- Konu Sahibi haticemavi
- #8.521
ben 2 yıldır istiyordum klomen ve pregnyl kullandık bu ay hemen bebiş geldi Allah a şükür darısı başına :)
arkadaşlar hepinizi çok seviyorum çok teşekkür ederim şu an 4 haftalığız tam daha çok erken hcg güzel artıyor, sanırım 1 hafta sonra falan transvaginal usg de kese görülür, evde nete giremiyorum pek, eşim kızıyor bebeğe radyasyon falan diyeo da garibim geçen seneki kimyasal olayından sonra sevinemedi bile çok tedirgin ama ben hissediyorum herşey yolunda gidecek, hepinize çok dua ediyorum kendinize iyi bakın, serfik kendini sıkıntıya sokmak hiçbirşeyi kolaylaştırmıyor psikiyatriye git mutlaka belki bu depresif halin geçince kendiliğinden kalacaksın hem ne kadardır uğraşıyorsun sanki bak 2 yıl bekledim ben aaaa, kaç tane antidepresan başladıktan sonra gebe kalan kimse tanıyorum ben, stres büyük engel....
bu ay sakin olmaya çalışıyorum canım eğer atlatamazsam doktora gideceğim , bu ayı da böyle geçirelim bakalım içimden bir ses sanki hamile kalacağımı söylüyor bana hayırlısı bakalım ama dediğin doğru depresif halim geçince bebeğim gelecek bu ay buna çok dikkat ediyorum sakin olmam lazım, yiğenime iyi bak zaten bekletti totosuna vurcaz onun :):)