Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
uygulamadan kastiniz galiba direkt ana ekraninizda olsun istiyorsunuz, eger apple kullaniciysaniz sayfanin alt kisminda kitap işaretinin solunda bulunan sekmeye basarsaniz orda secenek var ana ekrana ekle diye ordan sayfayi ana erkana ekleyebilirsinizKızlar merhaba yeni üye oldum , daha öncesinde hesabım vardi silindi yeni açtım bu yüzden rahat olun kadınım yaniama ben sürekli google girip giriş yapmaktan sıkıldım nasıl uygulama haline getirip ana sayfaya yüklerim bu siteyi bilen varsa yardımcı olursa sevinirim lütfen????
Ayy bende sitenin uygulamasının olmasını o kdr istiyorum ki. İndirip diğer uygulamalar gibi kullanması çok güzel olur ama malesef o şekilde değil şuanKızlar merhaba yeni üye oldum , daha öncesinde hesabım vardi silindi yeni açtım bu yüzden rahat olun kadınım yaniama ben sürekli google girip giriş yapmaktan sıkıldım nasıl uygulama haline getirip ana sayfaya yüklerim bu siteyi bilen varsa yardımcı olursa sevinirim lütfen????
Ekranda kullanabılırsınız ama kısayol oluşturup .Ayy bende sitenin uygulamasının olmasını o kdr istiyorum ki. İndirip diğer uygulamalar gibi kullanması çok güzel olur ama malesef o şekilde değil şuan
Aa bunu bilmiyordum çok teşekkürler.Ekranda kullanabılırsınız ama kısayol oluşturup .
Uygulama var. Ben de unuttum nasıl oldugumu ama yükleniyor sadece play storeda yokAyy bende sitenin uygulamasının olmasını o kdr istiyorum ki. İndirip diğer uygulamalar gibi kullanması çok güzel olur ama malesef o şekilde değil şuan
Rica ederim çok kişi sanırım bilmiyorYorumunuzu görünce ben de şimdi yükledim.Teşekkür ederim..![]()
Aynen ben de çok istiyordum kısa yoldan giriş yapmayı ama uygulaması yok diye biliyordum.:)Rica ederim çok kişi sanırım bilmiyor![]()
iPhone kullanıyorum , ya deneyeyim İnşallah yapabilirimuygulamadan kastiniz galiba direkt ana ekraninizda olsun istiyorsunuz, eger apple kullaniciysaniz sayfanin alt kisminda kitap işaretinin solunda bulunan sekmeye basarsaniz orda secenek var ana ekrana ekle diye ordan sayfayi ana erkana ekleyebilirsinizandroid icin bilmiyorum maalesef
![]()
iPhone kullanıyorum , ya deneyeyim İnşallah yapabilirimuygulamadan kastiniz galiba direkt ana ekraninizda olsun istiyorsunuz, eger apple kullaniciysaniz sayfanin alt kisminda kitap işaretinin solunda bulunan sekmeye basarsaniz orda secenek var ana ekrana ekle diye ordan sayfayi ana erkana ekleyebilirsinizandroid icin bilmiyorum maalesef
![]()
Şöyle ki internet sekmesi açıkken sağ üst e tıklayın ana ekrana yükleye basın daha sonra karşınıza cıkan ilk secenek indirme seceneği olacak. Sonrasnda da uygulamayı yükle seçin ve yukleniyor. Kısayol olarak da degl C crsn
çok teşekkür ederimYorumunuzu görünce ben de şimdi yükledim.Teşekkür ederim..![]()
deneyeyim