrı, inşallah başka bir sorun yoktur.. tansell arkadaşımız hoşgeldin sen de Allah senin de yüzünü güldürsün inşallah bizlerle birlikte, biliyorum ben uğurlu gelecek burası.. hamile haberlerimizi yazıcaz, belki bu ay belki diğer aylarda ama illa ki olacak Allah ın izniyle...

Allah ım ben de bebiş istiyorum , yerleşirken sancılar içinde olayım , hissettirsin bana kendini kilolar alıyım 20 şer 20 şer hiç umrumda değil yeter ki bebişim cennetin en güzel yerinden mis kokularıyla gelsin bana, bütün sıkıntıları çekmeye razıyım:emir_bebek:

kızlar ben geldim yemek yeyip patlıyorum içinde bebiş olmayan koca bir göbek sahibi oldum:49: ne deyim inş. içi yemek değil bebekle de dolar:9:

Back
X