- Konu Sahibi haticemavi
- #9.381
kızlar karar verdim
bayramda kesilen bir ineğin rahimini alıp kendime monte etçemmm
belki ozaman hamile kalırım benimki bi işe yaramıyor zatennn
ineğin ki büyük gelir sen en iyisi keçi yada koyununki al
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar karar verdim
sende bendensin canım görünürde bir problem yok ama bebekte yok..
ben haziranda çalışmalara bşladım canım 2 senelik evliyim bekliyorum sabırla
Allah iyiliğini versin , öyle konuşma yaaa Allah ın gücüne gider bak
yok canım isyan etmek için değil sözlerimben haziranda çalışmalara bşladım canım 2 senelik evliyim bekliyorum sabırla
Allah iyiliğini versin , öyle konuşma yaaa Allah ın gücüne gider bak

aynen öyle canım ama bana ne bir klomen ne çatlatma ignesi hiç bişe vermediler malum doktorlarımız işlerine karışılmasından hoşlanmıyo kızıyolar söyleyemiyorumda terslicek diye ama hiç ilaç kullanmadım 2 ay yumurta takibi yaptı okadar bekle bekle 2 yıldır doktora gidiyorum heralde 1 yılını bekletti
sayfadamı sorun var benim nettemi çözemedim son 2 ayfayı göremiyorum
aslında vermesi gerekiyor görünürde bir problemi olmayan herkese doktorlar bu tedaviyi uyguluyor hem hem bu tedavi uygulanmadan aşılamaya geçildiğini ilk senin doktorundan duyuyorum...bence doktor değiştirmelisin
senin daha çok erken eminim olur...inanıyorum olacak..
yok canım isyan etmek için değil sözlerim
ama dalga geçmezssemde ağr gelecek napiiim
espiriyorum şurda yaniiii
sıyırıyoruz hep beraber ooh oh oh sıyırıyoruz oh oh

evet bende aynı seyi düşünüyorum kayseride çokta tutulan bi doktor ama vermedi yada hamilelerle ilgilenmekten beni başından saldı bi prof. gitmek istiyorum aslında bütçemyi ayarlayıp malüm epey pahalı ama ne bileyim belki kaçırdıkları bi ayrıntı vardır.olan bi problemle başetmek kolay yogunlaşırsın olur yada olmaz ama nedeni bellidir. sebep yokken elin kolun baglı bi arkadaşım vardı kız neler neler denedi en son tüp bebek yaptırdı sonuç negatif geçenlerde bi prof. gitmiş kızda triroit çıkmış ilaç vermiş hamile kalana kadar kullan demiş bunlarıda duyunca insan kesin var bişeyim ama bulamıyolar tarzında düşünüyo :S
Bir Trakyalıdan Aşk Mektubu . . . :))
Nufut Gözlü Sevgilim Asibe, Te büle akşam oldu mu epten akılcımı alır, gözümü göğnümü bir oş edersin beyav... Abe Allah belacımı versin seni çok severim. Yatmaz mıyım yatacıma abe bi direm uyku girmez güzlerime.. Dünerim şu tarafa dünerim bu tarafa ep gene silinmez ayalin beya.
Ekmekten sudan kesildim artıkın. Tarlada elim çapa tutamaz, kaavede desen ne bi laf ederim ne de kiyaat oynarım. Üldürdün beni beyaa... Düşün bobam düşün.. Amet Aganın sıpası gibi önüme baka baka solurum.
Akşamları sizin maallede sülerim "Yarim sende vifa yokmu" şarkısını. Duyarsın elbet. Ölmüş nenem bile dinner. "Anlarım kızanım seni anlarım ama unda u boba varkene vermez sana asibeyi" der ep.. İşte u zaman çeltik tarlasına döner gözlerim. Epten gene vıcık vıcık olur aalamaktan... Şu boban olcak kapçık aazlıyı yola getiremez misin beyaa.. Aşıklık çekeriz bilirsin işte. Eriye eriye gündöndü sapına döndük anacını satımının.
Agana da süle düümesin artıkın beni. Sankim u iç aşık ulmamış. Düver Alla düver, sırtım gırnatacı Asan gibi kapkara oldu beyaa...
Takarım sana cumuriyet altını, alırım uzun tüülü mantu, cazlı düün bilem yaparım taa ne olsun beyaa... Süle anana akşama çıtlatsın bunları bobana. Yosa atar em vallahi em billahi damarları beynimin. Buzmayasın adamın aklını.
Yarın gece Alil'le Üsiin'i alırım yanıma, atarım seni Ismayıl'ın arabaya undan sonra bulsunlar bakalım bulabilceklemi...
Te ben adama bu kadan süülerim başkacanada bişey sülemem...
Seni er şeyden çok seven sevgilin; Yolsuzların Kara Mümin.
çok güldüm kızlar...:) okuması zor oldu
yaklaşık 2 senedir canım..ama öyle dört dörtlük çalışmalarda da bulunamıyoruz..eşimin iş yoğunluğu sayesindearkadaşlar sizin ne kadar oldu bebek düşünmeye başlayalı

