merhaba kizlar..
size gec kalmis bir merhaba verdigimin farkindayim..
sitem etmissiniz endiselenmissiniz benim icin hepinizden ALLAH razi olsun yazdiklarimi okuyunca ne kadar gecerli bir mazeretim olduguna inanacaginizdan eminim kusmeyin bana kizmayin nolur cok zor gunler gecirdim ve hala geciriyorum... nerden baslayip ne yazmaliyim bilmiyorum sadece 1 hafta benimle kalan melegim beni cok fena bozguna ugratti..

acinin en dibinden sesleniyorum simdi size..girip ciktigim oldu bunu fark etmissinz ve msj yazmissiniz inanin yazicak cesaretim yoktu kendime bile itiraf edemedim kendim bile kabullenemedim yasadiklarimi kimseleri gormek istemedim aynalara bakamadim hayata kustum..ustelik girip ciktigim sayfalar hep dusuk,kurtaj,ilk bebegi olenler...ve bunun gibi insanin icini okudukca kiyim kiyim parcalayan sayfalardi nerden bilebilirdim bi gun onlari okumak zorunda kalicagimi..iste boyle..SU AN SIZE BUNLARI IKI GOZUM IKI CESME YAZIYORUM HALA KENDIME GELMIS DEGILIM BEBEGIMI ANIDEN ALDILAR KOPARDILAR BENDEN O KADAR ANI OLDU KI KONTROLE GITTIM VE KENDIMI KURTAJ MASASINDA BULDUM..COK FENAYDI COOOKK YAZDIKCA TEKRAR YASIYORUM SANKI BEBEGIM GELISIMINI TAMAMLAYAMAMIS GELISMEMIS CANSIZ BI VAZIYETTE TASIYIP DURMUSUM ONU GUNLERCE.. NASIL BI SINAV NASIL BIR IMTIHAN VERDIGIMI ANLATAMAM SIZLERE DAHA FAZLA SEY YAZMAK ISTERDIM AMA INANIN GUCUM CEKILDI SANKI KENDIMI COK GUCSUZ HISSEDIYORUM DEPRESYONA GIRMEMEK ICIN DUYGULARIMA DIRENIYORUM SIZDEN SADECE DUALARINIZI ISTIYORUM BANA DUANIZI YOLLAYIN YETER NE ZAMAN NORMALE DONER YASADIKLARIMI SINDIRIRIM BILMIYORUM O ZAMANA KADAR KENDINIZE COK IYI BAKIN VE HER NE OLURSA OLSUN ISTEDIGINIZ SEYI KORU KORUNE TUTTURMAK YERINE HER ZAMAN HAYRLISINI ISTEYIN SIZI COK SEVIYORUM KESKE IMKAN OLSAYDI DA OMZUNUZA SARILIP BAGIRA BAGIRA AGLAYABILSEYDIM...............
HOSCAKALIN BENI UNUTMAYIN OLUR MU