- Konu Sahibi haticemavi
- #1.081
Aman canım iyi olun da sen de bebişinde, onlar için herşeyi gık demeden nasılda çekiyoruz değil mi :)
Haftasonu benimde güzeldi, ailemle bol vakit geçirdim, yımırtladığım gün sudan sebeplerle benimle küsen kocamı attım bi kenara bende, hııııııııh :))
Günaydın canım, iyiyizzz sen nasılsınnn..?
Maşallah canım, bebişcik annesini yokluyor anlaşılan bakalım ne kadar sabırlısın diye :)
Nasıl yani canım ben anlamadım ben bu durumu, adetten 2 gün sonra yumurtlamaya başlıyosun ve doktor bundan 1 hafta sonramı çalış diyor sana, e bitmiyormu yumurtlama o zaman. Hemde adet hemen bittiği gibi başlıyor mu ki bu yumurtlama, ay ben hiç niye anlamıyorum bu konuyu yaa,
En iyisi kendimi şöyle açıkça yazayım bileniniz varsa yorumlar belki :))
Ben Temmuz 21'inde regl oldum, 27'sinde bitti, 27-29-30 temmuz ve 1 Ağustos ilişki oldu, yumurtlamam 2-3'ü gösteriyordu, o günlerde kocamla kavga ettik çalışamadık o yüzden ihtimalim nedir sizce![]()
spermler 48-72 saate kadar canlı kalabiliyorlar. yumurtlama tarihinden 1-2 gün önce ilişkiye girdiysen gebe kalma ihtimali var, hatta bu şekilde kız olma ihtimali fazla, yumurtlamadan önce hiç iilişkiye girmeyip tam o günü tutturursan erkek olma olasılığını arttırıyorsun bilimsel bir gerçek. kromozomlarla ilgili. tabi hepsi olasılık sonuçta Allah ın istediği oluyor. mesela benim en son dün çalışma oldu döndüm şimdi , başka olamayacak. o yüzden bugün yarın yumurtlarsam umudum olacak yoksa artık başka bahara diyeceğim.