Topiğin delisi noluceeekkkızlar karar verdim
 inşallah en kısa sürede kavuşursun sıpana:)
inşallah en kısa sürede kavuşursun sıpana:)ahanda bi deli dahaineğin ki büyük gelir sen en iyisi keçi yada koyununki al

herkes hamile kalıcam desin..elele tutuşak
herkes hamile kalıcam desin..elele tutuşak
evet daha yeniyim ama şu 5 ay içinde etrafımda o kadar çok hamile kalan oldu ki ilk denemede psikolojim çok kötüydü ,
stresten hasta oldum kızlar hep dövdü beni burada hep:):) ama bu ay çok iyi bir şekilde toparladım kendimi
bu ay çok çok sıkı çalışıyoruz çok yorgunum ama inş verimini alacağım bu ay çok dua ediyorum yumurtlama dönemindeyim sanırım çatlama
aşamasına geldik hayırlısı ile de döllenir inş..böyle işte canım Rabbim isteyen herkese versin bekletmeden....
haklısın canım dalgaya vurmazsak kafayı sıyırırız boşver en güzelini yapıyorsun, haydennn göbeğe
evet bende aynı seyi düşünüyorum kayseride çokta tutulan bi doktor ama vermedi yada hamilelerle ilgilenmekten beni başından saldı bi prof. gitmek istiyorum aslında bütçemyi ayarlayıp malüm epey pahalı ama ne bileyim belki kaçırdıkları bi ayrıntı vardır.olan bi problemle başetmek kolay yogunlaşırsın olur yada olmaz ama nedeni bellidir. sebep yokken elin kolun baglı bi arkadaşım vardı kız neler neler denedi en son tüp bebek yaptırdı sonuç negatif geçenlerde bi prof. gitmiş kızda triroit çıkmış ilaç vermiş hamile kalana kadar kullan demiş bunlarıda duyunca insan kesin var bişeyim ama bulamıyolar tarzında düşünüyo :S
seni çok iyi anlıyorum bebek düşündüğümüz ilk aylarda her ay olmadıkça kafayı yiyordum resmen ağlaya ağlaya gözlerimde yaş kalmadı etraftan gelen sözlerde çok etkiledi beni inan yani bunu çeken anlar kimse değil çok iyi anlıyorum rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın...bu ay hayırlısı ile olur inş...
canım bence de doktorunu değiştir ama bence bu troitler falan da bahane veren Rabbim veriyor , bir örnek veriyim size kuzenin karısı daha genç troit kanseriydi ameiyat oldu tedavi gördü , hiç bebek fikri yoktu aklında , daha sonra çikolata kisti çıktı ilthaplanma falan sürekli doktor senin çocuğun olmaz istersen denemelere başla dedi, veee ne oldu nasıl olsa olmaz rahatlığı ile bir kere yapma ile hamile kaldı ve doğuracak , bir örnek daha vereyim bir arkadaşım anlattı doktor arkadaşı 10 sene tüp bebek denemiş ve hiçbiri tutmamış, sonunda pes etmişler sadece yaptıkları adetin 11.günü ile 18. günü arası günaşırı da değil hergün çalışmışlar ve hiç kalkmamış sabaha kadar ve şuan hamile, Rabbim istesin yeter ki kızlar daha ne diyim
sana katılıyorum canım rabbim yeter ki ol desin olmıcak şey yok ben hsg çektirirken annem kapıda bekliyormuş yanında kadın konuşmuş bütün tedavileri denemiş kadın tüp bebek dahil bakmış olmuyo en sonunda bırakmış sonra kendiliğinden hamile kalmış.
dogru kesinlikle katılıyorum ama işte napıcamı şaşırdıgımdan kafamla konuş konuş bu kulpları takıyorum bu ay adette sapıttı 8 ekimde olmuştum 28 ekimde tekrar oldum regl olmama ragmen test yaptım bu konuda ciddi anlamda psikolojik rahatsızlık yaşanlar varmı psikolojimin bozuldugunu hissediyorumsana katılıyorum canım rabbim yeter ki ol desin olmıcak şey yok ben hsg çektirirken annem kapıda bekliyormuş yanında kadın konuşmuş bütün tedavileri denemiş kadın tüp bebek dahil bakmış olmuyo en sonunda bırakmış sonra kendiliğinden hamile kalmış.

dua her kapıyı açar canım Rabbim sağlıklısını versin hayırlısını versin hep böyle dua ediyorum vermiyor ki bi bildiği var dimi
dogru kesinlikle katılıyorum ama işte napıcamı şaşırdıgımdan kafamla konuş konuş bu kulpları takıyorum bu ay adette sapıttı 8 ekimde olmuştum 28 ekimde tekrar oldum regl olmama ragmen test yaptım bu konuda ciddi anlamda psikolojik rahatsızlık yaşanlar varmı psikolojimin bozuldugunu hissediyorum