• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Benim de Meleğim Olsun Diyenler Buraya

valla temiz bi sopaya hayır demem :22:
benimkiler beynimden ayrı takıldığı için pozitif enerji falan işe yaramıyo:51:
+,+,+,+, matematik derslerine toplama işareti olarak hizmet veririm yakında:1:
ama moralim iyi kasmıyorum kenndimi:32::32::32:
iş olacağına varır her zaman:34::34:

moralin iyi olsun kasma kendini. biz burda beynin ve yumurtaların aynı anca çalışmasını sağlıyoruz:)

ne güzel rabbim sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip eder inşallah

amin rabbm sizlerede nasip etsin.

mutlaka yolunda gitmeyen bişeyler var zaten herşey yolunda olsa bebeğimiz olur ama doktorlar bir sebep bulamayınca bekleyin olur diyorlar bakalım bekliyoruz.ama senin doktor değiştirmen lazım çatlatma iğnesi ile çok hamile kalan var.senin doktorunda bir tuhaflık var.

böyle düşünmeyi ya lütfen.... çatlatma iğnesi klomen 1 sene kullandım ben hiç bi halta yaramadı. rabbm zamanını bekletiyo.

ayyy evet başından sonuna kadar okudum valla şivem kaydı be yaww:)

yaklaşık 2 senedir canım..ama öyle dört dörtlük çalışmalarda da bulunamıyoruz..eşimin iş yoğunluğu sayesinde:(

Topiğin delisi noluceeekk:9:inşallah en kısa sürede kavuşursun sıpana:)

ahanda bi deli daha:9:

kızlar ben bu ay Allahın izniyle hamile kalacağıma inanıyorum:)sizde inanın ya belki bu işşin sırrı budur..
hadi totem yapalım aramızda;)herkes hamile kalıcam desin..elele tutuşak;)

dolunay hoşgeldin..... eve işte bu bu ayın 2. hamişi yokmu arttıırannn....

bu arada olmuyo sorun var gibi konuşmaları çizittiriyorum...
serpili vazgeçrdik bu düşüncelerden sizler başladınız. olmuyo kızlar böleee.... olumsuz bişicik yok herşey yolunda tamammı. olmasa bnm olmıcaktı yaaa yapmayın böle.
ben tedaviye ara verdiğimde artık yumurtalık kanseriyim hiç olmıcak kocayıda boşıcam diyodum düşünün halimi. bi gün oturup herşeyi attım kafamdan ilaç şu bu fasa fiso ne varsa doldurdum çöpe sonrada öğrendimki erkekim benmle. sizlerde bu düşüncelerden arının sonra herbişeyi bırakın kenara ee bide sıkı çalışmak lazım bebek için die çalışmayın ama düşünce olmasın aşk meşk olsun düşündüklerinz sonrada gelsn bebişler....

birde biz bebek düşünmeye başladıktan sonra etrafta bir hamile patlaması yaşandıki anlatamam maşallah hepsine rabbim bizlerede verecek :49:

kızlar ben geldimmm.. ne oluo burda bakim esmam bebeşin güle güle giysin cicilerni

bu süpürge olayıda nedir.. yaa kasık kaldırmaya ne demeli:53::53:

oyyyyy bal damlıyo ağzındannn:)canım bende bebişinle sana ve eşine uzun sağlıklı mutluuuu ömürler diliyorum:)

kesinlikle zamanı var ve bunu en iyi Allahım bilir...

bizimde olmaması için görünürde bi sebep yok ama demek ki hayırlsıı beklememizmiş..
Allahım nezaman derse ozaman:)

umarım kavuşmaya :9:az kalmıştır:)

dolunay hoşgeldin..... eve işte bu bu ayın 2. hamişi yokmu arttıırannn....

bu arada olmuyo sorun var gibi konuşmaları çizittiriyorum...
serpili vazgeçrdik bu düşüncelerden sizler başladınız. olmuyo kızlar böleee.... olumsuz bişicik yok herşey yolunda tamammı. olmasa bnm olmıcaktı yaaa yapmayın böle.
ben tedaviye ara verdiğimde artık yumurtalık kanseriyim hiç olmıcak kocayıda boşıcam diyodum düşünün halimi. bi gün oturup herşeyi attım kafamdan ilaç şu bu fasa fiso ne varsa doldurdum çöpe sonrada öğrendimki erkekim benmle. sizlerde bu düşüncelerden arının sonra herbişeyi bırakın kenara ee bide sıkı çalışmak lazım bebek için die çalışmayın ama düşünce olmasın aşk meşk olsun düşündüklerinz sonrada gelsn bebişler....

