• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Benim de Meleğim Olsun Diyenler Buraya

ben kayra diyorum eşim düşünelim diyo k.peder kendi ismi konulsun istiyo k.valide başka bi esim bulmuş onu söylüyo

siz ne düyorsunuz bakalım kızlar

kayra ismi güzel bence ben hayatta k.pederimn ismini koymam

kız ismi çokda erkeğe isim bulmak biraz daha zor galiba

ben kayra diyorum eşim düşünelim diyo k.peder kendi ismi konulsun istiyo k.valide başka bi esim bulmuş onu söylüyo

kayra güzel isim de kayınpederin ismi nee bu birincisi
kayınvaliden ne isim bulmuş bu ikinci
onlara neymiş bu üçüncüsü:1:

bi dşünelim bakalım bizde maydanoz olalım:60:

kayra allah tarafından gönderilen mucize demek ben öyle biliyorum ve bu ismi çok beğeniyorumm
k.pederinin ismi nee?
benim eşimde babasının adını istiyor birgün oğlumuz olursa 2, isim olarak koyacağız sanırım
sen kendi istediğin ismi koy da yanına eklerler bi tane daha olur biter ama işine karışmak istememmm

allah gönlünce versin canım duru güzel isim benceeee
ayyy ağzım sulanıyoooooooo
bende hamile kalıp kocamla isim için beşik için vs için kavga etmek istiyommmm

ay en güzel tarafıda alışveriş yapmak olsa gerek

geçen baktık ama cinsiyet belli olmayınca alamıosun birşey

ay en güzel tarafıda alışveriş yapmak olsa gerek

geçen baktık ama cinsiyet belli olmayınca alamıosun birşey

canım alışveiş için erken biraz ama bende hamileyken çok almak istedim aldırmadılar iyiki de aldırmamışlar 20. haftada kaybettim bebeğimi eğer eşya almış olsaydım düşünemiyorum bakarr bakar ağlardım 1 çift çorap almıştım hala bakr bakar iç geçiririm
allah vermesin ama herşey bizim için inşallah sağlıkla kucağına alırsın bebeğiniiii

canım alışveiş için erken biraz ama bende hamileyken çok almak istedim aldırmadılar iyiki de aldırmamışlar 20. haftada kaybettim bebeğimi eğer eşya almış olsaydım düşünemiyorum bakarr bakar ağlardım 1 çift çorap almıştım hala bakr bakar iç geçiririm
allah vermesin ama herşey bizim için inşallah sağlıkla kucağına alırsın bebeğiniiii

ay canım üzüldüm ya allah bidaha yaşatmasın 20. haftada ne oldu doktor ne dedi

aslında en iyisi almamak 7. aydan sonra almak

bende ilk kez çatlatma iğnesi oldum dün akşam:)önümüzdeki 3 gün çok önemli bizm için:)

umarım hayırlısıyla kavuşuruz bebişlerimize:)

bayramda akraba ziyaretlerinde"eeee artık vaktidir yapın bitane " diyenlere bitane yapıştırıcaktım ama

neyseee :52:

sanki vakti geldi de ne demek ??çalar saatmiiyiz biz vakti gelinde çalalım:1:

Allahım ne zaman kısmet ederse ozaman gelecek,zaten gelsin diye bitap düşüyoruz kocamla:9:

al bendende okadar yumruklarımı sıka sıka bir hal oldum :(

k.pederin ismi mustafa k.valide ihsan diyo ailede de yok hani nerden aklına gemiş bilmiyorum

ben ailede olmayan bir isim olsun istiyorum o yüzden ikinci isim için de çok olumlu bakmıyorum benim amcamın ismi eniştemin ismi mustafa sıcak bakmıyorum
ama asla koymam demem o da hayatta herşeye bir ihtimal verdiğim için ama ihtimali 1000de 1 :1:

kayra ggüzel isim değil mi anlamı da güzel

k.pederin ismi mustafa k.valide ihsan diyo ailede de yok hani nerden aklına gemiş bilmiyorum

ben ailede olmayan bir isim olsun istiyorum o yüzden ikinci isim için de çok olumlu bakmıyorum benim amcamın ismi eniştemin ismi mustafa sıcak bakmıyorum
ama asla koymam demem o da hayatta herşeye bir ihtimal verdiğim için ama ihtimali 1000de 1 :1:

kız maydonoz ne demek beğenirsem koyarım tabii :29:

mustafa mı, ihsan mı:52::52:
boşvr güzelim boşver kayra güzel ben çok beğendim,
karışanlar çok olmuş tatlım kafanı karıştırmamak için maydonoz lafını kullandım:1:
aklıma isim gelirse tabi ki söylerim ama şuan farklı bi isim gelmiyor düşünelim bakalım:):)

kayra güzel isim de kayınpederin ismi nee bu birincisi
kayınvaliden ne isim bulmuş bu ikinci
onlara neymiş bu üçüncüsü:1:

bi dşünelim bakalım bizde maydanoz olalım:60:

hahahaha çok güldüm ben hamile deilim ama eşimin babannesi sen koyarsın diyip şimdiden baskı kuruyo üzerimde rukiye adıda :)))

ihsan ismi bikere çok itici sevmedim:19:

Mustafa ismine gelince ülkemizde metrekareye zaten 5 mustafa düşüyor,bide çocuğa Musti Mustiii diye çağıracak millet;)

çocuk sizin,bence kimseyi karıştırmadan kendi zevkinize göre ismini koyun
sonuçta o bebiş sizin zevkinizin eseri:9::9::9::9::9::9:

ihsan ismi bikere çok itici sevmedim:19:

Mustafa ismine gelince ülkemizde metrekareye zaten 5 mustafa düşüyor,bide çocuğa Musti Mustiii diye çağıracak millet;)

çocuk sizin,bence kimseyi karıştırmadan kendi zevkinize göre ismini koyun
sonuçta o bebiş sizin zevkinizin eseri:9::9::9::9::9::9:

bak buna katılırım işte :13:

Back
X