- Konu Sahibi haticemavi
- #2.741
selam kızlar nasılsınızz
istbullll nasılsın canım seni merak ettim çok
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
selam kızlar nasılsınızz
Beni kimse özlememiş![]()
ben özledim amaaaa
Bu arada çok mutluyum kızlar, kocişle 8 senemiz doldu bugün , çiçek göndermiş bana , mutluyum mutluyum mutluyum![]()
Beni kimse özlememiş![]()
Süperrr.... Bereber mutlu uzun senelere canım
oyyyy olur mu kuzummmmSen neler yaptın bakalım haftasonunda daha doğrusu pazar günü
![]()
sorma valla dün oldüm resmen temizlik yaptım her yerim ağrıyor
ben yeni katıldım kulübe
ben ve eşim 1 yıllık evliyiz son 3 aydır bebişimiz olsun diye uğraşıyoruz daha bi ses gelmedi kendilerinden canı isteyince gelecek galiba napalım mutlu olsun da
herkese hayırlı bebişler![]()
beni kimse özlememiş![]()
ben yeni katıldım kulübe
ben ve eşim 1 yıllık evliyiz son 3 aydır bebişimiz olsun diye uğraşıyoruz daha bi ses gelmedi kendilerinden canı isteyince gelecek galiba napalım mutlu olsun da
ben yeni katıldım kulübe
ben yeni katıldım kulübe
canım bende aynı senin gibiyim, 1 yıllık evliyim ve şimdi bebiş istiyoruz. Kendini ağırdan satıyor bebiş, hemen gelmiyorbakalım ne zaman teşrif ederlerse....