valla ineğinki yeter anca bana bi kerede 3 tane doğururum olur biter :1::1:
hatta fil olsa daha iyi ama onllarda 21 ayda doğuruyo dayanamam o kadar ben:20::20:

kızlar ben geldimmm.. ne oluo burda bakim esmam bebeşin güle güle giysin cicilerni

bu süpürge olayıda nedir.. yaa kasık kaldırmaya ne demeli:53::53:

hoşgeldin ve teşekkür ederizz:)
daha neler öğrencez bakalım bnde hazineme yeni bilgiler kattığım için mutluyum....

oyyyyy bal damlıyo ağzındannn:)canım bende bebişinle sana ve eşine uzun sağlıklı mutluuuu ömürler diliyorum:)

kesinlikle zamanı var ve bunu en iyi Allahım bilir...

bizimde olmaması için görünürde bi sebep yok ama demek ki hayırlsıı beklememizmiş..
Allahım nezaman derse ozaman:)

umarım kavuşmaya :9:az kalmıştır:)

inşallah cnm hepimiz mutlu ömürler yaşarız bebişlerimzle kocalarımızla.
az kaldı kavuşmayaa meraklanmayın totem yapıoz burda....:)

kızlar dün kocacıma diyomki kızlarla buluşcaz oda hangi kızlar dedi kk dedm sensn kaka o ne dedi. çok güldürdü beni.:52::52: sonrada gidebilirmiyim yok yani gidicem diyosun dedi bnde evet hatta bni sen bırakırsın otobüsle uğraşmam dedim :52: tamam dedi. şimdik biz buluşuoz demi yan çizittirmiyosunuz. 19 kasım demiştik demi hatrlatmalara yazıcam....

Allahımm sen önce şu deliye bi hayırlısıyla acilen bebiş ver :)

yoksa etrafta sağlam hayvancık kalmayacak,kesecek biçecek hepsini:9:

valla ineğinki yeter anca bana bi kerede 3 tane doğururum olur biter :1::1:
hatta fil olsa daha iyi ama onllarda 21 ayda doğuruyo dayanamam o kadar ben:20::20:

Selam kızlar,
Neyse doktor işini de hallettim,
Baktı hiçbi sorun yok aylık birşeymiş geçmiş dedi,
Rahimde bir çizgi gösterdi işte bunu görmem lazımdı bebek buraya yerleşiyor çünkü dedi,
Şuanda rahim yumurtalıklar herşey normalmiş
Anlıycanız durmak yok yola devam dedi :))
Pozitif düşüncemin karşılığını aldım çok şükür,
Şimdi sıra bebekte pozitif düşünceye ve çalışmalara devammmm :1:

ay yok kıs sen kimseye vermezsin bebişini:)

sende benim gibi arızalı birine benziyorsun;)

annem neyse de açıkçası k.valideme bile güvenmem:P

o benim pıtırcığım yaa benden iyi kimse bakamas:)

ahh bi gelsede sıpanın kıçını ısırıcammmm,:emir_bebek:az beklemedik yanii

öööle bedavaya ben ananeyim , babaneyim demek yok işe yarıcaklar :1::1:
6 senedir bekliyolar bi doğurayım bana kalmıcak zaten bebeğimmm:50::50:

Selam kızlar,
Neyse doktor işini de hallettim,
Baktı hiçbi sorun yok aylık birşeymiş geçmiş dedi,
Rahimde bir çizgi gösterdi işte bunu görmem lazımdı bebek buraya yerleşiyor çünkü dedi,
Şuanda rahim yumurtalıklar herşey normalmiş
Anlıycanız durmak yok yola devam dedi :))
Pozitif düşüncemin karşılığını aldım çok şükür,
Şimdi sıra bebekte pozitif düşünceye ve çalışmalara devammmm :1:

