• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Benim de Meleğim Olsun Diyenler Buraya

sevgili canlarım , şimdik bana bişeyler oluyor psikolojikte olabilir normal değilim zaten:8::1:
karnımda sızılar var , altıma kaçırcam sankim , göğüslerime arada bir ağrı giriyor am daha çok erken son 13 gün

sevgili canlarım , şimdik bana bişeyler oluyor psikolojikte olabilir normal değilim zaten:8::1:
karnımda sızılar var , altıma kaçırcam sankim , göğüslerime arada bir ağrı giriyor am daha çok erken son 13 gün

yımırtaların çatlıyor ayoll sızlamaların batlamarın normal yawrum ama düşünme onları düşünmek yasakkkkk :23:

sımcık soyluyorum soyle anlatayım ben bı ıkıkere duydum nekadar dogru nekadar yalan bılmıyrum dıyelım gebe kaldın tabı daha erken ve haberın yok soylede ogrene bılırmısın dıyelım ılıskıye gırdın esın ıcıne bosaldı eger o spermler eskısınden oldugundan daha az gerı gelırse hamıle oluyormusun hatta soyle dıyım cok az gerı akarmıs spermler ıns anlat bılmısımdır edeplıce :17::17::17::17::17::17::17::17:

eğer test pozitif çıkarsa benim tam tersi oldu

hamilesin hamilesinizzzz galibaaaaaaaaaaaaaa:49::49::49::49::62::62::62::62::62::66::66::66:

inşallah hayatım :77:

merhaba kızlar benimde bi sorum var banada yardım edermısınız??

pazartesi günü 2 aydır regli olamamla ilgili dr a gittim..alttan muayne oldum bi kaç test vs..dr ultrasonda 1 yumurtamın çok büyüdüğünü fakat çatlayamadığını söledi fakat eğer yeni bi gebelik varsa görünmes test yapalım dedi.
beta hcg <2 cıktı.
2gün sora tekrarla bakalım nolucak dedi.ve ben dün testi tekrarladım ve sonuc <12.75 cıktı..
şimdi benim içimi rahatlatacak bişeyler söleyebilirmisiniz
göğüslerimin yanları acıyo ara sıra adet olucakmısım gibime geliyo ve ara sırada kasıklarım ağrıyo şimdi bide akıntı başladı.ne diyosunuz???

bi kaç gün daha baktır inşallah hamilesindir:71:

ovulasyon sendromu bende de olur yımırtlıyosun

kızlar cıkıcaktım ama mfalcon 3te sonuc bellı olacakmıs ama hazırlandımda sımdı ben cıkayım ıns geldıgımde ıyı haberler duyarım optum

kızlar yaa bir yanım çok mutlu bir yanım telaşlı inşallah sizin de hayırlısıyla eylülde peşpeşe haberlerinizi alırız:52:

Back
X