- 24 Kasım 2009
- 9.682
- 80
- 683
- Konu Sahibi haticemavi
- #9.701
Günaydınnnnnnn kızlarrrrrrrrrrrrrrr
Nerdesinizzzz gelin hadiiiiiii
Nerdesinizzzz gelin hadiiiiiii
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
günaydın kızlar nasılsınız bakalım bugün ortalarda çok olamıcam işim var şimdiden söyleyim sonra alınganlık olmasın![]()
günaydın kızlar nasılsınız
günaydın canım, idare eder sen nasılsın
günaydın kızlarrr nasılsınız? biz çok iyiz şükür haftasonu detaylı ultrasona girdik çok güzeldi herşey yolunda tek sorunumuz 15-20 gram haftamıza göre zatıf çıktık ama doktor amcamız boyumuz haftamıza göre uzun dedi ince uzun bir çocuk olucakmış benim kuzum.. kızlar buarada bizde 1 hafta yokuz sapancaya gidiyoruz bugun öğleden sonra yola çıkıcaz çok mutluyuz rabbim bu duyguları isteyen herkeze yaşatsın![]()
içgüveyinden halliceyim![]()
günaydın kızlarrr nasılsınız? biz çok iyiz şükür haftasonu detaylı ultrasona girdik çok güzeldi herşey yolunda tek sorunumuz 15-20 gram haftamıza göre zatıf çıktık ama doktor amcamız boyumuz haftamıza göre uzun dedi ince uzun bir çocuk olucakmış benim kuzum.. kızlar buarada bizde 1 hafta yokuz sapancaya gidiyoruz bugun öğleden sonra yola çıkıcaz çok mutluyuz rabbim bu duyguları isteyen herkeze yaşatsın![]()
oynatmaya az kaldı doktorum nerde şarkısını söylüyorum ben de![]()
hani üzülmiycektin umursamıyordun yapma canım ya ikimiz sarılırız yine birbirimize bu ayda napalım
kızlar bu arada pazar günü unutuldumu
günayyydınnn güzelllerrrr.... nasılsınızz.....
haftasonu evde net keyfi yapmaya hazırlanırken bi telefon geldi ve apar topar hazırlığa giriştim kuzenlerin hepsi toplanıp alem yapmaya geldiler. sağolsunlar bana pek bişi bırakmadılar ama yinede çok yoruldum bugünde sersemliğim üstümde.
serpilcim dur daha görmeden kırmızıları başlamışsın gelecek demeye. kırmızılar gelcekmiş gibi oluyo zaten belirtilerden bşrş bu ama inş gelmez....
zuhalcim maşallah tosununa. zayıf derler ama toparlar kendini bol bol besleyici şeyler ye sanada tosununada yarasın... boyunuzu ve kilonuzu merak ettm ben 1 hafta büyüksünz bizden.
buralardayım ama .ok yoğunumm 9 günün üstüne çekilmedi bu:)
günaydın canım, oğlumuz uzun ince yakışıklı olacak demek ki, maşallah paşama , allah kucağına alıp görmeyi de nasip eder inş....hadi gidin gezin bakalım soğuk olur ama oraları kalın kalın giyin:):) özleteceksin kendini ama bir hafta çabuk geçer , iyi bak tosuncukla kendine iyi yolculuklar zuzum![]()
sağol canım benim amin inş. Rabbm en kısa zamanda sizlere de nasip eder bu güzel duyguları.. Bende sizi özlücem otelde wireless vardır heralde telefondan girmeye çalışıcam![]()
alayına isyan edeceğim haticem yaaa yanarım her sabah uyanıp o soğukta duş aldığıma.... o kadar hırpalamıyorum da kendimi aşırı gerginim yaaa , kendime kızıyorum salak gibi ayyy yok oram ağrıyor yok buramda mercimek var rezil ediyorum kendimi boşverrrrr
saçmalama kızımya saçını başını yolarım bak senin kendine gelya yeter herşey sonu çocukmu olursa olur olmazsa olmaz herşey allahtan illa olucak diye kendini parçalayınca noluyor ne geçiyor eline koca bi sıfır olan sadece sana oluyor kimin umrunda. bak keyfine çocuğu olmadan yaşayan milyonlarca insan var
doğru diyorsun , halamında çocuğu yok nasıl yaşamış bunca sene , amann napıyım, diyorum yaa kendi salaklıklarıma kızıyorum ben her ay aynı muahbbet belirti aramayacağım diyorum ama yine söylüyorum , kendime kızgınım kendime küsüm şuan da kendimi de sevmiyorum