haydeee bakem ne güzel bi habr cnm. inşallah bebişde sorunsuz gelr bu ay:D

kızlaaarrr artık hıc takılamıyorum
bu mıgde bulantılarım basa cıkılmaz hale geldı su ıcsem cıkıyor cıldırcam
drum bana dramamine dıe ılac verdı 12 tabletlık oda bıttı esımde eczaneden emedur almıs cunkı kullandıgım ılac recetesız satılamıyormus neyse dr umu aradım emedur kullanayımmmı dıe oda kullan dedı ama acıklamasında peh ıyı seyler yazmıyordu kafam karıstı
gıdıp ılac yazdırcak halım bıle yok ya uyuyorum ya yatıyorum suanda ılac ıctım gozlerım kapanıyor ama daha namaz kılcam bıraz evı derleyıp toparlamam lazım malum bayram ızmırden eltımler gelcek kaynanayla altlı ustlu olmanın cezası ıste
bıde cok sınırlı oldum ve kaynanamdan nefret edıyorum hayatımda gordugum ıkı yuzlu ınsanlardan bırı o 1 hafta evıme sadece yatmaya cıkarım artık eltılerde gelıyor malum burdada uyuz bı eltı var nefret ettıgın ınsanlarla bayram gecırcek olmam benı daha asabı yaptı gozlerımı kapayıp actıgımda bayramın bııtmıs olmasını ıstıyorum :14::14::14::14::14::14::14::14::14::14::14::14::14::14::14::14::14::14::14::14::14::14::14::14::14::14::14::14::14:

ay yok kıs sen kimseye vermezsin bebişini:)

sende benim gibi arızalı birine benziyorsun;)

annem neyse de açıkçası k.valideme bile güvenmem:P

o benim pıtırcığım yaa benden iyi kimse bakamas:)

ahh bi gelsede sıpanın kıçını ısırıcammmm,:emir_bebek:az beklemedik yanii

kimseciklere vermem zaten sevmekten bana kalmıcak demek istedimm
benim kayınanneme de güvenim var annemede
zaten onlara kalmaz bakmak ev hanımıyım ben ihtiyacım yok yanii

drum bana dramamine dıe ılac verdı 12 tabletlık oda bıttı esımde eczaneden emedur almıs cunkı kullandıgım ılac recetesız satılamıyormus neyse dr umu aradım emedur kullanayımmmı dıe oda kullan dedı ama acıklamasında peh ıyı seyler yazmıyordu kafam karıstı
gıdıp ılac yazdırcak halım bıle yok ya uyuyorum ya yatıyorum suanda ılac ıctım gozlerım kapanıyor ama daha namaz kılcam bıraz evı derleyıp toparlamam lazım malum bayram ızmırden eltımler gelcek kaynanayla altlı ustlu olmanın cezası ıste
bıde cok sınırlı oldum ve kaynanamdan nefret edıyorum hayatımda gordugum ıkı yuzlu ınsanlardan bırı o 1 hafta evıme sadece yatmaya cıkarım artık eltılerde gelıyor malum burdada uyuz bı eltı var nefret ettıgın ınsanlarla bayram gecırcek olmam benı daha asabı yaptı gozlerımı kapayıp actıgımda bayramın bııtmıs olmasını ıstıyorum :14::14::14::14::14::14::14::14::14::14::14::14::14::14::14::14::14::14::14::14::14::14::14::14::14::14::14::14::14:

sende benin gibi kaynana sevmeyenlerdensin aslında sorun sevmemek değil kendilerini sevdirmiyorlar. bide aynı binadasınız allah sabrını versin..

ayy ne zorrr
bende 4 gözle bekliyorum bayramı
köye kayın validemlere gideceğim eltimde orda olacak şenlik var:32::32::32:
yarın arefe ben akşam üstüü yolcuyumm köyeee sabırsızlanıyorum gitmeye
çok üzüldüm senin için geçinemeyince çok zor olmalı allah kolaylık versinnn

sende benin gibi kaynana sevmeyenlerdensin aslında sorun sevmemek değil kendilerini sevdirmiyorlar. bide aynı binadasınız allah sabrını versin..

amiiiiiinnnnnn sabır tası olsa catlar onun karsısındaya oda ayrı sınırlenmıycem dıyorum bebegım ıcın sıkcam dısımı dıyorum ama oyle seyler yapıyor yada soyluyorkı bı kasık su da bogg rabbım sen selamete cıkar ve sabrını ver benı bu evden tez zamanda hayırlı bı yere tasınarak kurtar ben bebegımı onun dıbınde onunla buyutmek ıstemıyorum benı cok uzecegını bılıyorum neyyyseee sabır sabır sabır :47:

Back
X