- Konu Sahibi haticemavi
- #9.721
günayyydınnn güzelllerrrr.... Nasılsınızz.....
Haftasonu evde net keyfi yapmaya hazırlanırken bi telefon geldi ve apar topar hazırlığa giriştim kuzenlerin hepsi toplanıp alem yapmaya geldiler. Sağolsunlar bana pek bişi bırakmadılar ama yinede çok yoruldum bugünde sersemliğim üstümde.
Serpilcim dur daha görmeden kırmızıları başlamışsın gelecek demeye. Kırmızılar gelcekmiş gibi oluyo zaten belirtilerden bşrş bu ama inş gelmez....
Zuhalcim maşallah tosununa. Zayıf derler ama toparlar kendini bol bol besleyici şeyler ye sanada tosununada yarasın... Boyunuzu ve kilonuzu merak ettm ben 1 hafta büyüksünz bizden.
Buralardayım ama .ok yoğunumm 9 günün üstüne çekilmedi bu:)
aşkım biz biliyorsun 21+.. Günler arasındayız ve bugünlerde internetten araştırmalarıma göre ağırlık 470 gr boyu cm olması gerekiyor ama bizim kilomuz 409 gr boy 27 cm doktor 15-20 gr geride çok fark etmez dedi önemli değil de ama boyumuz haftasına göre uzun dedi ben anlamadım ayrıca ben hem sağlıklı beslenıyorum öğünlerimi ilaçlarımı falan hiç aksatmıyorum ki hatta 58 kg le hamile kaldım suana kadar 10 kilo almışım 68 kg olmuşum 10 kilo ben daha ne yapayım