• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Benim de Meleğim Olsun Diyenler Buraya

:60:
İyyykiii doğğğğğğğğğğdunnnnnnnnnnnnnn Selmaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, doğum günün kutlu olsun
Canım iyiki doğmuşsun yaaa iyiki de doğuracaksın hayırlısıyla :)
Kusmuklara gelince onlar kaderimiz artık yapacak bişi yok böyle de geçer doğum günü..

cnm yokh teskkekur ederım dogum gunum gelmıs neyıme bayram gelcek neyıme :27:
hep beraber guzel gunlere ıns cnm benım :52:

kızlar ben size yanlış söyledim galiba bu ay sonu çıkıyorumm :) daha çıkmadım ama bizde enerji katalım topiğe o zaman bz artık hiç durmuyoruz yermizde durmadan oynuyorum dönmelerini hep hissediyorum :32::32:

hoşbulduk tatlım serpilede söyledim bu ay sonu çıkıyorum inş ondan sonra hep izinliyizzzzzz :52::52:

MAŞALLAHH OĞLUŞUNADA SANADA. en güzeli erkeknden çıkmak valla artık iyice yorulduğumu hissediyorum bende ama pes etmicem çalışcam bi sorun çıkmazsa burdan doğuma giderim artık:D

Bugün benim doğum günüm
hem kusmuklu hem mutluyum
bir koltuk tepesi üstünde bebeğimin doğmasını bekliyorum :37:

iyiki doğmuşsun selmaa.. bebeğinle eşinle sağlıklı nice mutlu doğumgünü kutlarsın inş.
kusmuklarla doğumgününü kutluyo bebeğin. maşallahh az kaldı biraz daha sabır gececek bunlarda ama ne güzel bak bebeğin sağlıklı ve senin alt üst ediyo:D

iyiki doğmuşsun selmaa.. bebeğinle eşinle sağlıklı nice mutlu doğumgünü kutlarsın inş.
kusmuklarla doğumgününü kutluyo bebeğin. maşallahh az kaldı biraz daha sabır gececek bunlarda ama ne güzel bak bebeğin sağlıklı ve senin alt üst ediyo:D[/QUOTE]

tsk ederım esmacım dunden berı bebısle kavga edıyorum bak uslu dur daha sımdıden uzme anneyı dıyorum booogg cıkarıyorum
benımkı hıc soz dınlemıyor sımdıden napcaz bılmem bu velet ıle bız :1:

$images.webp

afiyet olsun

kusmuklarla doğumgününü kutluyo bebeğin. maşallahh az kaldı biraz daha sabır gececek bunlarda ama ne güzel bak bebeğin sağlıklı ve senin alt üst ediyo:D

tsk ederım esmacım dunden berı bebısle kavga edıyorum bak uslu dur daha sımdıden uzme anneyı dıyorum booogg cıkarıyorum
benımkı hıc soz dınlemıyor sımdıden napcaz bılmem bu velet ıle bız :1:[/QUOTE]

söz dinlemesin şimdilerde boşverrr ilerde anasının kuzusu olur. hayırlı evlat olur inş. böğlemeler olmasa dhaa kötü hissediyosun kendini hep acaba diyosun. şükür bebeğim benmle beni böğürtüyo diodum ama bisüre sonra tak ediyoda yinede insanı mutlu ediyo.
bnmde geri gelecekler die korkuyom akşam ve sabah biraz böğürdüm ama çok deil :52:

bu arada zuhall resmini gördüm bayıldım maşallah sana ve bebeğine kocaman olmuşsunuz çokk tatlı görünüyordunuz. burayada ekle bi resim görsün kızlar güzel annenin güzl göbeeni:D ..:nazar::nazar:

ama bu harıka olmus yaaa
aglarım bak sımdı tsk ederım ılk goz agrım benım bayıldm cok tatlı hedıyen :54:

benımkı hıc soz dınlemıyor sımdıden napcaz bılmem bu velet ıle bız :1:

söz dinlemesin şimdilerde boşverrr ilerde anasının kuzusu olur. hayırlı evlat olur inş. böğlemeler olmasa dhaa kötü hissediyosun kendini hep acaba diyosun. şükür bebeğim benmle beni böğürtüyo diodum ama bisüre sonra tak ediyoda yinede insanı mutlu ediyo.
bnmde geri gelecekler die korkuyom akşam ve sabah biraz böğürdüm ama çok deil :52:

bu arada zuhall resmini gördüm bayıldım maşallah sana ve bebeğine kocaman olmuşsunuz çokk tatlı görünüyordunuz. burayada ekle bi resim görsün kızlar güzel annenin güzl göbeeni:D ..:nazar::nazar:[/QUOTE]

zuzuuuu kocaman olmuş yaa göbiş maşallah sana:nazar::nazar::nazar:

Back
X